QUOTE(Aquawille @ 2008 12 22, 21:24)
o man iskilo dilema- turiu braun epiliatoriu, neseniai pirkta

bet juo epiliuojuosi vos ne kas kelias dienas nes tik nusiepiliavus po keliu dienu vel nauju plaukeliu pridygsta

kame cia reikalas-ar isdygsta nauji plaukeliai kurie anksciau buvo per trumpi kad epiliatorius pasalintu, ar tiesiog neatidziai epiluoju, ar kas cia vyksta
Man taip pat teko prieš pusę metų išbandyti epiliatirių Braun "Silk epil" ir patirti tą patį malonumą

Mano plaukai ant kojų tokie stori ir juodi, kad po šios procedūros poros atrodo tiesiog iškyla, o po kelių dienųų matosi mažyčiai plaukeliai. Jau po pusę metų sakau: Džiaugiuosi šiuo sutverimu, nes man nebeberia ir nebeniežti kojų taip, kaip niežėdavo po skutimosi peiliukų. Skausmas pakenčiamas, bet iki šio laiko nedrįsau išbandyti prietaisiuko ant savo pažastų

Laukiu vasaros, kaupuosi, bijau dbr liabai, toks žvėriškas skausmas. o dar + kai pažasty iš vienos poros išauga po du, tris plaukus

O dėl depiliavimo nuo rankų, tai liabai man jau baisu, kad plaukai ataugs storesni ir dar baisesni, jei depiliuosiuos. O taip norėčiau, kompleksuoju dėl plaukuotų rankų [nors ne tokios ir plaukuotos], bet kuriuo atvėju nedrįstu ir viskas, Kas depiliuojasi rankas, gal gali papasakoti, kaip ten siu tais plaukeliais, ryžčiausi tam skausmui.