Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

Vasario men planuoju pirkti epiliatoriu. patarkit kuris geriausias 4u.gif

PHILIPS HP 6515. http://www.topocentr...ps-hp-6515.html
priedai parasyta kad yra bikini srities antgalis, kūno šveitimo pirštinė, keičiama skutimo galvutė, valymo šepetukas, kosmetinis dėklas.

PHILIPS HP 6513 http://www.topocentr...ps-hp-6513.html
priedai: bikini srities antgalis, kūno šveitimo pirštinė, valymo šepetukas, kosmetinis dėklas

ROWENTA EP8990 http://www.topocentr...p;listorder=asc
priedai: keičiama skutimo galvutė, kosmetinis dėklas, šveitimo galvutė, bikini srities antgalis

BRAUN SE 7280 http://www.topocentr...p;listorder=asc
priedai: valymo šepetukas, keičiama skutimo galvutė, bikini srities antgalis, kosmetinis dėklas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atidela: 12 sausio 2009 - 15:30
QUOTE(Aquawille @ 2008 12 22, 21:24)
o man iskilo dilema- turiu braun epiliatoriu, neseniai pirkta 4u.gif  bet juo epiliuojuosi vos ne kas kelias dienas nes tik nusiepiliavus po keliu dienu vel nauju plaukeliu pridygsta blink.gif  kame cia reikalas-ar isdygsta nauji plaukeliai kurie anksciau buvo per trumpi kad epiliatorius pasalintu, ar tiesiog neatidziai epiluoju, ar kas cia vyksta g.gif

Man taip pat teko prieš pusę metų išbandyti epiliatirių Braun "Silk epil" ir patirti tą patį malonumą 4u.gif Mano plaukai ant kojų tokie stori ir juodi, kad po šios procedūros poros atrodo tiesiog iškyla, o po kelių dienųų matosi mažyčiai plaukeliai. Jau po pusę metų sakau: Džiaugiuosi šiuo sutverimu, nes man nebeberia ir nebeniežti kojų taip, kaip niežėdavo po skutimosi peiliukų. Skausmas pakenčiamas, bet iki šio laiko nedrįsau išbandyti prietaisiuko ant savo pažastų unsure.gif Laukiu vasaros, kaupuosi, bijau dbr liabai, toks žvėriškas skausmas. o dar + kai pažasty iš vienos poros išauga po du, tris plaukus blink.gif O dėl depiliavimo nuo rankų, tai liabai man jau baisu, kad plaukai ataugs storesni ir dar baisesni, jei depiliuosiuos. O taip norėčiau, kompleksuoju dėl plaukuotų rankų [nors ne tokios ir plaukuotos], bet kuriuo atvėju nedrįstu ir viskas, Kas depiliuojasi rankas, gal gali papasakoti, kaip ten siu tais plaukeliais, ryžčiausi tam skausmui.
Atsakyti
Na, as su epiliatorium ir bikini padepiliuoju, ir pazastis ir nieko tongue.gif Tiesa, pradzioj isbandziau kosmetologes paslaugas, kad ataugtu maziau plauku, o po to su elipiatorium. Pazastim labai thumbup.gif O va bikini srity labai iaugineja plaukeliai sad.gif O ir koju normaliai nenudepiliuoja, taip lyg nutrauktu plauka, o ne israutu, ir daug pasilieka... O bruzint puse valandos viena blauzda kazkaip tingisi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės. turiu klausimuką smile.gif jau kažkur mačiau jį anksčiau, tačiau atsakymo nebuvo smile.gif ar nepirkot epiliatoriaus iš užsieno? Ebay ar iš kur nors kitur? Planuoju įsigyti iš ten ir idomu ar viskas ten su jais tvarkoj smile.gif
Atsakyti
Turiu "philips" doh.gif , keliskart teko bandyti, daugiau tokiais dalykais schmoll.gif, taip ir guli vonioje... sakyčiau prasta investicija
Atsakyti
as turiu epiliatoriu su vibro. ne taip skauda kai kojas depiliuoji.smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pagaliau ir as turiu ta molunuma biggrin.gif BRAUN SE 7681, siaip skauda, bet kenteti galima smile.gif
QUOTE(Liliuse @ 2009 02 02, 23:37)
jau kažkur mačiau jį anksčiau, tačiau atsakymo nebuvo smile.gif ar nepirkot epiliatoriaus iš užsieno? Ebay ar iš kur nors kitur? Planuoju įsigyti iš ten ir idomu ar viskas ten su jais tvarkoj smile.gif

As manau kad galima uzsisakineti, tik reikia ziuret, kad turu naujas, nes daug kas ir padevetus pardavineja. 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip besigražindama nusprendžiau pagirti SM savo depiliatorių. ax.gif

Pas mane PHILIPS Satinelle Soft.
Paprastas aparatukas su paprasta technologija. Bet akivaizdu, kad genealu tai, kas paprasta. Kažkada esu išbandžiusi mamos depiliatorių - tai vis negaliu atsidžiaugti savuoju.
Niuansai: visada naudoju tik vieną greitį iš įmanomų dviejų - didžiausią. Nesuprantu kam reikia mažesnio ax.gif Ir niekada nenaudojau tokio pridedamo plastmasiuko, kuris sumažina apgriebiamą depiliacijos plotą - nes tai kartu ir apsunkina priėjimą prie trumpučių plaukelių.
Tai va, mano aparatukui jau treji metukai, o man jis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif šiandien nusipirkau šitą išradimą biggrin.gif philips hp6517 smile.gif pabandžiau tik mažą lopinėlį, pažiūrėsiu kaip greit praeis paraudimas ar nebers. šiaip skauda, bet kentėt galima smile.gif bent jau kojas, o kaip su jautriomis vietomis bus tai net neįsivaizduoju, bet spėju, kad greitu metu neprisiversiu išbandyt ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Pries 2 metus ir as philipsa nusipirkau turi jis dar skutimo galvute, kurios niekad taip ir nepanaudojau. Tai va susitvarkyt man uzima 1val (kojos, bikini, pazastys), stengiuos ta procedura daryt po pirties ar pogalejus vonioj, man ne taip skauda.
Su bikini zaudu "uzrakt" nes plaukeliai iauga ir pulinuku buna....
kad plaukeliai silpnesni buna - tiesa, bet pastoviai "bruzinant" silpnu plaukeliu jis neisrauna, o "nulauzia" ties oda, kad net pincetuku negaliu suimt ir po to israut.
Ir bruzint tenka kas 2 savaites.
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2009 02 20, 16:21)
Pries 2 metus ir as philipsa nusipirkau turi jis dar skutimo galvute, kurios niekad taip ir nepanaudojau. Tai va susitvarkyt man uzima 1val (kojos, bikini, pazastys), stengiuos ta procedura daryt po pirties ar pogalejus vonioj, man ne taip skauda.
Su bikini zaudu "uzrakt" nes plaukeliai iauga ir pulinuku buna....
kad plaukeliai silpnesni buna - tiesa, bet pastoviai "bruzinant" silpnu plaukeliu  jis neisrauna, o "nulauzia" ties oda, kad net pincetuku negaliu suimt ir po to israut.
Ir bruzint tenka kas 2 savaites.

Man irgi panasi situacija..Bikini srityje meciau sita aparteli naudoti del plaukeliu iaugimo ir pulinuku - dabar fotoepiliacija pradejau. O kojas bruzinu, bet man labai jau greitai atauga doh.gif Aisku tie plaukiukai jau svelnus ir ne tokie gal tamsus, bet vasara, norint kad butu visiskai "svaru", reiketu jauciu kas antra diena daryt verysad.gif
Atsakyti
dabar as mastau ir neapsiprendziau mastau ar pirkt paprasta philips ar hp6483, nes maciau kazkas vis teiravos apie ji anksciau tai gal kuri nusiprikot ir nereikalingas parduotumet, arba gal kokiu atsiliepimu galit parasyti. lauksiu. i az jei ka
Atsakyti