Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

QUOTE(Savvy @ 2009 02 09, 22:42)
Niuansai: visada naudoju tik vieną greitį iš įmanomų dviejų - didžiausią. Nesuprantu kam reikia mažesnio  ax.gif Ir niekada nenaudojau tokio pridedamo plastmasiuko, kuris sumažina apgriebiamą depiliacijos plotą - nes tai kartu ir apsunkina priėjimą prie trumpučių plaukelių.
Tai va, mano aparatukui jau treji metukai, o man jis  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Pas mane irgi paprastas BRAUN, gal jau 5 metai jam, o jis kaip naujas, puikiai veikia. As irgi naudoju tik didziausia greiti ir nenaudoju to plastmasiuko biggrin.gif
Pas mane dar su skutimuisi skirtu antgaliu, galima plikai galima palikti kelis milimetrus, bet irgi nenaudoju. biggrin.gif Na, gal nesu labai jautri skausmui, be problemu depiliuoju kojas, jokio skausmo nejauciu, o pastaruosius kelis metus depiliuoju ir bikini zona. Nei puliuoja, nei plaukialiai iauga, o plaukuciai daug silpnesni pasidare thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2009 01 18, 14:46)
Man taip pat teko prieš pusę metų išbandyti epiliatirių Braun "Silk epil" ir patirti tą patį malonumą 4u.gif Mano plaukai ant kojų tokie stori ir juodi, kad po šios procedūros poros atrodo tiesiog iškyla, o po kelių dienųų matosi mažyčiai plaukeliai. Jau po pusę metų sakau: Džiaugiuosi šiuo sutverimu, nes man nebeberia ir nebeniežti kojų taip, kaip niežėdavo po skutimosi peiliukų. Skausmas pakenčiamas, bet iki šio laiko nedrįsau išbandyti prietaisiuko ant savo pažastų  unsure.gif Laukiu vasaros, kaupuosi, bijau dbr liabai, toks žvėriškas skausmas. o dar + kai pažasty iš vienos poros išauga po du, tris plaukus  blink.gif O dėl depiliavimo nuo rankų, tai liabai man jau baisu, kad plaukai ataugs storesni ir dar baisesni, jei depiliuosiuos. O taip norėčiau, kompleksuoju dėl plaukuotų rankų [nors ne tokios ir plaukuotos], bet kuriuo atvėju nedrįstu ir viskas, Kas depiliuojasi rankas, gal gali papasakoti, kaip ten siu tais plaukeliais, ryžčiausi tam skausmui.

As epiliuoju ir rankas, plaukeliai ataugineja plonesni ir silpnesni, be to reikia epiliuoti daug reciau nei kojas...
Taigi gali drasiai isbandyti, storesni tikrai neataugs (nebent jei skustum, bet tas turbut niekam nesautu i galva biggrin.gif )
Atsakyti
pas mane filips su visais navarotais, ledas ir .t.t.t., bet mama turi ta filips pati paprasciausia ir uztenka per akis, neapsimoka pirkti kur dauk pribombasu, bent jau as nenaudoju nei slifuoklio nei ledo mansu juo dar baisiau kad reikia ta salta ledo gabala deti ant kojos, man be jo paprasciau. as uz paprasta jis tikrai tarnaus ilgai ilgai. as jau naudoju 5 metai, ir labai dziaugiuosi. kojos ir pazistis ;labai paprastai be jokio skausmo, o jau bikini tai niekaip man taip skauda, kad negaliu prisiversti taip save kankinti.
Atsakyti
QUOTE(migliukas24 @ 2009 03 27, 20:56)
pas mane filips su visais navarotais, ledas ir .t.t.t., bet mama turi ta filips pati paprasciausia ir uztenka per akis, neapsimoka pirkti kur dauk pribombasu, bent jau as nenaudoju nei slifuoklio nei ledo mansu juo dar baisiau kad reikia ta salta ledo gabala deti ant kojos, man be jo paprasciau. as uz paprasta jis tikrai tarnaus ilgai ilgai. as jau naudoju 5 metai, ir labai dziaugiuosi. kojos ir pazistis ;labai paprastai be jokio skausmo, o jau bikini tai niekaip man taip skauda, kad negaliu prisiversti taip save kankinti.

As ir turiu pati paparsciausia philips,puikiai blauzdas sutvarko, bet bikini zona tik viena karta ryzausi,skausma dar galiu kesti,bet jau toooks berimas poto,kad daugiau niekada nebesirysiu turbut sad.gif
Atsakyti
Aš pritariu, kad nereikia epiliatoriui jokiu priedų, nes tai tik apsunkina. Geriausia paprastas. Aš turiu paprastą Philips. Pamenu, kai nusipirkau ir pirmą kartą epiliavau tai buvo žiauru doh.gif bet dabar jau pripratau. Epiliuoju kojas ir pazastis, bikini epiliuodavau, bet berdavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 03 27, 22:17)
As ir turiu pati paparsciausia philips,puikiai blauzdas sutvarko, bet bikini zona tik viena karta ryzausi,skausma dar galiu kesti,bet jau toooks berimas poto,kad daugiau niekada nebesirysiu turbut sad.gif

as turejau paprasciausia,bet sugedo man verysad.gif tai gavau nuo brangiausio dovanu su navarotais,nors buvau perspejus,kad man nereik tokio, pakanka ir paprastu, bet irnesakyk.gif nepaklause padare savo biggrin.gif bikinio zonos depiliuot negaliu, man kazkaip per daug skausminga, pazastis bandziau kazkada viena karta, bet po to nusprendziau paprasciau nusiskust, ne taip skausminga mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet kai pripranti depiliuoti ir pažastis, tada nebetaip skausminga jos pasidaro. Lygiai tas pats su kojomis. O bikini zoną aš tik šonus apvarau, kad tvarkingai atrodytų.

Mano epiliatorius su navarotais, nors tu navarotų nedaug. Užtat šaldymų neatsidžiaugiu. Na, jis skausmo visiškai nepašalina, bet kaip reikiant apmalšina.
Atsakyti
O kaip sitas http://pigu.lt/buiti..._6513?id=134682
ar kas nors turite?Man parduotuveje ten pripasakojo kad labai jau geras ir neskauda del keraminiu disku ir ledo ir pan?
Atsakyti
pas mane toks
http://www.senukai.l...ist_tab=actions

tikrai neblogas bet turbut parduosiu, nes pas mane tokie svelnuciai sviesus plaukeliai ant koju, tai manau man gal isvis nelabai epiliatoriai tinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Student3 @ 2009 04 05, 22:34)
O kaip sitas http://pigu.lt/buiti..._6513?id=134682
ar kas nors turite?Man parduotuveje ten pripasakojo kad labai jau geras ir neskauda del keraminiu disku ir ledo ir pan?
Student3, aš kaip tik šitą ir turiu. Man tu navarotų, kiek jame yra užtenka.

Šaldymas bent jau man nepamainomas dalykas, tikrai ne taip skauda. Kitas dalykas, ką aš manau - skaudėjimo stiprumas labai priklauso nuo paluko storio: kuo tvirtesni ir storesni plaukai, tuo labiau skauda.

Kas man dar patinka, tai kad galima depiliuotis nenaudojant laido, labai dažnai taip būna žymiai patogiau.
Atsakyti
Gal kas gali patarti kokį epiliatorių rinktis 4u.gif skaičiau, kad yra epiliatoriai su poliravimo- šveitimo galvutėm, ar kas nors turi tokį? Ar naudingos jos? Geriau metaliniai ar keramikiniai diskai? Nes kiek žiūrėjau, tai kur yra poliravimo funkcija, tai diskai metaliniai, tai net nežinau kokį rinktis, tik žinau, kad Philips smile.gif dabar turiu paprasčiausią metaliniais diskais epiliatorių, tai neturiu su kuo palyginti.
Atsakyti
Turiu sena epiliatoriu philips, db noriu jau naujo. Bet labai noreciau, kad tiktu bikini depiliuoti,,, cool.gif Gal ka pasiulysit? flirt.gif flirt.gif
Atsakyti