nesenai nuspirkau braun, bet epiliavimo atzvilgiu jis nieko nesiskiria nuo mano senutelio (jau gal 10 metu jam) Philipso. Aisku dizainas geresnis. Bet ar uz dizaina verta moketi tiek, nors pirkdama nieko daugiau ir nesitikejau..
.

Puikiausioji, as turiu 3 metu senumo toki raudona Brown, bet jau dairausi naujo. Tas, kur idetam paveiksliuke mane domino, nes noreciau ir naujo is Brown. Ar jau turi ji? Jei neklystu, tas naujas su kazkokiom masazinem galvutem ir 40 "peiliuku" - ta prasme, tu plauku roviku ir lempute dar. Youtube ziurejau kaip tokia panele apie ji pasakojo, kad ta lempute labai gerai ir yra keiciamos galvutes (kaip elektrinis skustuvas bikiniui). Ar cia tas pats? Skaiciau apie ji geru atsiliepimu internete, kad daug greiciau israuna plaukelius ir trumpesnius ir t.t. ir t.t.
Vis tikiuosi surasti depiliatoriu, su kuriuo galeciau ne tik kojas bruzint.
QUOTE(svete @ 2009 05 06, 19:02)
Puikiausioji, as turiu 3 metu senumo toki raudona Brown, bet jau dairausi naujo. Tas, kur idetam paveiksliuke mane domino, nes noreciau ir naujo is Brown. Ar jau turi ji? Jei neklystu, tas naujas su kazkokiom masazinem galvutem ir 40 "peiliuku" - ta prasme, tu plauku roviku ir lempute dar. Youtube ziurejau kaip tokia panele apie ji pasakojo, kad ta lempute labai gerai ir yra keiciamos galvutes (kaip elektrinis skustuvas bikiniui). Ar cia tas pats? Skaiciau apie ji geru atsiliepimu internete, kad daug greiciau israuna plaukelius ir trumpesnius ir t.t. ir t.t.
Vis tikiuosi surasti depiliatoriu, su kuriuo galeciau ne tik kojas bruzint.
Taip turiu as ji. lempute yra, smartlight vadinasi ji. Kazinau man tai ji kazkaip ne itin reikalinga, nu sviecia ir tiek. Nereikia sukinetis link lango, jei kambary tamsiau.
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 05 06, 20:23)
Ar keiciasi ten tie pincetukai tai nezinau zinok..
Ar yra keiciami antgaliai, ta prasme elektrinis skustuvas vietoj rautuvo
QUOTE(svete @ 2009 05 07, 10:46)
Ar yra keiciami antgaliai, ta prasme elektrinis skustuvas vietoj rautuvo
Mano senoly Browne tai yra, ziauriai patogu
aaa, zinok emiau ta kuris nesikeicia, nes man kazkaip visai neaktualu, turejau toki kuris keiciasi, bet, as nenaudojau tos dalies visai.
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 05 07, 10:17)
aaa, zinok emiau ta kuris nesikeicia, nes man kazkaip visai neaktualu
A... tai tada man kito modeliuko reik ieskotis, nes patinka man tas skustuvas. Turiu dabar bikini trimer su visokiais antgaliais atskirai, tsakant sukuosenai suformuoti, bet noriu kad butu skustuvas prie epiliatoriaus, patogu jei reikia kur veztis ir siaip galingumas jo didesnis nei to mano trimerio. O kiek tu uz saviski mokejai? Ar bandei dar ka nors be koju epiliuoti?
QUOTE(svete @ 2009 05 07, 13:50)
A... tai tada man kito modeliuko reik ieskotis, nes patinka man tas skustuvas. Turiu dabar bikini trimer su visokiais antgaliais atskirai, tsakant sukuosenai suformuoti, bet noriu kad butu skustuvas prie epiliatoriaus, patogu jei reikia kur veztis ir siaip galingumas jo didesnis nei to mano trimerio. O kiek tu uz saviski mokejai? Ar bandei dar ka nors be koju epiliuoti? 
300lt mokejau. kad nebandziau, nes pvz bikini as su pincetu isgeneju
QUOTE(Blogytė @ 2009 04 27, 13:23)
Gal kas gali patarti kokį epiliatorių rinktis
skaičiau, kad yra epiliatoriai su poliravimo- šveitimo galvutėm, ar kas nors turi tokį? Ar naudingos jos? Geriau metaliniai ar keramikiniai diskai? Nes kiek žiūrėjau, tai kur yra poliravimo funkcija, tai diskai metaliniai, tai net nežinau kokį rinktis, tik žinau, kad Philips
dabar turiu paprasčiausią metaliniais diskais epiliatorių, tai neturiu su kuo palyginti.
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 05 07, 12:27)
300lt mokejau.
OMG
QUOTE(svete @ 2009 05 07, 15:46)
OMG
kokia kaina. Seniai pirkai? Kur? Ir kiek tie su antgaliais kainavo gal mazdaug prisimintum? 
elektromarkt pirkau, pries menesi gal pusantro, o tas su antgaliu gal 50lt brangiau kainavo, tiksliai nepamenu tikrai. braun stai sis su skutamaja galvute. 60lt brangesnis.
QUOTE(Sensuelle @ 2009 05 07, 14:38)
Tai jau tikrai, kainu skirtumas nesamoningas. Siustis internetu kaipp minimum 100 lt pigiau iseina. Tiesiog nepagalvotum zmogus, kad taip LT kainas uzsikele, kai kurie epiliatoriai paziurejau 50% brangesni.