Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

QUOTE(Cukrė @ 2009 06 02, 09:34)
Pas mane taip pat Philips, nzn, esu nusivylus, man trukineja kapiliarai, isberia oda, plaukeliai iaugineja, o ir skausmas neblogas. Turiu kelis kartus bruzinti per ta pacia vieta, nes vienu kartu plaukeliu nepaiima. Gal kazko geresnio is to daikto tikejausi g.gif

Koks modelis Philipso?
Atsakyti
Norėč ir aš pabandyti epiliatorių, bet žiauriai bijau. Atrodo neverta tiek kentėti, nors kas ten žino, gal ir atlaikyčiau. Bet šiaip mano oda jautri, vašku pažastis depiliuoju (pas kosmet.), tai parausta, kartais paberia... Veido plaukelius irgi su vašku, tai po tų procedūrų tris dienas veidas negali atsigaut... Aišku, kojų oda mažiau jautri, o bikini tai išvis nežinau ką daryt... Vašku tai tikrai brangu, jeigu kas mėnesį depiliuotis, tai ohoho kiek pinigėlių pabėga... Su kremu gal... Apie skustukus net kalba neina, nekenčiu jų... schmoll.gif
Atsakyti
labukas mergaites atejo laikas ir man isigyti epiliatoriu.nossibodo skutinetis kas antra diena( pazastis ir kiekviena diena jei reik kad butu idealu).tik vat beda nzn koki geriau isigyti?brangesni ar pigesni? braun ar philips? su eis ar be?gal su vejo srove? 4u.gif patarkit man neismanelei stupid.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
is anksto aciu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nes prisiskaiciau apie visus tai atrodo ir tas geras ir anas visai nieko o sitas visai super pasimeciau net. papasakokit kokius jus naudojat ir ar esat jais patenkintos lotuliukas.gif dar karta ACIUKAS
Atsakyti
as turiu stai toki Rowenta ir esu patenkinta, na pirmi kartai tai buvo labai skausmingi, bet dabar tai nieko, tiesa rase kazkuri, kad svarbiausiai neuzsileist, nes ziema biskuti aptingau depiliuoti, tai pavasary teko is naujo pratintis ax.gif Tik pazastu tai vis dar nedristu tvarkyti, kazkaip man atrodo per daug skausminga blush2.gif ax.gif Dar man labai patinka jo funkcija kad yra vejelis ir lempute, ji tikrai gerai apsviecia visus plaukelius, kai kuriu tikrai nematyciau vonioje, pvz sviesesniu. Zodziu liuksiskas dalykelis thumbup.gif
user posted image
nuoroda
Atsakyti
[quote=raseliukas,2009 06 07, 00:35]
Tik pazastu tai vis dar nedristu tvarkyti, kazkaip man atrodo per daug skausminga blush2.gif ax.gif
nebijok tikrai nera taip skausminga rolleyes.gif as irgi is pradziu galvojau kad ziauriai skaudes bet nebuvo taip baisu ax.gif svarbiausia pirma karta istvert nes labiausiai skauda,o kitus kartus skausmas panasus kaip kojas depiliuoti auksciau keliu 4u.gif be to as depiliuoju su tokia lieva braun pigena biggrin.gif o su geru tai turetu but vieni juokai thumbup.gif kai draugem papasakojau kad su epiliatorium depiliuoju pazastis tai visos net purtesi klausydamosis(tipo 'as tokio skausmo tikraaai neistverciau) bet po keliu dienu ir pacios pabande ir visos sake kad tirai nera taip baisu kaip isivaizdavo bigsmile.gif ir labai dziaugesi kad db nereikia kasdien skusti smile.gif
Atsakyti
Eidavau kažkada pas kosmetologę rautis miškų, perėjau paskui prie epiliatoriaus. Kojos, pažastys, nu bet bikinis blink.gif Su vašku viskas ok, bet kaip su epiliatorium prisiverst? unsure.gif
Atsakyti
[quote=raseliukas,2009 06 07, 01:35]
as turiu stai toki Rowenta ir esu patenkinta, na pirmi kartai tai buvo labai skausmingi, bet dabar tai nieko, tiesa rase kazkuri, kad svarbiausiai neuzsileist, nes ziema biskuti aptingau depiliuoti, tai pavasary teko is naujo pratintis ax.gif

o kaip su iaugusiais plaukeliais daug bedu turi?seniai epiliatoriu naudoji? vienintele mintis kuri mane stabdo isigyti epiliatoriu tai yra iaugusiu plaukeliu problema. nesinori nusipirkt ir veliau nutrenkt i tolimiausia kampa.gaila kazkaip butu lt. ir jei dar epiliuotos vietos su tais iaugusiais plaukais ziauriai atrodo tai is vis brrr... tai net nzn ka daryt
Atsakyti
Man asmeniskai tai bikinis tikrai nera toks skausmingas kaip pazastys smile.gif gal tik prisiverst pabandyt sunku? mirksiukas.gif
Atsakyti
man jau blauzdas skauda kai depiliuoja, o ka bekalbeti apie bikini ir pazastis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(redukee @ 2009 06 07, 10:43)
o kaip su iaugusiais plaukeliais daug bedu turi?seniai epiliatoriu naudoji? vienintele mintis kuri mane stabdo isigyti epiliatoriu tai yra iaugusiu plaukeliu problema. nesinori nusipirkt ir veliau nutrenkt i tolimiausia kampa.gaila kazkaip butu lt. ir jei dar epiliuotos vietos su tais iaugusiais plaukais ziauriai atrodo tai is vis brrr... tai net nzn ka daryt

Man pvz su skustukais daug labiau įaugdavo nei su epiliatorium. Ir kuo toliau, tuo mažiau.

QUOTE(Eglyte @ 2009 06 07, 13:58)
man jau blauzdas skauda kai depiliuoja, o ka bekalbeti apie bikini ir pazastis  doh.gif

Su vašku negalėdavau kentėt blauzdų, o bikinį laisvai. Su epil.atvirkščiai, blauzdas išsišiepus biggrin.gif Matyt kiekvienai skirtingai.
Atsakyti
neseniai atsitiko man tokia beda. visada skusdavau arba depiliuodavau kojas ir nieko nebuvo.... bet va dabar tiek nusiskutus tiek depiliuojant jas isberia! tokie rausvi patinimai, kurie pleiskanoja ir baisiai niezti! nesuprantu nuo ko taip atsitiko, jokio kremo nenaudoju, kad sudirgintu ir pan, viska darau taippat... gal kam taip buvo? ka daryt? isgeriau zyrtex tablete nuo alergijos, bet nepraeina...
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2009 06 09, 12:15)
neseniai atsitiko man tokia beda. visada skusdavau arba depiliuodavau kojas ir nieko nebuvo.... bet va dabar tiek nusiskutus tiek depiliuojant jas isberia! tokie rausvi patinimai, kurie pleiskanoja ir baisiai niezti! nesuprantu nuo ko taip atsitiko, jokio kremo nenaudoju, kad sudirgintu ir pan, viska darau taippat... gal kam taip buvo? ka daryt? isgeriau zyrtex tablete nuo alergijos, bet nepraeina...

cia matomai kazkokia infekcija papuole,siulyciau nueiti pas dermatologa pasikonsultuoti,israsys spec. tepaliuku gydyti ir pasveiksi 4u.gif

na tai kaip ten su ta instrukcija?Negi niekas neturi? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karalaite28: 09 birželio 2009 - 15:02