Sveikos
Aš jau metus naudoju patį paprasčiausią BRAUN 2170 ir esu labai patenkinta

Buvau įsigudrinusi depiliuotis viską,bet vėliau bikini taip baisiai pradėjo įauginėti,kad susidarydavo didžiausi giluminiai pūliniai ir liko randai

Taigi dabar praktikuoju pažastis ir blauzdas.Man visiškai neskauda.Skaudžiausia buvo atkentėti pirmus kokius 2 kartus,va tada ir išsižergus ir rankas išskėtus ėjau,bet poto tai baike.

Svarbiausia neapsileisti,nelaukti,kol sužels labai daug,geriau reguliarai,kas 1-2 savaites,ir pats svarbiausias patarimas neduok Dieve vėl kokį sykį per subėjimą nusiskusit,tada vėl pasaka iš pradžių ir vėl reikia pratintis.
O šiaip kuo toliau,tuo plaukelių atauga mažiau ir silpnučiai,taigi jei jau kartais būnu nevisiškai "apsitvarkiusi",tai ne taip jau ir krenta į akis,nes jie būna šviesūs ir ploni

Dar patarimas,kaip pirmus kartus "nusipešioti",kad kuo mažiau skausmo būtų,o ypač bikini ir pažastis,tai nevarykit su epiliatorium per viską,o labai iš po lėto,po mažą plotelį,vos ne po vieną plaukelį,kad vienu kartu ištrauktų kuo mažiau,tada ir skausmą iškęsti galima.Žinoma procedūra užtruks ilgiau,bet ne taip skausmingai,kaip varyti pilnu chodu,nes tuomet tai galima ir apalti iš skausmo,kai papeša daugiau plaukų vienu metu