Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

Išbandžeu sesės senučiuką philipsiuką thumbup.gif blauzdas pavyko besišypsant nudepiliuot, bet va bikiniui jis nepritaikytas schmoll.gif verysad.gif bet kraštelius pabandžeu, tai jausmelis nekoks doh.gif biggrin.gif Susigundyčeu kokiam naujesniam g.gif ar visi dabartiniai turi antgaliukus bikiniui?
Atsakyti
Turiu as ta philips satinelle ice.
Bet man jis tikrai tik nuskuta, o ne istraukia, nors ir didelis skausmas. Plaukeliai nuo koju atauga per kelias dienas verysad.gif o ir po epiliavimo kojos nera labai svelnios vis randu dar neisrautu plaukeliu, kuriu israuti niekaip nepavyksta unsure.gif
o viska darau pagal instrukcijas :/
Nuo pazastu siek tiek geriau israuna su tais svoguneliais, bet taip pat plaukeliai atauga max per savaite :///
Tikrai labai nusivyliau verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2009 05 23, 16:20)
Sveikos  ax.gif

...Dar patarimas,kaip pirmus kartus "nusipešioti",kad kuo mažiau skausmo būtų,o ypač bikini ir pažastis,tai nevarykit su epiliatorium per viską,o labai iš po lėto,po mažą plotelį,vos ne po vieną plaukelį,kad vienu kartu ištrauktų kuo mažiau,tada ir skausmą iškęsti galima.Žinoma procedūra užtruks ilgiau,bet ne taip skausmingai,kaip varyti pilnu chodu,nes tuomet tai galima ir apalti iš skausmo,kai papeša daugiau plaukų vienu metu  wacko.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif aš irgi taip pat, kai pirmą krtą epiliavausi bikinį sritį tai čiut ne po tirs palukelius roviau 4u.gif Nor užtrukau ilgiau, bet nusiepiliavau biggrin.gif Tai dabar jau po kelių kartų epiliavimų tai visai mažiau skauda:4u: Svarbiausia išdrįsti pirmą kartą nusiepiliuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 05 20, 17:23)
as jau metus laiko naudoju toki
http://www.senukai.l...st_tab=articles
tai lygiai tas pats, ziauriai nusivylus esu, o dar sitiek pinigu ismesta, nu tada nuolaida buvo, tai 200 paklojau susigundziusi doh.gif planuoju vasku bandyti...ir palyginti.

Hmm.. siaip as ir situo epiliatorium labai susigundziusi esu, geras atrodo.. O del tu atsirandanciu blogybiu, tai man rodos cia kiekvienai kitaip.. vienai tas pats daiktas aukso vertas, o kita ji keikia... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulinute: 24 gegužės 2009 - 12:56
Jūs dar gerai pagalvokit prieš pirkdamos brangesnius su daug funkcijų,antgaliukų,ar jums vėliau jų tikrai reiks ir ar juos naudosit?Sutinku,visos tos sistemos (ledas,masaž.voleliai,antgaliai) mažina skausmą (ir tai ne visoms),bet tas svarbiausia tik pirmus kartus,o poto kai įpranti,to skausmo visiškai nesijaučia.Aš nusipirkau patį pigiausią,nors ir buvau galvojusi pirkti su antgaliukais,bet pagalvojau,kad kažin ar juos naudočiau,ir dabar drąsiai galiu sakyti,kad nenaudočiau schmoll.gif Man jų nereikia,nes man ir taip neskauda.Man vienintelis šiuo metu epiliatoriaus trūkumas,kad ilgokai procedūra užtrunka,jei noriu kruopščiai nusiepiliuoti biggrin.gif
Atsakyti
Na del saldancio priedo as irgi sutinku, kad jo nereikia, del masazuojamu voleliu.. kiekvienam kitaip gal smile.gif O man asmeniskai antgaliukai svarbus, nes reikia susitvarkyt ir intymesnes vieteles, kur reikia siauresnes galvutes,maziau pincetu ir tt.. smile.gif antgaliuku kiekis man svarbus tongue.gif
Atsakyti
Ma lyguai taip pat tas šaldymas yra visiškai nereikalingas schmoll.gif Bet antgaliukas jautrioms vietoms-labai thumbup.gif Nežinau dėl to, kad mano epiliatorius su keramikiniais dantukais ar ir su metaliniais taip būtų, bet man tfu tfu tfu neįauginėja plaukeliai 4u.gif
Atsakyti
naudoju philips satinelle, bet tik kojom blush2.gif bandziau kitas vietas, tai skausmelis man jautruolei per didelis ax.gif uztat kojytem tai tikrai liuks dalykelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<>fortuna<> @ 2009 05 27, 13:43)
naudoju philips satinelle, bet tik kojom  blush2.gif  bandziau kitas vietas, tai skausmelis man jautruolei per didelis  ax.gif uztat kojytem tai tikrai liuks dalykelis biggrin.gif

as irgi toki turiu, labai patinka blauzdytems, o kitu vietu neprisiverciu net pabandyti... ax.gif
Atsakyti
As, kaip tokia smalsuose, susizgribau pries pirkdama epiliatoriu bent kiek pajusti ta skausma (sitai jau turbut minejau). Pasiemiau pinceta ir... Jokio skausmo. smile.gif Kutena. Miegoti galima smile.gif Tiek ant kojyciu, tiek pazastyse, tiek bikinio zonoj... rolleyes.gif Aisku, kai vienu metu raus 30 , o ne 1 pincetas, skaudes labiau, bet manau kad skausmo kentejimu Dievas apdovanojo thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
as asmeniskai isbandziau ir philips epiliatoriu ir brauno dabar nuspirkau seniuose http://www.senukai.l...ist_tab=actions pirkau vien del to kad nereikia sedeti prie laido, jis yra pakraunamas, o siaip tai skauda su abiem vienodai, bet cia yra galvutes pradedanciom, tai kai pamazu depiliuoji, tai ir skausmas mazesnis.

i 
Ištrintas komercinis pasiūlymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 30 rugpjūčio 2010 - 20:05
Pas mane taip pat Philips, nzn, esu nusivylus, man trukineja kapiliarai, isberia oda, plaukeliai iaugineja, o ir skausmas neblogas. Turiu kelis kartus bruzinti per ta pacia vieta, nes vienu kartu plaukeliu nepaiima. Gal kazko geresnio is to daikto tikejausi g.gif
Atsakyti