Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

sveikos mano labai skaudi patirtis panaudojus puse metu, as taip susigadinau kojas kad 5 metus negalejau detis sijonu o dabar kad ir nusiskutu pas men darosi forunkulai
Atsakyti
O man toks klausimas iskilo.. ar visi epiliatoriais sitaip garsiai veikia?.. nu negaliu as to garso pakesti,atrodo kad net kaimynai girdi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwulee @ 2010 05 15, 17:39)
O man toks klausimas iskilo.. ar visi epiliatoriais sitaip garsiai veikia?..  nu negaliu as to garso pakesti,atrodo kad net kaimynai girdi  doh.gif

Mano jau toks senas modeliukas epiliatoriaus, bet nuo pat pradžių burzgia kaip... traktorius koks doh.gif Tenka priprast...
Atsakyti
sveikos 4u.gif gal galit kas parekomenduot neskausminga epiliatoriu. turiu GAMA epiliatoriu, labai seniai pirktas, tai man su juo laaabaiii jau skaudu lotuliukas.gif gal su kitais nera tokia skausminga sita procedura ax.gif pasidalinkit patirtim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudeniukes @ 2010 05 27, 16:41)
sveikos  4u.gif  gal galit kas parekomenduot neskausminga epiliatoriu. turiu GAMA epiliatoriu, labai seniai pirktas, tai man su juo laaabaiii jau skaudu  lotuliukas.gif gal su kitais nera tokia skausminga sita procedura  ax.gif pasidalinkit patirtim smile.gif

Sveika smile.gif Aš jau senokai naudoju braun silk epil epiliatorių, man jis thumbup.gif (aišku yra ir geresnių manau ax.gif ) Asmeniškai man jis neskausmingai "rauna" plaukelius smile.gif Kai pirkau, pardavėja sakė, kad Braun firmos epiliatoriai yra švelnesni negu pvz. Philips firmos, kiek tame tiesos nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(diadora @ 2010 05 30, 13:23)
Kai pirkau, pardavėja sakė, kad Braun firmos epiliatoriai yra švelnesni negu pvz. Philips firmos, kiek tame tiesos nežinau  g.gif

man atrodo yra tame tiesos, nes esu bandžius abu. Mano pirmasis epiliatorius buvo braun, naudojau kokius 6 metus, tada nusipirkau philips. Tai su braun skaudėdavo mažiau, bet užtat laiko daugiau reikėdavo, jis rauna lėčiau. Kadangi oda mano pripratus jau, skausmo nelabai jau būna, tai man philips dabar geriau- greičiau kojas susitvarkau su juo smile.gif
Atsakyti
O as rekomenduoju PANASONIC epiliatoriu...slapias depiliavimas labai patogu ir maziau skausminga, o ir naudojamas pakraunant - neijungtas i tinkla. Na ziauriai patogu thumbup.gif Plius yra skusuko galvute ir siauresne epiliavimo galvute mazesniems plotams 4u.gif

Va toks
user posted image

Papildyta:
Apie skausminguma...turejau philips, braun ir panasonic va... Jokio skirtumo skausme nejauciu, tik kad slapias gal maziau jauciasi, o sausi visi vienodai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 05 30, 16:16)
man atrodo yra tame tiesos, nes esu bandžius abu. Mano pirmasis epiliatorius buvo braun, naudojau kokius 6 metus, tada nusipirkau philips. Tai su braun skaudėdavo mažiau, bet užtat laiko daugiau reikėdavo, jis rauna lėčiau. Kadangi oda mano pripratus jau, skausmo nelabai jau būna, tai man philips dabar geriau- greičiau kojas susitvarkau su juo smile.gif

o koki philips'a naudoji? nes su ta gama as irgi labaiaiaii daug laiko praleisdavau, kol nusidepiliuodavau lotuliukas.gif kad paimtu plaukelius visus turiu kelis kartus bruzinti pirmyn atgal lotuliukas.gif ar taip yra ir su philips'u??? biggrin.gif
Atsakyti
o kas nors bandet Braun 3170 Solo, ar gerai paima plaukelius?
Atsakyti
QUOTE(Rudeniukes @ 2010 05 31, 11:41)
o koki philips'a naudoji? nes su ta gama as irgi labaiaiaii daug laiko praleisdavau, kol nusidepiliuodavau  lotuliukas.gif  kad paimtu plaukelius visus turiu kelis kartus bruzinti pirmyn atgal  lotuliukas.gif  ar taip yra ir su philips'u??? biggrin.gif

mano toks artai labai panašus user posted image
brūžint reikia kartais, ypač kai trumpi plaukeliai, tai taip iš lėto daug kartų perbraukt, kad paimtų visus, bet su braunu dar ilgiau užtrukdavau. Su trumpais pavieniais plaukais tai tas pats abiem, bet tą pagrindinį "mišką" man philipsas greičiau nušienauja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2010 04 07, 12:06)
O kaip su rankų depiliacija elektr. epiliatorium? Kas nors pešiojasi??? Įdomu būtų sužinoti daugiau informacijos iš tų, kurios pešiojasi.

aš depiliuoju elektriniu epiliatoriumi, prieš tai "nuimdavau" vašku, bet nepatogu pačiai, tai įsigijau epiliatorių, greita ir kokybiška procedūra bigsmile.gif

QUOTE(Spurgita @ 2010 04 29, 07:51)
O kokius jūs kremus naudojat po epiliacijos? Iki šiol naudojau Avon, bet jis baigiasi, užsisakyti nelabai išeis, reikia kažko naujo ieškotis.

aš naudoju aliejuką pirkau kažkurioje iš kosmetikos parduotuvių, tiksliai nepamenu, bet gal kokiame Droge g.gif lenkiškas berods JOANNA ir vadinasi kosmetinis aliejus po depiliacijos. Šiaip mano oda jautri tokiems visokiems ekstrymams, bet po depiliacijos iš kart patepu ir po kokios valandos visas raudonumas dingsta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aiwulee @ 2010 05 15, 15:39)
O man toks klausimas iskilo.. ar visi epiliatoriais sitaip garsiai veikia?..  nu negaliu as to garso pakesti,atrodo kad net kaimynai girdi  doh.gif

kiek kalbėjus su draugėm tai visos skundžiasi garsu biggrin.gif manasis Braun ir pakankamai garsiai burzgia, pirmą kart įjungus net išsigandau, nesitikėjau tokio garso biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Susidūriau su tokia problema. Prieš kokius 6 metus nusipirkau Phillips epiliatorių ir smagiausiai juo naudojaus, kol vieną dieną jis užsilenkė.. =/ Garantija kadangi seniai pasibaigusi, nežinau, kur nešti taisyti.
Nes kaip suprantu, pats aparatas veikia normaliai, bet kazkur laidas nekontaktuoja, nes ji lankstant, aparatas karts nuo karto isijungia. Bandziau skambinti i Phillips buitines technikos taisykla, tai jie sakė tokiais dalykais neužsiimantys ir patarė ieškoti "auksarankio"..
Gal kam teko kada susidurt su tokia bėda? Kur galima nunešti jį pataisyti? Ir ar apsimoka, ar geriau jau nusipirkti naują ir nesukt smegenų?
Atsakyti