Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

Aš turiu tokį su šaldikliu. Skauda vis tiek. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
4u.gif Labas paneles,siandien nusipirkau nauja epiliatoriu,vel is brauno..braun silk epil 7..7681 numeris..labai sustras,bet ale vistiek skauda depiliuotis nors tu ka doh.gif ..
Atsakyti
Nu tai nereikia norėt, kad visai nieko nesijustų, juk plaukas yra raunamas, pešamas, tai kaip gali neskaudėt doh.gif
Bet tik tiek, kad po keleto depilavimų (pakentėjus ir "išsitreniravus" lotuliukas.gif ), plaukai atauginėja žymiai plonesni, silpnesni ir kaskart depiliuojant skauda vis mažiau. thumbup.gif

Man pirmi kartai irgi buvo oj oj oj .... labai sunkiai pripratau, maniau liks nenaudojamas mano "ravėtuvas" biggrin.gif , bet prisiversdavau vasarą tik dėl patogumo, kad ilgai nebereikia jaudintis dėl gaurų ant kojų.... Po to su laiku pripratau, o ir plaukai tokie pūkiniai atauginėja ir visai dabar puikiai draugauju su tuo šėtono aparatu ir be jo nebeįsivaizduojų savo švelnių kojyčių wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos panelės! Na, turbūt visą forumą išskaitinėjau... Ir vistiek niekaip nenusprendžiu, kurį geriau pirkti? Gal kuri turit tikrai nuostabų ir mylimą epiliatorių ir galėtų rekomenduoti jį ir tik jį? ax.gif Nes jų tokia galybė, kad tiesiog sunku išsirinkti..
Aš niekad nenaudojau jokio, bet skausmo nebijau, tik su tais įgaunačiais plaukeliais gali būti problemų.. g.gif Kažkaip susidariau nuomonę, kad Philips'as geriau nei Braun'as dėl savo keramikinių pincetukų ar kaip ten jie..
Tai labai laukčiau jūsų patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semike @ 2010 07 12, 18:25)
Philips'as geriau nei Braun'as dėl savo keramikinių pincetukų ar kaip ten jie..
Tai labai laukčiau jūsų patarimų  4u.gif

Nezinau, kaip Philips, bet Brown naudoju jau 4 metai, neturiu nusiskundimu absoliuciai jokiu. Sekanti kai pirksiu, irgi butinai Brown thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 07 12, 15:59)
Nu tai nereikia norėt, kad visai nieko nesijustų, juk plaukas yra raunamas, pešamas, tai kaip gali neskaudėt  doh.gif 
Bet tik tiek, kad po keleto depilavimų (pakentėjus ir "išsitreniravus"  lotuliukas.gif ), plaukai atauginėja žymiai plonesni, silpnesni ir kaskart depiliuojant skauda vis mažiau.  thumbup.gif

Man pirmi kartai irgi buvo oj oj oj .... labai sunkiai pripratau, maniau liks nenaudojamas mano "ravėtuvas"  biggrin.gif , bet prisiversdavau vasarą tik dėl patogumo, kad ilgai nebereikia jaudintis dėl gaurų ant kojų.... Po to su laiku pripratau, o ir plaukai tokie pūkiniai atauginėja ir visai dabar puikiai draugauju su tuo šėtono aparatu ir be jo nebeįsivaizduojų savo švelnių kojyčių  wub.gif  lotuliukas.gif

na kojos tai dar kojos,bet vat ka su bikinio sritimi daryti,gal turite kokiu patarimu g.gif Nes as kai pabandziau,tai man akyse aptemo,nejuokauju blink.gif Toooks skausmas mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 07 11, 13:33)
Aš turiu tokį su šaldikliu. Skauda vis tiek.  biggrin.gif

[

Uzsaldymas uzdaro poras, tai skauda dar labiau, o ir palukiukai sunkiau issipesa
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2010 07 13, 21:15)
na kojos tai dar kojos,bet vat ka su bikinio sritimi daryti,gal turite kokiu patarimu g.gif Nes as kai pabandziau,tai man akyse aptemo,nejuokauju blink.gif Toooks skausmas mega_shok.gif

Na man irgi skauda doh.gif , pabandžiau sykį ir užteko visiem laikam blink.gif biggrin.gif
Skauda, negaliu ir neraviu - kam save kankint, dėl ko, už ką, prieš ką.... blink.gif doh.gif Tikrai dėl MB nesikraustysiu iš proto ir savęs nekankinsiu, stogas dar neišvykęs, kad dėl vyro pati sau egzekucijas daryčiau schmoll.gif Kiek tai įmanoma - pati susitvarkau skutimo galvute ar paprastais peiliukais kur reikia ir kiek reikia.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Semike @ 2010 07 12, 21:25)
Sveikos panelės! Na, turbūt visą forumą išskaitinėjau... Ir vistiek niekaip nenusprendžiu, kurį geriau pirkti? Gal kuri turit tikrai nuostabų ir mylimą epiliatorių ir galėtų rekomenduoti jį ir tik jį?  ax.gif Nes jų tokia galybė, kad tiesiog sunku išsirinkti..
Aš niekad nenaudojau jokio, bet skausmo nebijau, tik su tais įgaunačiais plaukeliais gali būti problemų..  g.gif Kažkaip susidariau nuomonę, kad Philips'as geriau nei Braun'as dėl savo keramikinių pincetukų ar kaip ten jie..
Tai labai laukčiau jūsų patarimų  4u.gif

Aš tai pirkčiau kuo pigesnį ir tiek:) juk pagrinde sumokam tik už jo grožįsmile.gif tikrai nemanau, kad firmoj esmė wink.gif aš turiu kažkokį lb pigų, pirktą prieš 6m, tada mokėjau 80lt ir kuo puikiausiai iki dbr tarnauja smile.gif
Atsakyti
Na žodžiu.. Lyg neturėdama pinigų kur dėti tai nusipirkau vos ne brangiausią, bet daiktas tai super thumbup.gif Tik tikiuosi va, kad nepradės tie plaukėliai įauginėti.. blush2.gif
Kojas biški pabrūžinau, na tai kaip adatėlės tartum bėgiotų. Tik neturėjau noro ilgai prie kojų vargti ir pažastis pabandžiau.. ax.gif
Na žinokit, man kur kas mažiau skauda nei kojas. Pirmas prilietimas tik gal jautrus buvo, bet paskui įsijaučiau ir greit visus pašalinau, tik dabar reikia kojas prisiruošti, nes kai visą laiką skusdavau tai ir plaukai tokie storoki.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Semike @ 2010 07 14, 22:21)
Na žodžiu.. Lyg neturėdama pinigų kur dėti tai nusipirkau vos ne brangiausią, bet daiktas tai super  thumbup.gif Tik tikiuosi va, kad nepradės tie plaukėliai įauginėti..  blush2.gif
Kojas biški pabrūžinau, na tai kaip adatėlės tartum bėgiotų. Tik neturėjau noro ilgai prie kojų vargti ir pažastis pabandžiau..  ax.gif
Na žinokit, man kur kas mažiau skauda nei kojas. Pirmas prilietimas tik gal jautrus buvo, bet paskui įsijaučiau ir greit visus pašalinau, tik dabar reikia kojas prisiruošti, nes kai visą laiką skusdavau tai ir plaukai tokie storoki..  ax.gif

Tik va dabar naudoju ir žiūriu, kad maitinimas tik akumulatioriumi.. Su laidu neina naudotis, tik pakraunant ir tuomet be laido.. Tai gal kas nors turite tokį, kaip jis jums laiko? Ar paskui nebus, kad po kelių metų galėsiu epiliuoti 5 minutes ir tada vėl turėsiu pakrauti.. g.gif
P.S. Maniškis Braun silk epil 7681
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semike: 14 liepos 2010 - 22:33
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 07 14, 00:41)
Aš tai pirkčiau kuo pigesnį ir tiek:) juk pagrinde sumokam tik už jo grožįsmile.gif tikrai nemanau, kad firmoj esmė wink.gif aš turiu kažkokį lb pigų, pirktą prieš 6m, tada mokėjau 80lt ir kuo puikiausiai iki dbr tarnauja smile.gif

Nu jo jo cool.gif , bandžiau su draugės "pigesniu" - nepamenu kokiu, bet kainavo jai apie 80-90Lt, tai plaukus tiesiogine prasme dręskia, peša ir nešvelnus visiškai.... doh.gif
Maniškis kiek brangesnis (mokėjau rodos 350Lt prieš 2,5 metų) tai turi apsaugines "groteles", kad pešant plauką, oda kuo mažiau dirgintūsi, tampytųsi. Ir priedų daugiau būna....
Pigesnio "privalumas", kad dar laidas tarp kojų makaluojasi doh.gif

QUOTE(Semike @ 2010 07 14, 22:21)
Tik neturėjau noro ilgai prie kojų vargti ir pažastis pabandžiau..  ax.gif
Na žinokit, man kur kas mažiau skauda nei kojas. Pirmas prilietimas tik gal jautrus buvo, bet paskui įsijaučiau ir greit visus pašalinau

Aina sau blink.gif O man kaip tik pažastys kaip misija neįmanoma atrodo doh.gif
Galvojau šią vasarą eisiu į saloną kur vienu lupimu su lipūška visą pažastį nulupa, bet užsirašius persigalvojau, paskambijau ir pasakiau kad tądien negaliu, atkeliam vėliau, bet nebenurodžiau tikslios datos lotuliukas.gif - skausmo išsigandau doh.gif Apie epiliatorių net kalbos nėra unsure.gif

QUOTE(Semike @ 2010 07 14, 23:33)
Tik va dabar naudoju ir žiūriu, kad maitinimas tik akumulatioriumi.. Su laidu neina naudotis, tik pakraunant ir tuomet be laido.. Tai gal kas nors turite tokį, kaip jis jums laiko? Ar paskui nebus, kad po kelių metų galėsiu epiliuoti 5 minutes ir tada vėl turėsiu pakrauti..  g.gif

Aš jau daugiau nei 2 metus turiu, kaip pirmą kart laikėsi, taip ir dabar - nepastebėjau, kad baterija būt pasilpus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 14 liepos 2010 - 23:48