Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

QUOTE(Laukinukee @ 2010 06 01, 11:31)
Sveikos, merginos,

Susidūriau su tokia problema. Prieš kokius 6 metus nusipirkau Phillips epiliatorių ir smagiausiai juo naudojaus, kol vieną dieną jis užsilenkė.. =/ Garantija kadangi seniai pasibaigusi, nežinau, kur nešti taisyti.
Nes kaip suprantu, pats aparatas veikia normaliai, bet kazkur laidas nekontaktuoja, nes ji lankstant, aparatas karts nuo karto isijungia. Bandziau skambinti i Phillips buitines technikos taisykla, tai jie sakė tokiais dalykais neužsiimantys ir patarė ieškoti "auksarankio"..
Gal kam teko kada susidurt su tokia bėda? Kur galima nunešti jį pataisyti? Ir ar apsimoka, ar geriau jau nusipirkti naują ir nesukt smegenų?

nenoriu meluot, bet nemanau, kad kazkas sutvarkytu ta laida g.gif mano nuo mp3 playerio ausiniu laidukas n kartu taip "pagesdavo"(pati kalta nes daznai "belekaip" imesdavau i rankinuka prie visu kitu netvarkingai sumestu smulkmeneliu ax.gif ), tai visada pirkdavau naujas ausines.... verysad.gif
Atsakyti
Tai vat aš irgi belenkaip sumesdavau i tašę, kai vešdavaus kur. Dabar turėsiu pamoką, kad atsargiai reikia su tokiais daiktais elgtis.. =/
Atsakyti
QUOTE(Priedanga @ 2010 05 31, 13:12)
O as rekomenduoju PANASONIC epiliatoriu...slapias depiliavimas labai patogu ir maziau skausminga, o ir naudojamas pakraunant - neijungtas i tinkla. Na ziauriai patogu  thumbup.gif  Plius yra skusuko galvute ir siauresne epiliavimo galvute mazesniems plotams  4u.gif

Va toks
user posted image

Papildyta:
Apie skausminguma...turejau philips, braun ir panasonic va... Jokio skirtumo skausme nejauciu, tik kad slapias gal maziau jauciasi, o sausi visi vienodai  4u.gif

Gal yra daugiau, kas naudoja ši epiliatorių? ax.gif Po kiek lauko atauga plaukeliai? smile.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau epiliatorių Braun silk epil Xpressive. Tik n ežinau, kam kuris antgalis tinka. Jau dariausi depiliaciją, kaitaliojau tuos antgalius bet kaip, tiesiog bandžiau. Kojas nusidepiliavau be vargo. Ir visai neskaudėjo. Toliau ėjau prie bikinio. Na nelabai malonu. Bet skaudžiausia tai man pažastys. Nežinau kodėl, bet bikini mažiau skaudėjo. Reiks paprašyti vyro, kad pažastis depiliuotų. Atsigulsiu ir kentėsiu. Pati sau skausmo negaliu sukelt. O gal ne taip brūžinau? Gal ne su tuo antgaliu? Ir galiu rekomenduoti losjoną. Man jį rekomendavo odos gydytoja. Tai vakar ir nusipirkau Akropolio Eurovaistinėj: Australian Bodycare, Tea Tree Oil, Body lotion. Va, nurašiau nuo tūtelės. Liuks. Iškart po depiliacijos buvo tokių paraudimų. O šiandien ką tu, rami, graži odelė. Ir kainavo, berods, apie 22 litus. Noriu vėl depiliuotis. Ko gero, reikia dažnai tą daryti, neauginti plaukelių. Tada mažiau skaudės. Tik va, tie antgaliai nežinau kam skirti. Norisi naudoti pagal paskirtį.
Atsakyti
QUOTE(Laukinukee @ 2010 06 01, 11:31)
Sveikos, merginos,

Susidūriau su tokia problema. Prieš kokius 6 metus nusipirkau Phillips epiliatorių ir smagiausiai juo naudojaus, kol vieną dieną jis užsilenkė.. =/ Garantija kadangi seniai pasibaigusi, nežinau, kur nešti taisyti.
Nes kaip suprantu, pats aparatas veikia normaliai, bet kazkur laidas nekontaktuoja, nes ji lankstant, aparatas karts nuo karto isijungia. Bandziau skambinti i Phillips buitines technikos taisykla, tai jie sakė tokiais dalykais neužsiimantys ir patarė ieškoti "auksarankio"..
Gal kam teko kada susidurt su tokia bėda? Kur galima nunešti jį pataisyti? Ir ar apsimoka, ar geriau jau nusipirkti naują ir nesukt smegenų?

Pas mane lygiai tokia pati situacija. Aparatas veikia, tik laidui kazkas pasidare (po keliones, turbut lagamine susispaude, nes bet kaip buvo imestas), kartas nekontaktuoja. Tai as pasukioju ta laida, kad veiktu (reikia rasti tam tikra padeti), ir depiliuoju doh.gif Taisyt niekur nebandziau nesti, bet jei rasit jus, tai praneskit 4u.gif
Atsakyti
Tai aš taip ir dariau porą mėnesių, bet galiausiai kaip tą laidą belankstyčiau, nebeatsirasdavo tokios padėties, kad jis veiktų, todėl nusipirkau naują.. Neradau, kur pataisyt =((
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinukee: 14 birželio 2010 - 08:33
Labas mergaites. Ir as uzsinorejau epiliatoriaus, nes atsibodo zaisti su peiliukais, o ir bikinio srityje po skutimo pastoviai atsiranda spuogeliu. blush2.gif Tad taip pat paieskose, nenoriu lb brangaus, na iki maximum 160lt.
Internete nusiziurejau kelis modelius ir noriu jusu patarimu- atsiliepimu, kurios jau siais naudojasi:
Philips HP 6402/00
Philips HP 6317/01
Philips HP 6609/01 (apie si jau skaiciau atsiliepimu)
Braun SE 3170, ir lb domina sis:
Braun SE 5170
HELP blink.gif ! padekit patarimais apsispresti kuri verciausia pasirinkti g.gif
Aciu is anksto visoms parasiusioms 4u.gif
Atsakyti
Siūlyčiau rinktis iš Braun kolekcijos wink.gif Galiu pasakyti tik tiek, kad bent jau man nelabai reikalinga tų galvučių įvairovė, naudoju tik vieną, kur daug dantukų yra. Nereikalingi ir šaldymo kažkokie įrankiai. Jei oda labai jautri, siūlyčiau rinktis su keramikiniais "dantukais", o ne metaliniais, taip pat, jei turite alergiją metalui.
Atsakyti
As viena karta pabandziau ir nusprendziau , kad daugiau saves nekankinsiu. Pas mane Silk e pil , yra ir tas saldymas, bet nezinau, kaip galima su tokia pragaro masina draugauti..
Atsakyti
Turiu Panasonic ES2028
user posted image

Super dalykas, pradžioj gailėjaus pirkus, maniau nenaudosiu, bet po keleto bandymų apsipratau su tos pragaro mašinos "teikiamais malonumais" ir negaliu iki šiol atsidžiaugt.... thumbup.gif
Nebereikia jokių peiliukų, vasarą jokio galvos skausmo dėl plaukelių, nusipešei ir vaikštai kaip minimum savaitę rami, jei trumpam išlekiu pailsėt (2-3dienom), nesuku galvos, nebereikia įsidėt peiliukų, putų, želių skutimo.... thumbup.gif
Naudoju jau gerus metus, plaukeliai labai susilpnėjo, išretėjo, atauginėja labai lėtai ir sunkiai, tai skutu net kas 10-12dienų thumbup.gif
Džiaugiuosi kad nėra jame laido (kuris tik makaluojasi ir erzina pešant), pasikrauni ir vežiesi kur nori, nes dviem pešimam per akis baterijos.... tongue.gif
Yra trys galvutės (depiliavimo plati, depiliavimo siaura (bikiniui,pažastims) ir skutimo), dar šepetukas ir kelionių tašiukas.
Na šiai dienai nebeįsivaizduoju, kaip reiktų gyvent, jei kojas tektų skutinėt peiliukais kas trečią dieną doh.gif Tik va kitų vietų nedepiliuoju, vis dar bijausi ax.gif Bet nujaučiu ateity prisipratinsiu.... rolleyes.gif Beje kol dar nepripratinau savęs, naudoju skutimo galvutę tongue.gif
Ir nereikia man jokių su ledu depiliatorių, nereikia masažuojančių ir kitką darančių - didžiausias pliusas, kad naudot gali be laido thumbup.gif O skausmas pešimo metu manau vienodas tiek su pribombasais, tike be jų, viskas priklauso kokiom mėn dienom depiliuoji ir koks odos jautrumas tokiem išbandymam 4u.gif
Atsakyti
as ir insigijau, toki aparaciuka, bet skausmas yra biggrin.gif sakau gal jus zinote kokia poza kojos, kad maziau skaudetu ? blush2.gif ar itemt koja, ar atpalaiduot ? oi durni klausimai ane... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 07 09, 14:54)
as ir insigijau, toki aparaciuka, bet skausmas yra  biggrin.gif  sakau gal jus zinote kokia poza kojos, kad maziau skaudetu ?  blush2.gif  ar itemt koja, ar atpalaiduot  ? oi durni klausimai ane... doh.gif

Keisti klausimai. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet manau, kad įtempus koją mažiau skauda lotuliukas.gif bent jau aš, kai naudoju epiliatorių, tai stengiuosi kuo stipriau įtempti.
Atsakyti