Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

QUOTE(Semike @ 2010 07 14, 23:33)
Tik va dabar naudoju ir žiūriu, kad maitinimas tik akumulatioriumi.. Su laidu neina naudotis, tik pakraunant ir tuomet be laido.. Tai gal kas nors turite tokį, kaip jis jums laiko? Ar paskui nebus, kad po kelių metų galėsiu epiliuoti 5 minutes ir tada vėl turėsiu pakrauti..  g.gif
P.S. Maniškis Braun silk epil 7681

Ir mano sitas,bet dar tik kelios dienos kai nusipirkau,tai nezinau..siaip tai tikrai labai geras epiliatorius,galima po dusu naudotis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 07 15, 00:47)
Galvojau šią vasarą eisiu į saloną kur vienu lupimu su lipūška visą pažastį nulupa, bet užsirašius persigalvojau, paskambijau ir pasakiau kad tądien negaliu, atkeliam vėliau, bet nebenurodžiau tikslios datos  lotuliukas.gif  - skausmo išsigandau  doh.gif  Apie epiliatorių net kalbos nėra  unsure.gif

del pazastu nerekia bijoti, jos daugeliu atveju maziau skausmingos nei kojos mirksiukas.gif be reikalo atsisakei. Tik patarciau neiti, jei turi padidinta prakaitavima, nes tada dar labaiu po depiliaciju prakaituoja. O kas liecia pesima, tai vasku galima per 2 kartus nuplesti viena pazasti (nes dazniausia pazastyje plaukai auga ne viena kryptimi, tai ir plesimas skirtingas) mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif turiu tokia problemele, zodziu, mano epiliatoriaus viena iš galvuciu neveikia, sugedo. pats epiliatorius veikia kuo puikiausiai. epiliatoriaus modelis naujas, kainavo nepigiai. garantinio nerandu doh.gif ar imanoma nusipirkti tik reikiama galvute ir jei taip , ar apsimoka? galbut kas susidure su tokia problema. buciau labai dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 07 14, 22:47)
Nu jo jo  cool.gif , bandžiau su draugės "pigesniu" - nepamenu kokiu, bet kainavo jai  apie 80-90Lt, tai plaukus tiesiogine prasme dręskia, peša ir nešvelnus visiškai.... doh.gif
Maniškis kiek brangesnis (mokėjau rodos 350Lt prieš 2,5 metų)  tai turi apsaugines "groteles", kad pešant plauką, oda kuo mažiau dirgintūsi, tampytųsi. Ir priedų daugiau būna....
Pigesnio "privalumas", kad dar laidas tarp kojų makaluojasi  doh.gif

man irgi tas pats ar pigesnis ar brangesnis, pati du turiu, nelabai brangius (150-180lt gal) nei vienas nieko man nepeša ir nedreskia... pas draugę esu išvis tokiu "befirmiu" kojas ravėjus ir jokio skirtumo man nėra schmoll.gif tik tiek, kad tas "befirmis" sulūžo jai po 2-3 metų, o manieji abu vis dar puikiai veikia (vienam 10metų, kitam 4.5). Tai vat tik toks skirtumas iš mano asmeninės patirties 4u.gif

o dėl pažastų, tai nebijokit jūs, pvz man irgi mažiau skauda nei kojas. Ir neberia, neįauga pažastyse niekad niekas, o ant kojų visko būna unsure.gif Galima pirmą kart vašku padaryt, o poto bandyt epiliatorium, kad netokie stori plaukai būtų..
Atsakyti
QUOTE(Semike @ 2010 07 14, 23:33)
Tik va dabar naudoju ir žiūriu, kad maitinimas tik akumulatioriumi.. Su laidu neina naudotis, tik pakraunant ir tuomet be laido.. Tai gal kas nors turite tokį, kaip jis jums laiko? Ar paskui nebus, kad po kelių metų galėsiu epiliuoti 5 minutes ir tada vėl turėsiu pakrauti..  g.gif
P.S. Maniškis Braun silk epil 7681

Nu va ir aš tokį papirkau Braun SE 7281 WD prieš kelias dienas. Išbandžiau thumbup.gif: lyginant su senučiuku (gal 9 metų senumo) Philipsu - tai kaip diena nuo nakties: Daug greičiau plaukus "surenka" tikrai stipriai mažiau skauda (pažastis pakankamai lengvai nusipešiau, o su filypu tai būdavo oij oij oij...) ir bikini tikrai daugiau galėjau parauti nei su senuku. Po dušu dar nebandžiau, bet gal irgi patiks g.gif:
Tik va norėčiau antgalio, kuris susiaurina pincecų plotį... Spėju bikiniui gerai būtų g.gif: kažin galima įsigyt atskirai ?

Dėl baterijos per daug nesijaudinau... MB turėjo Brauną pakraunamą, tai jam ilgai laikydavo... naudojo kasdien ir tikriausia kokius 6-7 metus ir nieko. Taip pat Brauno dantų šepetėlį turiu tai irgi atlaiko puikiai ir nė kiek ne trumpiau veikia nei prieš 6 metus kol buvo naujas. Žodžiu nėt ko parintis...
Atsakyti
[quote=NORIKA,2010 07 07, 17:56]
Turiu Panasonic ES2028
user posted image

Super dalykas, pradžioj gailėjaus pirkus, maniau nenaudosiu, bet po keleto bandymų apsipratau su tos pragaro mašinos "teikiamais malonumais" ir negaliu iki šiol atsidžiaugt.... thumbup.gif
O kur galima nusipirkti, perzvelgiau internete - neradau.
Atsakyti
sveikos.jungiuos ir as prie jusu gavau dovanu toki daikciuka 4u.gif
pabandziau skausmas pesant nezmoniskas doh.gif
gal kazka netaip darau daug praleidziu plauku vel atgal kurie mazi isvis neisrauna,zodziu kaip kosmosas man jis neisaiskintas blush2.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(angelinka @ 2010 07 15, 02:55)
Ir mano sitas,bet dar tik kelios dienos kai nusipirkau,tai nezinau..siaip tai tikrai labai geras epiliatorius,galima po dusu naudotis wub.gif

kokia kaina to kur po vandeniu?
Atsakyti
siandiena ir as praradau nekaltybe su epileturiumi lotuliukas.gif
kojas sukandus dantis nusidepilevau sausu budu, o pazastys jau po dusu, nes zinojau koks malonumas laukia.po depilecijos kojos visos raudonais spuogais isejo, bet tikiuosi cia tik del to,kad pirma karta.o pazastys ziuriu normaliai.svelni odyte. dar bikini zona bandysiu artimiausiu metu, kaip atsigausiu po siandienos doh.gif
mano Braun Silk-épil 7681 Epilierer Xpressive Pro
bet kazkaip paskui paziurejus i kojas ir pazastys, man taip pasirode, kad daug plaukiuku yra ir nukirptu, nes matosi saknys, taip kaip po skutimo.gal as per greitai bruzinau, ar cia taip ir buna, kad nukerpa ir palieka?
o bikini zona palei plauka ar pries plauka braukti? ir papasakokite kaip skausmas bikini zonos su epiletoriumi unsure.gif
kokio ilgio turi buti plaukai jau ataugia kitam kartui?? g.gif
Atsakyti
Man irgi pirmą kart taip pat tokiais mažais spuogiukais pabėre, bet aš užsitepiau cinko oksido šiek tiek ir ryte jau buvo gražios kojytės.
Man tie plaukiukai ant kojų irgi.. Tiek daug nukirptų, tai net nežinau ką čia ne taip darau doh.gif O dėl pažastų tai gražiai ir vos keli tik nusikirpo..
Bikini aš jau irgi bandžiau.. Na bet ten tikrai drąsos reikia turėti.. Aš suklandus dantis truputi po truputi.. Bet nekaip man ten gaunasi.. blush2.gif
Aš braukiau prieš plauką. O plauko ilgio tai net nežinau, pirma su ta skustuvo galvute patrumpinti geriausia manau, o paskui su epiliatoriumi.
Klausyk, tavo toks pat kaip maniškis. O tau eina naudoti epiliatorių įjungus į kištuko lizdą? g.gif

QUOTE(myglle @ 2010 07 24, 14:03)
siandiena ir as praradau nekaltybe su epileturiumi  lotuliukas.gif
kojas sukandus dantis nusidepilevau sausu budu, o pazastys jau po dusu, nes zinojau koks malonumas laukia.po depilecijos kojos visos raudonais spuogais isejo, bet tikiuosi cia tik del to,kad pirma karta.o pazastys ziuriu normaliai.svelni odyte. dar bikini zona bandysiu artimiausiu metu, kaip atsigausiu po siandienos  doh.gif
mano Braun Silk-épil 7681 Epilierer Xpressive Pro
bet kazkaip paskui paziurejus i kojas ir pazastys, man taip pasirode, kad daug plaukiuku yra ir nukirptu, nes matosi saknys, taip kaip po skutimo.gal as per greitai bruzinau, ar cia taip ir buna, kad nukerpa ir palieka?
o bikini zona palei plauka ar pries plauka braukti? ir papasakokite kaip skausmas bikini zonos su epiletoriumi  unsure.gif
kokio ilgio turi buti plaukai jau ataugia kitam kartui??  g.gif

Atsakyti
as neskutau plauku g.gif pas mane buvo jau ir ilgoki, nes savaite specialiai auginau.
nepandziau su laidu, nes vakar man padovanojo, as siandiena ryte ijungiau 1 valandeliai ir tada depilevausi,
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 07 24, 15:23)
as neskutau plauku  g.gif  pas mane buvo jau ir ilgoki, nes savaite specialiai auginau.
nepandziau su laidu, nes vakar man padovanojo, as siandiena ryte ijungiau 1 valandeliai ir tada depilevausi,

Pranešk kai pabandysi.. Nes man veikia tik tada kai ištraukiu laidą iš epiliatoriaus.. g.gif
Atsakyti
neveikia..
cia turbut tam, kad neatsirastu gudriu merginu kurios su ikistu i elektros tinkla laidu nueitu po dusu depiliuotis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myglle: 24 liepos 2010 - 14:38