Man irgi pirmą kart taip pat tokiais mažais spuogiukais pabėre, bet aš užsitepiau cinko oksido šiek tiek ir ryte jau buvo gražios kojytės.
Man tie plaukiukai ant kojų irgi.. Tiek daug nukirptų, tai net nežinau ką čia ne taip darau

O dėl pažastų tai gražiai ir vos keli tik nusikirpo..
Bikini aš jau irgi bandžiau.. Na bet ten tikrai drąsos reikia turėti.. Aš suklandus dantis truputi po truputi.. Bet nekaip man ten gaunasi..
Aš braukiau prieš plauką. O plauko ilgio tai net nežinau, pirma su ta skustuvo galvute patrumpinti geriausia manau, o paskui su epiliatoriumi.
Klausyk, tavo toks pat kaip maniškis. O tau eina naudoti epiliatorių įjungus į kištuko lizdą?
QUOTE(myglle @ 2010 07 24, 14:03)
siandiena ir as praradau nekaltybe su epileturiumi
kojas sukandus dantis nusidepilevau sausu budu, o pazastys jau po dusu, nes zinojau koks malonumas laukia.po depilecijos kojos visos raudonais spuogais isejo, bet tikiuosi cia tik del to,kad pirma karta.o pazastys ziuriu normaliai.svelni odyte. dar bikini zona bandysiu artimiausiu metu, kaip atsigausiu po siandienos
mano Braun Silk-épil 7681 Epilierer Xpressive Pro
bet kazkaip paskui paziurejus i kojas ir pazastys, man taip pasirode, kad daug plaukiuku yra ir nukirptu, nes matosi saknys, taip kaip po skutimo.gal as per greitai bruzinau, ar cia taip ir buna, kad nukerpa ir palieka?
o bikini zona palei plauka ar pries plauka braukti? ir papasakokite kaip skausmas bikini zonos su epiletoriumi
kokio ilgio turi buti plaukai jau ataugia kitam kartui??