Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip metėte rūkyti?

QUOTE(Homonoja @ 2008 08 24, 18:37)
Gal butu galima suzinoti ka gi tu papirkai, a?  mirksiukas.gif

nu sveika,cia as kaip dingau ir visa savaitgali neturejau galimybes prisijungti...saunuole tu,kad atsilaikei ir tikiuosi,kad nepasigerei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip kad sakiau,jag gali but jei atsipalaiduot negalesi lotuliukas.gif lotuliukas.gif o ka tu dirbi,kad tenka ir savaitgaliais be jokio uzmokescio dirbt??man ir ryt pirma diena i darba po ilgu atostogu....ziauru cool.gif kaip reiks vel isivaziuot verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(daluzenik @ 2008 08 24, 18:55)
Sau visokiu niekuciu.
Sliurytes odines, blakstienu tusa, apatinio trikotazo,na ir alaus neatsispyriau blush2.gif

bet kaip buna faina kai galima save palepinti ir prisipirkti ivairiu niekuciu....buna,kad ir visai smulkmenele nusiperki o jauciuosi taip atsigavus smile.gif superinis jausmas ar ne?ar ir tau taip buna?
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2008 08 24, 20:42)
nu sveika,cia as kaip dingau ir visa savaitgali neturejau galimybes prisijungti...saunuole tu,kad atsilaikei ir tikiuosi,kad nepasigerei lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kaip kad sakiau,jag gali but jei atsipalaiduot negalesi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o ka tu dirbi,kad tenka ir savaitgaliais be jokio uzmokescio dirbt??man ir ryt pirma diena i darba po ilgu atostogu....ziauru  cool.gif kaip reiks vel isivaziuot  verysad.gif
Papildyta:

bet kaip buna faina kai galima save palepinti ir prisipirkti ivairiu niekuciu....buna,kad ir visai smulkmenele nusiperki o jauciuosi taip atsigavus  smile.gif superinis jausmas ar ne?ar ir tau taip buna?

Nu zinok jo.
O kartais, tai net pasimetu save pagavus, kad dziaugiuosi, kaip vaikas ax.gif
Atsakyti
dabar bandau "doroti" lengva buda mesti valgyti lotuliukas.gif ziuresim kaip seksis doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 08 25, 00:03)
dabar bandau "doroti" lengva buda mesti valgyti  lotuliukas.gif  ziuresim kaip seksis doh.gif  mirksiukas.gif

Is visos sirdies linkiu ir tikiuosi, kad pasisektu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2008 08 25, 00:09)
Is visos sirdies linkiu ir tikiuosi, kad pasisektu 4u.gif

as irgi tikiuosi mirksiukas.gif nes metus rukyti svoris padidejo doh.gif kaip sakoma: vienam padeda, o kita gadina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 08 25, 00:13)
as irgi tikiuosi mirksiukas.gif  nes metus rukyti svoris padidejo doh.gif kaip sakoma: vienam padeda, o kita gadina  lotuliukas.gif

metus rukyti men tai nepriaugo svorio,bet man per sia vasara priaugo keli kg,kuriu noriu atsikratyti verysad.gif visa vasara namie sedejau tai zinai....kai uzimta buni tai nereikia tiek valgyt....bet internete tai as neradau tos knygos lengvas budas kaip nstoti valgyt ar kaip ten tiksliai vadinasi ta knyga??? kur tu radai?ar turi popierini varianta? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(daluzenik @ 2008 08 25, 00:00)
Nu zinok jo.
O kartais, tai net pasimetu save pagavus, kad dziaugiuosi, kaip vaikas ax.gif

nu bet tikrai lotuliukas.gif nusipirkau ana karta tusa blaksietoms tai zinok jauciausi tokia pagrazejus kad noras tasirado imti kazka veikti,energija tiesiog uzpludo lotuliukas.gif lotuliukas.gif kiek nedaug kartais mums reikia,kad psijustume laimingos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2008 08 25, 07:05)
metus rukyti men tai nepriaugo svorio,bet man per sia vasara priaugo keli kg,kuriu noriu atsikratyti verysad.gif visa vasara namie sedejau tai zinai....kai uzimta buni tai nereikia tiek valgyt....bet internete tai as neradau tos knygos lengvas budas kaip nstoti valgyt ar kaip ten tiksliai vadinasi ta knyga??? kur tu radai?ar turi popierini varianta? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

nu bet tikrai  lotuliukas.gif nusipirkau ana karta tusa blaksietoms tai zinok jauciausi tokia pagrazejus kad noras tasirado imti kazka veikti,energija tiesiog uzpludo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kiek nedaug kartais mums reikia,kad psijustume laimingos thumbup.gif

tai jau taip thumbup.gif blush2.gif
As kai meciau rukyt, tai priaugau 10kg, kuriuos po to doh.gif kaip sunku buvo numest.
Bet pirma atsikraciau noro rukyt, o tada jau svorio emiau kratytis ax.gif fitness3.gif fitness4.gif
Atsakyti
ogo, kiek jus cia visko prirasete bigsmile.gif
daluzenik faina, kad pirkinukus skyrei sau, saunuole 4u.gif Tikrai, kaip dagli sako, mums gi tiek nedaug reikia yahoo.gif
Dagli nenusitasiau as ta vakara hihihi.gif O mano darbe visos savaites dienos yra darbo aggressive.gif Vien tik darbas darbas ir tik darbas hah.gif Dirbame slenkanciu gragiku, todel daznai tenka dirbti ir savaitgali mirksiukas.gif
O ta knyga lengvas budas mesti valgyti mane sudomino g.gif
Gal dar ne is karto, nes pirma, normaliai noriu atsikratyti rukalu priklausomybes, o tada jau imsiuosi maisto rolleyes.gif Butu faina rasti internete ja g.gif
Papildyta:
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 08 25, 00:03)
dabar bandau "doroti" lengva buda mesti valgyti  lotuliukas.gif  ziuresim kaip seksis doh.gif  mirksiukas.gif

Ar si knyga taip pat lengvai skaitosi? Ar jauti poveiki jos?
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2008 08 25, 07:05)
bet internete tai as neradau tos knygos lengvas budas kaip nstoti valgyt ar kaip ten tiksliai vadinasi ta knyga??? kur tu radai?ar turi popierini varianta? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Homonoja @ 2008 08 25, 12:52)

O ta knyga lengvas budas mesti valgyti mane sudomino  g.gif
Gal dar ne is karto, nes pirma, normaliai noriu atsikratyti rukalu priklausomybes, o tada jau imsiuosi maisto  rolleyes.gif  Butu faina rasti internete ja  g.gif
Papildyta:
Ar si knyga taip pat lengvai skaitosi? Ar jauti poveiki jos?

labuks. si knyga yra cia as ja radau tik rusu kalboje.tai parsisiunciau audio ir klausausi mirksiukas.gif idomiai ten pasakoja.siiap yra ir pdf formate mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 08 25, 13:02)
labuks. si knyga yra cia as ja radau tik rusu kalboje.tai parsisiunciau audio ir klausausi mirksiukas.gif  idomiai ten pasakoja.siiap yra ir pdf formate mirksiukas.gif

Oi, su rusu kalba as nedraugauju blush2.gif reikia samdyti man verteja dar umn.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 08 25, 13:02)
labuks. si knyga yra cia as ja radau tik rusu kalboje.tai parsisiunciau audio ir klausausi mirksiukas.gif  idomiai ten pasakoja.siiap yra ir pdf formate mirksiukas.gif

dekui uz nuoroda thumbup.gif o as labai net draugauju su rusu kalba, nuo vaikystes teko ja bendraut smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Homonoja @ 2008 08 25, 13:15)
Oi, su rusu kalba as nedraugauju  blush2.gif  reikia samdyti man verteja dar  umn.gif

o kur tu dirbi homonoja??
Atsakyti
Pradėjau lauktis leliuko 4u.gif
Atsakyti