Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip metėte rūkyti?

QUOTE(Christina @ 2008 08 25, 16:48)
Pradėjau lauktis leliuko 4u.gif

Tai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Christina @ 2008 08 25, 16:48)
Pradėjau lauktis leliuko 4u.gif

Didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dagli @ 2008 08 25, 15:38)
dekui uz nuoroda  thumbup.gif  o as labai net draugauju su rusu kalba, nuo vaikystes teko ja bendraut  smile.gif
Papildyta:
o kur tu dirbi homonoja??

Kodel klausi? g.gif
Atsakyti
Mečiau rūkyti kai susiradau nerūkantį vyrą, galvojau bus sunkiau bet ko dėl tos meilės nepadarysi biggrin.gif Visoms linkiu sekmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valdonė @ 2008 08 26, 09:51)
Mečiau rūkyti kai susiradau nerūkantį vyrą, galvojau bus sunkiau bet ko dėl tos meilės nepadarysi  biggrin.gif  Visoms linkiu sekmės  4u.gif

Saunuole 4u.gif Nesvarbu kokiu budu atsikratome sio bjauraus iprocio, svarbiausia, kad galime neberukyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Homonoja @ 2008 08 26, 09:45)
Didziausi sveikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
Kodel klausi?  g.gif

siaip idomu 4u.gif bet jei tai paslaptis tai nesakyk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(valdonė @ 2008 08 26, 08:51)
Mečiau rūkyti kai susiradau nerūkantį vyrą, galvojau bus sunkiau bet ko dėl tos meilės nepadarysi  biggrin.gif  Visoms linkiu sekmės  4u.gif

vyras metė prarūkęs 17 metų.nori nenori teko ir man atsisakytB) irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apsinge: 27 rugpjūčio 2008 - 07:59
QUOTE(apsinge @ 2008 08 27, 08:59)
vyras metė prarūkęs 17 metų.nori nenori teko ir man atsisakytB)  irnesakyk.gif

Saunu !!! Kaip smagu girdeti, kad imanoma taip paprastai mesti !!! Saunuoles is didziosios raides 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dagli @ 2008 08 26, 12:05)
siaip idomu 4u.gif bet jei tai paslaptis tai nesakyk  rolleyes.gif

Aga, paslaptis blush2.gif
Atsakyti
Vis skaitau ta stebuklinga knyga, bet toks vaizdas kad po dvieju dienu kazkaip maziau norisi rukyti (na as ir siaip daug nerukydavau). Manau kas ta knyga parasyta ir veikia kazkokiu itaigos principu, nors dar ne tiek daug perskaiciau tai sunku ir pasakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2008 08 27, 15:56)
Vis skaitau ta stebuklinga knyga, bet toks vaizdas kad po dvieju dienu kazkaip maziau norisi rukyti (na as ir siaip daug nerukydavau). Manau kas ta knyga parasyta ir veikia kazkokiu itaigos principu, nors dar ne tiek daug perskaiciau tai sunku ir pasakyti  g.gif

pilnai sutinku,kad kazokiu itaigos principu....bet ir tai juk visi isdestyti dalykai ir taip visiems rukantys aiskus...bet kazkaip be tos knygos man nepavykdavo mesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2008 08 27, 17:19)
pilnai sutinku,kad kazokiu itaigos principu....bet ir tai juk visi isdestyti dalykai ir taip visiems rukantys aiskus...bet kazkaip be tos knygos man nepavykdavo mesti  g.gif

Taip, butent taip ji ir veikia drinks_cheers.gif As tai sakau, nesvarbu koks tai buvo budas, svarbiausia, kad man suveike clap.gif
As su kiekviena diena vis maziau pagalvoju apie rukyma. Pati dar negaliu patiketi, kad as is tiesu neberukau 4u.gif Tiesa, vis dazniau pastebiu kaip mane erzina rukalu kvapas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Homonoja @ 2008 08 29, 20:50)
Taip, butent taip ji ir veikia  drinks_cheers.gif As tai sakau, nesvarbu koks tai buvo budas, svarbiausia, kad man suveike clap.gif
As su kiekviena diena vis maziau pagalvoju apie rukyma. Pati dar negaliu patiketi, kad as is tiesu neberukau  4u.gif  Tiesa, vis dazniau pastebiu kaip mane erzina rukalu kvapas  schmoll.gif

Tai mane jis jau senai erzina, turbut erzinio visa laika, tik stengiausi ignoruoti.
Atsakyti
as labai laiminga, kad neberukau jau apie 2 men., bet buna dienu, kad taip norisi, atrodo, na tik 1 surukysiu, juk nieko neatsitiks, bet paskui pagalvoji, na kam to reikia, ar laimingesne pasijusiu schmoll.gif . Bet kai pajauciu cigareciu kvapa man jis iki siol toks mielas doh.gif blush2.gif
Atsakyti