Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip metėte rūkyti?

QUOTE(Deiva02 @ 2008 08 30, 10:27)
as labai laiminga, kad neberukau jau apie 2 men., bet buna dienu, kad taip norisi, atrodo, na tik 1 surukysiu, juk nieko neatsitiks, bet paskui pagalvoji, na kam to reikia, ar laimingesne pasijusiu schmoll.gif . Bet kai pajauciu cigareciu kvapa man jis iki siol toks mielas doh.gif  blush2.gif

tikrai laimingesne netapsi..... biggrin.gif saunuole,kad metei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deiva02 @ 2008 08 30, 10:27)
as labai laiminga, kad neberukau jau apie 2 men., bet buna dienu, kad taip norisi, atrodo, na tik 1 surukysiu, juk nieko neatsitiks, bet paskui pagalvoji, na kam to reikia, ar laimingesne pasijusiu schmoll.gif . Bet kai pajauciu cigareciu kvapa man jis iki siol toks mielas doh.gif  blush2.gif

Pradzioj ir man kvepejo, tai as eidavau kartais su draugemis nors pauostyt doh.gif lotuliukas.gif smoke.gif
Bet praejo daugiau laiko ir dabar man cigareciu dumai smirda, atrodo, kad net dusina, oro truksta unsure.gif
as nerukau jau (spali bus tikiuosi ax.gif ) 5 metai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzenik: 30 rugpjūčio 2008 - 19:27
pradzioj ir man tie dumai kvepejo, bet dabar jau visai nekvepia,smirda ir net pagalvoju kaip as isvis galejau rukyti ax.gif
Atsakyti
Pastojau-tada ir meciau.Tik dabar gailiuosi ,kad vel pradejau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
O man va blogai su tuo rukymu noriu,bet tuo paciu ir nenoriu numesti.Reikes viena diena rimtai susiimti,nes nei sveikatos,nei grozio nepriduoda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubyna: 01 rugsėjo 2008 - 09:12
QUOTE(Rubyna @ 2008 09 01, 10:12)
O man va blogai su tuo rukymu noriu,bet tuo paciu ir nenoriu numesti.Reikes viena diena rimtai susiimti,nes nei sveikatos,nei grozio nepriduoda doh.gif

cia tai tiesa,jei dar mesti nors siek tiek nenori......tai labai sunku tai padaryti,turi galutinai apsispresti....pabandyk paskaitineti ta knyga apie kuria kalbejom gal tada galutinai apsispresi mesti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, na mergaites, tai ispirkot visas tas knygas nono.gif
Siandien buvau Kauno akropoly baltu lanku knygyne dukrai pirkt pratybu i mokykla, tai pagalvojau kaip tik sesei(mokytoja) nupirksiu ta knygele rugsejo 1mos proga dovanu. Ir ka gi jus manot?
o gi jos nera, sako nupirko siandien paskutine, budavo, bet paskutiniu laiku eme labai pirkt ir neliko blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2008 09 02, 20:45)
Na, na mergaites, tai ispirkot visas tas knygas nono.gif
Siandien buvau Kauno akropoly baltu lanku knygyne dukrai pirkt pratybu i mokykla, tai pagalvojau kaip tik sesei(mokytoja) nupirksiu ta knygele rugsejo 1mos proga dovanu. Ir ka gi jus manot?
o gi jos nera, sako nupirko siandien paskutine, budavo, bet paskutiniu laiku eme labai pirkt ir neliko blink.gif  thumbup.gif

jei cia kalbat apie lengva buda mesti rukyti tai kam ja pirkti,gi yra nemokamai mirksiukas.gif
http://joga.365.lt/k...ti_Alenas-Karas

oi sorry pagalvojau kad sau norite doh.gif jei dovanai tada aisku pirkti. o jei sau tai atsispausdini ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PostScriptum_: 02 rugsėjo 2008 - 23:48
rukiau ir nenorejau mesti, bet susipazinau su MB, jis neruko, tai pradejo mane spausti, t.y. "nesibuciuosiu, nes smirdi" arba "neziuresiu i tave rimtai, kol rukysi" verysad.gif tai prikalbinau darbe savo skyriu, kad mestume kartu rukyti, taigi po Nauju is keturiu rukanciuju liko tik vienas biggrin.gif o del savijautos tai meciau ir nesijauciau nei geriau nei blogiau, kazkaip visai netrauke rukyt nei po dienos nei po savaites nei po menesio, nors "saziningai" rukiau 10 metu blink.gif tik dabar dumai laaabai smirda...
Atsakyti
Sveikos, man panasiai buvo, rukiau apie 4 metus blush2.gif labai intencyviai, taciau kai tik susipazinau su savo dabartiniu vaikinu-jisai priverte mane mesti tai viena diena nusprendziau, kad viskas blink.gif tai taip ir meciau na aisku, pagunda buvo labai didele, ypac jei kiti aplink rukydavo, o dar dirbau tasyk tokiam darbe, kuriame visi ruke ir dar vis mane erzino, sakydami, "negi nenori parukyti?" o as (aisku buvo gal pora sykiu kada neatsilaikiau blush2.gif , bet daugiau NE schmoll.gif ) ir dabar jau 3 metai kaip nesu surukiusi ne vienos cigaretes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Etaila @ 2008 09 03, 08:57)
Sveikos, man panasiai buvo, rukiau apie 4 metus  blush2.gif  labai intencyviai, taciau kai tik susipazinau su savo dabartiniu vaikinu-jisai priverte mane mesti  tai viena diena nusprendziau, kad viskas blink.gif  tai taip ir meciau  na aisku, pagunda buvo labai didele, ypac jei kiti aplink rukydavo, o dar dirbau tasyk tokiam darbe, kuriame visi ruke ir dar vis mane erzino, sakydami, "negi nenori parukyti?" o as  (aisku buvo gal pora sykiu  kada neatsilaikiau  blush2.gif , bet daugiau NE  schmoll.gif ) ir dabar jau 3 metai kaip nesu surukiusi ne vienos cigaretes  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

saunuole thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.. Na as irgi dbr metimo procese ax.gif rukiau 4erius metus, o pries savaite sumasciau, kad gal reiktu mesti. tai visai neblogai sekas. Per savaite "sugriesijau" 4 kartus, bet sakoma, kad ir sakoma, jog nesveika is kart nutraukt blush2.gif ... Kazkaip dbr jau ir nebesinori rukyt, net pamirstu apie tai smile.gif
Atsakyti