Esu metusi rukyti keleta kartu

Ilgiausias nerukymo periodas buvo 2,5 metu, trumpiausias 9 men. Dabar vel nerukau jau lygiai metai. Si karta tiesiog viena diena nusprendziau, kad pabandysiu nerukyti tiek, kiek pavyks. Kai istveriau viena diena, pamaniau, kad galiu ir dar viena, po to dar ir dar..., po to savaite, o tada jau nebuvo sunku. Tik man butinai po ranka turejo buti cigaretes, kad zinociau, jog bet kuriuo momentu galiu uzsirukyti, kad as pati valdau situacija, o ne atvirksciai. Pradeta pakeli su savim tampiausi gal menesi, o paskui dar namuose bare jis ilgai gulejo

... Kazkodel mane tai ramino, o stai mintis, kad gal kas nors atsitiks, noresiu uzsirukyti, o cigareciu nera- keldavo panika

. Aplamai pastebejau, kad man lengviau sekasi nekelti sau jokiu kategorisku uzduociu, duoti tvirtu pazadu, nes nieko is to neiseina. Tiesiog sakau sau, kad dabar men nerukymo periodas, o kiek jis truks, bus matyti

...

Pavasarinė moters malda: "Dieve, jeigu negali padaryti taip, kad aš suplonėčiau, tai padaryk bent jau taip, kad mano draugės sustorėtų"