Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip metėte rūkyti?

QUOTE(_Saule_ @ 2011 06 17, 18:14)
Man padejo knyga "Lengvas budas mesti rukyti"....  ax.gif Mesti tikrai labai lengva ir gera, pabandykit... jau tris metus labiau megaujuosi gyvenimu  tongue.gif

Ir man padėjo ta knyga. Visai nenorėjau mesti, bet ją perskaičius mečiau bigsmile.gif Nerūkiau 4mėnesius ir tikrai jau nenorėjau, bet, man nepatiko toks gyvenimas schmoll.gif . Supratau, kad rūkyti man malonumas ir rūkau toliau. Niekados daugiau nemesiu, nes priaugau svorio ir tikrai negerai jaučiausi. O to palengvėjimo kvėpavimo net nepajaučiau, gal dėl svorio g.gif
Atsakyti
Man rukyt nelabai patiko, tad meciau be vargo.
Vyras ilgai ruke, patiko rukyt, bet mete iskart be jokiu priemoniu, be jokiu pastangu dirol.gif
Atsakyti
Rūkiau kai buvau jauna ir smegenų daug neturėjau biggrin.gif bet sutikau savo dabartinį draugą, kuris nerūkė, tai ir aš mečiau. Paskui abu pradėjom rūkyt praėjus keletai metų. Vieną dieną grįžo pareiškęs, kad per daug rūko, tai metė iš vis. Sakau ok, pabaigiau pakelį ir aš neberūkiau. Taip ir metėm biggrin.gif nieko sudėtingo, nusiteikimas ir tiek smile.gif
Atsakyti
MEciau perskaiciusi Alleno Carro knyga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Esu metusi rukyti keleta kartu blush2.gif Ilgiausias nerukymo periodas buvo 2,5 metu, trumpiausias 9 men. Dabar vel nerukau jau lygiai metai. Si karta tiesiog viena diena nusprendziau, kad pabandysiu nerukyti tiek, kiek pavyks. Kai istveriau viena diena, pamaniau, kad galiu ir dar viena, po to dar ir dar..., po to savaite, o tada jau nebuvo sunku. Tik man butinai po ranka turejo buti cigaretes, kad zinociau, jog bet kuriuo momentu galiu uzsirukyti, kad as pati valdau situacija, o ne atvirksciai. Pradeta pakeli su savim tampiausi gal menesi, o paskui dar namuose bare jis ilgai gulejo smile.gif ... Kazkodel mane tai ramino, o stai mintis, kad gal kas nors atsitiks, noresiu uzsirukyti, o cigareciu nera- keldavo panika doh.gif . Aplamai pastebejau, kad man lengviau sekasi nekelti sau jokiu kategorisku uzduociu, duoti tvirtu pazadu, nes nieko is to neiseina. Tiesiog sakau sau, kad dabar men nerukymo periodas, o kiek jis truks, bus matyti smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2011 07 06, 01:34)
MEciau perskaiciusi Alleno Carro knyga  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif aš taip pat wub.gif labai dėl to džiaugiuosi. Pešiau 10 metų po pakelį per dieną doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveiki. O ar yra kokiu atsiliepimu apie pleistrus nuo rukymo? Ar bent kam nors padejo? g.gif
Atsakyti
Mečiau, kai įsimylėjau nerūkantį vyrą biggrin.gif Tiesiog pirmo pasimatymo metu užsirūkiau prie puodelio kavos ir mačiau, kaip jis traukiasi į šoną nuo dūmų, nors atvirai nieko nesakė. Nu ir nutariau, kad reikia mesti, o tai dar pabėgs toks gražus biggrin.gif Ir va jau eina 5ti metai, kaip nerūkau thumbup.gif
Atsakyti
Bandau skaityti Carro knyga, bet jau beveik puse perskaiciau o rukau kaip rukius.. na taip ten ir parasyta, nemesti nedaskaicius iki galo. Nezinau, neveikia visai manes ta knyga, turbut kad nenoriu mest schmoll.gif beda tame kad rukymas man malonumas, trumpas atsipalaidavimas, jei darbe pertraukeliu metu be cigaretes reiktu sedet tai doh.gif plaukai siausiasi blush2.gif tai va, ir nezinau kaip mesti, nes mesti nenoriu bet kad reikia. Isiziurejau nerukanti, o jis tiesiai sviesiai - jei mesi rukyt pakviesiu i pasimatyma biggrin.gif turbut teks palikti grazuoli be pasimatymo verysad.gif
Atsakyti
Rukiau kaip dumtraukis 13 metu po 30 cigareciu per diena. Viena grazia diena sau pasakiau STOP uzteks save nuodyti. Manau,kad reikia tik didelio noro. biggrin.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif a aš taip pat rūkiau ilgus metus gal koki 5 metus.... laikui bėgant visai tai atsirėmė į sveikatą ..... lygiai taip pat pasakiau sau kad reikia mesti .... ir štai jau praėjo keli metai kaip nebenoriu net užuosti aplinkiniu rukorių kvapo.. 4u.gif smile.gif 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
Labai gera tema thumbup.gif pati aš nerūkanti, niekuomet taip ir nepripratau, bet mano draugas rūkantis. Sakiau sau kažkada, kad niekada nedraugausiu su rūkančiu doh.gif biggrin.gif atsitiko kaip atsitiko, o dabar skaitysiu nuo pradžių ir žiūrėsiu, kaip jam padėti mesti biggrin.gif
Atsakyti