Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip metėte rūkyti?

suzinojau, kad laukiuos, tai iskart meciau rukyt
Atsakyti
sužinojusi, kad laukiuosi - mečiau tą pačią dieną, po dviejų metų vėl pradėjau wub.gif susirgusi stipriu bronchitu - vėl mečiau, po metų vėl pradėjau doh.gif
dabar vėl ieškau progos mesti rolleyes.gif
Atsakyti
Daug kam padeda knyga "lengvas budas mesti rukyti" Mano du kolegos perskaite - abu mete. Vienas ruke kokiu 10, kitas - 20 metu smile.gif DAbar MB skaito, jau beveik perskaite bet vis tempia guma nes gi reikes nerukyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l-aura: 18 gegužės 2009 - 14:29
Aš irgi mečiau clap.gif
Prarūkiau 7 metus.ir vieną dieną sugalvojau,kad nors ir malonumas bet kaip smirdi schmoll.gif
Nebuvo lengva,bet ir neįtin sunku rolleyes.gif
Mb rūko po šiolei,bet tada kai aš mečiau jis mane labai palaukė ir pats namuose (tiksliau balkone) nebe rūkė (nemačiau jo su cigaretę gal 3 mėn,jau galvojau kad ir jis metė,bet deja ne:)). O aš visada kiekvienam rankinuke, kišenei, darbe ant stalo turėjau paprastos kramtomos gumos (tai per diena nemažai sukramtydavau) lotuliukas.gif
Dar stengiausi nevartoti alkoholio,ir kuo mažiau laisvo laiko tuėti,kad negalvoti.Ir man pavyko thumbup.gif jau 1,5 m kaip nerūkau yahoo.gif
O manau mesti gali ir pats žmogus be jokių pagalbų,bet BŪTINAI reikia pačiam norėti,turi apsvarstyti visus pliusus ir minusus rūkyme,va tada kai supras kad to tikrai nereikia tada ir mes cool.gif
Dabar daug draugių paklausau kaip jos bando mesti rukyti ir kaip jos neišeina tai man tik juokas ima,jos pastovei randa pasiteisinima pvz: ai susinervinau - parukysiu (bet butent čia ir yra tas momentas kada tu turi atsilaikyti,nusipirk koki šokoladuką geriau)
Sekmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jullyte: 20 gegužės 2009 - 10:48
QUOTE(jullyte @ 2009 05 20, 11:45)
Dabar daug draugių paklausau kaip jos bando mesti rukyti ir kaip jos neišeina tai man tik juokas ima,jos pastovei randa pasiteisinima pvz: ai susinervinau - parukysiu (bet butent čia ir yra tas momentas kada tu turi atsilaikyti,nusipirk koki šokoladuką geriau)
Sekmės mirksiukas.gif

as kartais parukau prie kompanijos, bet labai retai, o pastoviai jau neberukau nuo naujuju metu ir visai nesinori, bet kai smagi kompanija tai kartais smagu ir dumeli uztraukti biggrin.gif
o jei vietoj parukymo sokaladukus valgyciau, tai tada jau ir labai didelis noras nepadetu svorio numesti lotuliukas.gif bet gerai kad as saldumynu menegstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2008 07 27, 20:27)
As meciau rukyti pries beveik 5 metus.
Negaliu pasakyti, kad buvo lengva.
Daug vyras padejo, nes mete kartu, o siaip tai kramciau nikorete guma, kuri man buvo tokia bjauri doh.gif , kad as geriau nerukiau, uzuot ja kramciusi.

Mano tetis mete rukyti, rukydamas didelius kiekius cigareciu iskart(po 7, 10vnt.) kol pasidarydavo bloga, tada kentedavo kiek tik gali nerukes ir vel ruke daug is karto. Taip ir mete, nes ruke iki pykinimo, kol nejaute rukymo malonumo.

Gal jus zinot ar esat isbande veiksmingu budu padejusiu mesti jums rukyt, pasidalinkite savo patirtim, gal ji kam nors pades?

Sveikos, lengviausias būdas mest rūkyti-tai tiesiog vieną dieną neberūkyti. pati rūkiau 5 metus, viena rytą atsikeliau ir supratau,kad tai man neteikia nieko gero..aišku labai norėjau prie kavos cigarete prisidegt..bet ir kava meciau gert:)
merginos,jei rukote, nieko negalvodamos meskite...nemoku apsakyti, to jausmo,kai pagaliau uzuodziau kvapus...oda skaistesne..aisku 4kg prisdejo, bet jie greit numetami:)
tai gi sekmes visoms:)
Atsakyti
QUOTE(DiaDi @ 2009 05 26, 13:47)
aisku 4kg prisdejo, bet jie greit numetami:)

o kai 10 prisideda, kaip man biggrin.gif
Atsakyti
mano vyras mete rukyti perskaites knyga.jam jau sekasi nerukyti1.5 menesio thumbup.gif
Atsakyti
rugpjuti jau bus 3metai kai nerukau.visada galvojau kad kadanors teks mesti tik vis nepasiryzdavau.labai padejo tas kad isvykau i londona tada nebebuvo draugu kurie erzindavo salia rukydami,sumazejo ir vakareliu ir dar buvo geriausia priezastis kad gyvenau ir dirbau su savo mama o ji apie mane nieko nezinojo taip kad rukyti nebuvo kada bet ir nebuvo labai sunku.visada galvodavau kad uz metu kitu noresiu tureti vaikeli nestuke.gif tai norejau kad organizmas nuo nikotino issivalytu ir vaikelis gimtu sveikas bet deja... verysad.gif
linkiu visoms sekmes ir daug kantrybes thumbup.gif
Atsakyti
meciau pries 3metus kazkur.viena karta buvau labai susinervinusi surukiau 13cigareciu viena po kitos ir buvo taip bloga kad daugiau nebenorejosi schmoll.gif aisku reikejo pakentet 3dienas...nes gerklej stovejo toks jausmas tarsi butu kazkas dumu ten prikises blush2.gif lotuliukas.gif uztat veiksminga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2009 05 18, 15:28)
Daug kam padeda knyga "lengvas budas mesti rukyti" Mano du kolegos perskaite - abu mete. Vienas ruke kokiu 10, kitas - 20 metu smile.gif DAbar  MB skaito, jau beveik perskaite bet vis tempia guma nes gi reikes nerukyt  doh.gif

Teko girdet paie sia knyga, kad visi ja perskaite meta rukyti, neitiketina, bet tai tiesa smile.gif O as meciau iskart kai tik suzinojau, kad turesiu leliuka ax.gif
Atsakyti
pradejome mastyti apie 2.gif tai buvo pats didziausias ir neabejotinas stimulas thumbup.gif
Atsakyti