Mes irgi turejom tokia problema, kad vaikas per maudynes klykdavo, kaip skerdziamas, o dabar jam laabai patinka maudytis, kai isimam is vandens tada pradeda klykti
, o kaip pripratinom tai net nezinau, visu pirma pripylem siek tiek siltesnio vandens ir jam tai patiko ir snekinom, siubavom ji vandenyje, tik nedarykite labai staigiu judesiu, kad vaiko neisgasdinti tuo vandeniu. Jei labai klykia gali ji pabandyti i palute suvyniota ideti i vandeni, gal jauciasi nesaugus nuogas vandenyje del to ir klykia. Zodziu linkiu kantrybes ir eksperimentuoti, gal atrasi savo buda
QUOTE(Ledute @ 2007 03 12, 13:22)
turiu beda...mamytes prashau padekit, gal kas ka patart galit? manishkis zhverishkai nemegsta maudyniu...
Mes irgi turėjom tokią bėdą
Bet žinau, kad yra vaikų, kuriems TIESIOG nepatinka maudytis
O gal vieną dieną ims ir pradės patinkt.
QUOTE(Aviva @ 2007 03 12, 16:57)
kai temsta,nezinau,ko verkiu,kas darosi ko noriu.
Gal poilsio Tau mažai
Tik žinau, kad dažniausiai ir pora valandų miego padeda
QUOTE(Nerytė @ 2007 03 12, 17:01)
Zodziu linkiu kantrybes ir eksperimentuoti, gal atrasi savo buda
Gal kuri pasidalins savo įspūdžiais, kaip pirmą kartą maudė savo lialių ir kaip reikėtų
, nes turbūt čia didžiausia baimė, kuri mane kankina
QUOTE(little_honey @ 2007 05 02, 00:48)
Gal kuri pasidalins savo įspūdžiais, kaip pirmą kartą maudė savo lialių ir kaip reikėtų
, nes turbūt čia didžiausia baimė, kuri mane kankina 
Oi, užėjau tik paskaitinėti, ir grįžo prisiminimai.
Mūsų pirmos maudynės - kiškiai drąsuoliai maudys patys, nekvies jokių konsultantų. Taigi, prisileidome vonelę, pasiruošėme ąsotį vandens nupylimui, atsinešiau lelią (mūsų vystymo komoda antrame aukšte). Įkišome lelią - lyg ir viskas gerai, bet neužilgo - kakas į vandenį
Dabar kai prisimenam, tai pažvengiam, bet tada tai kojos drebėjo ir ilgai graužiau save, kad vaiką nuplikėm
QUOTE(Giedrutė @ 2006 06 23, 14:55)
Sakykit, prašau, o daug maž nuo kokio amžiaus vaikiukui pradėjot mažinti vandens temperatūrą?
Laba diena
Pakilus oro temperaturai, mazyle buvo apie 4-5men. Bet mazinom kas pora laipsniu nuo 38laipsniu. Uzvakar vandenelis buvo 33laipsniai
Maudomes mazdaug 37 laipsniu temperaturos vandenelyje
mes maudomes mazdaug 36-37 te,peraturos vandenuke o didziajai tai patikrinu su ranka kad nebutu per karstas o su termometru net nebeziuriu
jezau mamos jūs ką savo vaikus išvirt norit? gi netgi ant termometro aiškiai parodyta kad geriausiai maudytis 32 tempoj, o paskaičius jūsų 38 vidurkis. Jūs pačios prisileiskit tokios tempos vonią ir pagulėkit. Kartais nebus per karšta????
QUOTE(jurgiciokas @ 2007 06 03, 12:44)
jezau mamos jūs ką savo vaikus išvirt norit? gi netgi ant termometro aiškiai parodyta kad geriausiai maudytis 32 tempoj, o paskaičius jūsų 38 vidurkis. Jūs pačios prisileiskit tokios tempos vonią ir pagulėkit. Kartais nebus per karšta????
naujagimiui 37 laipsniai - pats tas, jis gi pilvuke tokioj temperaturoj gyveno
o tu kai pati vonioj maudais, ar matuoji temp.? ash, pvz., megstui karshta vonia, apie 38-39 laipsnius, 32 man jau geroookai per shaltas
ruosiant vonele vandens temperatura labai lengva patikrinti imerkiant alkune - jei nesijauchia nei vesumo, nei shilumos, vadinasi, vanduo yra kuno temperaturos - pats tas maudynems
QUOTE(ragnez @ 2007 06 03, 14:09)
naujagimiui 37 laipsniai - pats tas, jis gi pilvuke tokioj temperaturoj gyveno
o veliau galima po truputi mazhinti. 32 sakychiau jau gana vesus vanduo. uzhsigrudinusiems
o tu kai pati vonioj maudais, ar matuoji temp.? ash, pvz., megstui karshta vonia, apie 38-39 laipsnius, 32 man jau geroookai per shaltas
ruosiant vonele vandens temperatura labai lengva patikrinti imerkiant alkune - jei nesijauchia nei vesumo, nei shilumos, vadinasi, vanduo yra kuno temperaturos - pats tas maudynems
32 yra pats tas mažiukams ir tikrai ne per vėsu. mes lankom baseiną, tai papasakotų jums trenerė apie 37-38 laipsnių vandens temperatūrą.
o aš pati irgi vėseniam nei 37 maudausi ir man
Mes jau nuo 2 menesiuko maudomes dideleje vonioje, pilnoje vandens. Vandens temperatura matuoju kartais su alkune, kartais su temometru. Darau siek tiek vesesni. O maudytis jai labai patinka. Smagu jai ir nardyti.
Po maudyniu visada grudiname, apipilame saltu vandeniuku. Pradzioje suzirzia, o paskui sypsena iki ausu
Tik kai reikia rengtis, tai tada koncertai, todel viska darome greitai