mes gavom labai miela termometra kartu su vonele, kuris rodo idealia temperatura, bet musiskiui labiau patinka karstesnis, nes jis ilgai pliuskentis megsta, turbut reikia pagal vaikuti ziureti.
QUOTE(jurgiciokas @ 2007 06 03, 12:44)
jezau mamos jūs ką savo vaikus išvirt norit? gi netgi ant termometro aiškiai parodyta kad geriausiai maudytis 32 tempoj, o paskaičius jūsų 38 vidurkis. Jūs pačios prisileiskit tokios tempos vonią ir pagulėkit. Kartais nebus per karšta????
nu siaip tai termometre nurodyta temperatura nuo 32 iki 37 tai skaitosi idealiausia maziukams. tokioje ir maudau. stengiuosi kad butu ne aukstesne ir ne zemesne.
bet paciai tao 38 tai per saltas as megsu labai karsta turbut virs 40 buna.

Nuo pat pradziu net nedangsciau ausyciu maudant. Nemanau,kad vanduo gali padaryt kazka blogo. Paskui isvalau su ausu krapstuku (tik negiliai!) ir viskas. Po maudyniu kepuryte dejom gal 1.5men, kadangi ir namuciuose salta buvo ziema. Kai geri orai i lauka einam be kepures, tik kai vejas, uzdedu juosta ant ausyciu.
Mano mama vis strykcioja is siaubo, kad susargdinsiu vaika, mat mano sese vis sirgdavo ausu uzdegimu ir rekdavo per naktis. Bet is tikruju tai yra, kaip ir viena mamyte sake, slogos komplikacija. O mes nei tuo, nei anuo nesirgom, nors tikrai nesisaugom. Manau kuo labiau vaikas nuo visko saugomas, tuo dazniau ir serga, nes neigyja atsparumo. Bet aisku ir persistengt nereikia.
Mano mama vis strykcioja is siaubo, kad susargdinsiu vaika, mat mano sese vis sirgdavo ausu uzdegimu ir rekdavo per naktis. Bet is tikruju tai yra, kaip ir viena mamyte sake, slogos komplikacija. O mes nei tuo, nei anuo nesirgom, nors tikrai nesisaugom. Manau kuo labiau vaikas nuo visko saugomas, tuo dazniau ir serga, nes neigyja atsparumo. Bet aisku ir persistengt nereikia.
man kazkaip neiseina ausyciu apsaugoti kad nesuslaptu
, po maudyniu visada kruopsciai nusausinu ausytes. kepurytes niekad nedejau

nei saugau, nei kepurėlę dedu. tik maniškė labai bijo maudytis, tai maudynės trunka minutę

nesaugom ausyciu... MB maudo visad klecka, tai jis net panardina galvyte (ausytes vandenyje, o veiduko neslapina), po to su krapstuku isvalo ir

Mums pediatre sake, kad nereik specialiai ausyciu slapinti, uztenka, kiek pakliuna nuo galvos plovimo arba dregmes, susidariusios vonioj. Svarbu po to issausinti jas. As tai jas sausinu su specialiais pagaliukais su vata spec. ausytems.
Mes irgi nesaugom. Ramiausiai vaiką maudom. Po maudynių tiesiog iššausinu spec.krapštukais ir kepurytę uždedu, nors ir esam su ševeliura
Atrodo taip jaukiau jam

Nuo pat pirmu maudyniu ausyciu nuo vandens nesaugojom. Po maudyniu issausinam vatos pagaliukais. Kepuryte dedavom tik kelis pirmus menesius.
As nematuoju temperaturos,tik ranka patikrinu ar neperkarstas,nepersaltas
Dabar lyg ir mazoka vonele,tai sendien jau maudysiu vonioje