Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

rugpjucio 18 man uzdejo breketus biggrin.gif clap.gif nu,bet labai jau skauda verysad.gif kiek jums laiko skaudejo ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliprade @ 2008 08 21, 19:56)
rugpjucio 18 man uzdejo breketus  biggrin.gif  clap.gif  nu,bet labai jau skauda  verysad.gif  kiek jums laiko skaudejo ?  g.gif

Man apie savaite skaudejo ax.gif O is kokio miesto esi ir pas ka lankaisi?
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 08 20, 12:34)
Sveiki visi  4u.gif

As cia naujoke, prisijungiau del tos priezasties, nes pati greitai nesiosiu breketus.
Paciai jau 27 metai, seniai norejau tai padaryt, bet vis neprisiverciau kazkaip pradet. Tai va nuo Spalio men. nesiosiu Damon breketus, nes mano atveju kiti nelabai tinka (blogas sakandis).
Beje ar kas gydesi pas Rasa Damusiene Kaune.

Sveika,
As irgi cia naujoke smile.gif As pas Damusiene uzsirasiau detis breketus jau po poros savaiciu...
Atsakyti
QUOTE(Viliprade @ 2008 08 21, 18:56)
rugpjucio 18 man uzdejo breketus  biggrin.gif  clap.gif  nu,bet labai jau skauda  verysad.gif  kiek jums laiko skaudejo ?  g.gif

Sveikinu 4u.gif
O skauda iki savaitės
Atsakyti
QUOTE(rasa-klaipeda @ 2008 08 07, 17:51)
As galvoju kad breketai yra geriau tie, kurie greiciau atstato dantis.. O del estetikos nemanau kad verta dvigubus pinigus moketi.. Aisku cia tik mano nuomone..  ax.gif

Kad kiek zinau, keramikiniai breketai veikia taip pat kaip metaliniai. O kaina tikrai nera dviguba g.gif
Atsakyti
aga,o man dar virsuj des,tai dar uztruks metus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustyte @ 2008 08 21, 20:55)
Sveika,
As irgi cia naujoke smile.gif As pas Damusiene uzsirasiau detis breketus jau po poros savaiciu...

Sveika,
O kiek laiko laukei eilėje pas ją? Kiek konsultacijų buvo, kol pagaliau breketus turėsi? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kabesita @ 2008 08 20, 13:34)
Sveiki visi  4u.gif

As cia naujoke, prisijungiau del tos priezasties, nes pati greitai nesiosiu breketus.
Paciai jau 27 metai, seniai norejau tai padaryt, bet vis neprisiverciau kazkaip pradet. Tai va nuo Spalio men. nesiosiu Damon breketus, nes mano atveju kiti nelabai tinka (blogas sakandis).
Beje ar kas gydesi pas Rasa Damusiene Kaune.

Gal galiu paklausti kiek pas Damušienę kainuoja Damon`ai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Gustyte @ 2008 08 21, 21:09)
Kad kiek zinau, keramikiniai breketai veikia taip pat kaip metaliniai. O kaina tikrai nera dviguba g.gif

Katik pažiūrėjau "Denticijoj" breketų sistema vienam žandikauliui kainuoja nuo 940 iki 1300 lt, o va keramikinių kaina jau nuo 2200 iki 3800.. Tai vos ne perpus brangiau.. Na ir aišku čia gal klinika brangi..
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 08 21, 19:05)
Tai dar visai normaliai. Man vat nuo pernai rugsejo vis zada, kad greitai pabaiga, o dabar cia taip daznai perkelemi mano vizitai pas gydytoja, kad viskas dar ilgiau uzsitese, negu planavome  doh.gif Geguze buvo du metai  doh.gif

O tai dabar jau nesiruošia nuimt? g.gif Kiek dar sako, kad reiks nešiot?
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2008 08 21, 23:45)
O tai dabar jau nesiruošia nuimt?  g.gif  Kiek dar sako, kad reiks nešiot?

Man dar turi du kruminiai dantukai persistumti ir dar as noriu, kad centra truputi pastumtu. O paskutini karta buvau pas gydytoja birzelio pradzioje, tai nezinau ka dabar pasakis, kai nueisiu(tik rugsejo 10d. verysad.gif ) Bet manau, as jau pati suprasiu, kai jau tikrai artesime prie pabaigos.
Atsakyti
Katik pažiūrėjau "Denticijoj" breketų sistema vienam žandikauliui kainuoja nuo 940 iki 1300 lt, o va keramikinių kaina jau nuo 2200 iki 3800.. Tai vos ne perpus brangiau.. Na ir aišku čia gal klinika brangi..
[/quote]

Galbut taip ir yra. Pamirsau pamineti, kad jei keramikinius det ant 6 dantu, o ant kitu gelezinius kaina tikrai ne dviguba. +400 mazdaug 1 zandikauliui. Jei daugiau nei ant 6, kaina atitinkamai dideja. Bet nematau reikalo ant galiniu dantuku, kuriu nesimato deti keramikinius.

[quote=rasa-klaipeda,2008 08 21, 22:27]Sveika,
O kiek laiko laukei eilėje pas ją? Kiek konsultacijų buvo, kol pagaliau breketus turėsi? 4u.gif

Pirmai koncultacijai eileje laukiau turbut savaite. Apziurejo, liepe pasidaryti panoramine nuotrauka. Nuejau su nuotrauka ir uzrase breketu dejimui smile.gif Jei buciau greiciau sukusis, buciau gal jau ir breketuota smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gustyte: 22 rugpjūčio 2008 - 08:51
QUOTE(Gustyte @ 2008 08 22, 09:50)

Galbut taip ir yra. Pamirsau pamineti, kad jei keramikinius det ant 6 dantu, o ant kitu gelezinius kaina tikrai ne dviguba. +400 mazdaug 1 zandikauliui. Jei daugiau nei ant 6, kaina atitinkamai dideja. Bet nematau reikalo ant galiniu dantuku, kuriu nesimato deti keramikinius.

QUOTE(rasa-klaipeda @ 2008 08 21, 22:27)
Sveika,
O kiek laiko laukei eilėje pas ją? Kiek konsultacijų buvo, kol pagaliau breketus turėsi?  4u.gif

Pirmai koncultacijai eileje laukiau turbut savaite. Apziurejo, liepe pasidaryti panoramine nuotrauka. Nuejau su nuotrauka ir uzrase breketu dejimui smile.gif Jei buciau greiciau sukusis, buciau gal jau ir breketuota smile.gif

Tai tau labai pasisekė, kad tiek mažai laukei.. Kad ir man taip būtų.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa-klaipeda @ 2008 08 21, 23:27)

Gal galiu paklausti kiek pas Damušienę kainuoja Damon`ai? g.gif
Papildyta:

Pas Damusiene Damon breketai vienam zandikauliuai 2200lt, ner labai pigu blush2.gif bet ko jau nepadarysi del grozio smile.gif
Atsakyti