Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(kabesita @ 2008 08 22, 10:41)
Pas Damusiene Damon breketai vienam zandikauliuai 2200lt, ner labai pigu  blush2.gif bet ko jau nepadarysi del grozio  smile.gif

Tikrai brangoka.. Kažin kiek klaipėdoj jie kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa-klaipeda @ 2008 08 22, 11:01)
Tikrai brangoka.. Kažin kiek klaipėdoj jie kainuoja?  g.gif

Tai kad čia normali kaina Damon'am. Dabar visose klinikose kainos sukeltos, kai visur visos kainos kyla, natūralu, kad ir breketam šiek tiek kelia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa-klaipeda @ 2008 08 22, 11:01)
Tikrai brangoka.. Kažin kiek klaipėdoj jie kainuoja?  g.gif

Kad zinotum kiek Londone kainoja apie 5000 svaru, tai man daug pigiau bus Lietuvoj darytis ir skraidyt i paverzimus.
Atsakyti
na stai ir as jau su abieju zandikauliu breketais, vakar uzdejo virsutinius. Kazkaip pas man atvirksciai nei daugumai, pradziai dejo apatinius po to tik virsutinius. (bet cia del to vargso 5 dantuko,kuris neidygo per sovietinio palikimo dakteres padarytus veiksmus) Tai dabar dar ji reiks istraukineti breketu pagalba, bet tikiuosi greit tas atsitiks, nes jau jauciu kaip salia esantys dantys vazineja is savo vietu smile.gif
o beja toki klausimeli turiu, kas kiek laiko jus lankotes pas daktarus patempimams? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruge @ 2008 08 22, 11:56)
o beja toki klausimeli turiu, kas kiek laiko jus lankotes pas daktarus patempimams? smile.gif

Kas 1,5 - 2 mėn. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2008 08 22, 12:03)
Kas 1,5 - 2 mėn.  4u.gif

O cia su kokias breketais? Man atrodo jei paprasti, tai kas menesi reik, o jei Damon, tai kas 2men. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 08 22, 11:45)
Kad zinotum kiek Londone kainoja apie 5000 svaru, tai man daug pigiau bus Lietuvoj darytis ir skraidyt i paverzimus.

Na bet ten iki 18 m. nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2008 08 22, 12:41)
Na bet ten iki 18 m. nemokamai.

Deja man jau kur kas ne 18 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 08 22, 12:10)
O cia su kokias breketais? Man atrodo jei paprasti, tai kas menesi reik, o jei Damon, tai kas 2men.  smile.gif

As su paprastais lankausi kas 1,5-2 mėn.
Atsakyti
As ir su paprastais einu kas du menesiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Abai @ 2008 08 22, 15:02)
As ir su paprastais einu kas du menesiai  verysad.gif

Kaip keista, nes man gydytoja sake, kad su paprastais reikia kas menesi lankytis, o su damon kas 2 men. Nes jei reciau lankais, tai prailgini savo gydymo laika. g.gif blink.gif
Atsakyti
man irgi taip atrodo,kad kuo dazniau lankaisi tuo greiciau tie dantukai susidelios.
bet kaip laukiu to momento, kai galesiu sypsotis nebijodama,kad jie atsikise i prieki. Nors siaip pacia sypsena is priekio nesiskusdavau, nes dantukai grazus dideli, na tik tarpukai kiek didesni.
gal labai ilgai nereiks nesioti, tik vat tas dantukas, kuri reikia isdaiginti, tai bus problemele.. schmoll.gif
Atsakyti