na stai ir as jau su abieju zandikauliu breketais, vakar uzdejo virsutinius. Kazkaip pas man atvirksciai nei daugumai, pradziai dejo apatinius po to tik virsutinius. (bet cia del to vargso 5 dantuko,kuris neidygo per sovietinio palikimo dakteres padarytus veiksmus) Tai dabar dar ji reiks istraukineti breketu pagalba, bet tikiuosi greit tas atsitiks, nes jau jauciu kaip salia esantys dantys vazineja is savo vietu o beja toki klausimeli turiu, kas kiek laiko jus lankotes pas daktarus patempimams?
Kaip keista, nes man gydytoja sake, kad su paprastais reikia kas menesi lankytis, o su damon kas 2 men. Nes jei reciau lankais, tai prailgini savo gydymo laika.
man irgi taip atrodo,kad kuo dazniau lankaisi tuo greiciau tie dantukai susidelios. bet kaip laukiu to momento, kai galesiu sypsotis nebijodama,kad jie atsikise i prieki. Nors siaip pacia sypsena is priekio nesiskusdavau, nes dantukai grazus dideli, na tik tarpukai kiek didesni. gal labai ilgai nereiks nesioti, tik vat tas dantukas, kuri reikia isdaiginti, tai bus problemele..