Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

sveikutes,
visu pirma, noriu pasakyti, kad sitas forumas yra NEREALUS!! zinokit, netgi mano brolis cia paskaitineja (na, zinoma, ne apie gimdyma ar plauku prieziuros priemones, o apie statybas ir pan biggrin.gif biggrin.gif ). taip, kad cia ziauriai universalus forumas 4u.gif
taigi, nemazai prisiskaicius ir as neiskenciau neparasius.. tiksliau, turiu klausimeli.. praejusia savaite pirma karta apsilankiau pas ortodonta. padare 2 nuotraukas (jos po 50lt), tai is viso sumokejau 150lt (50lt uz konsultacija). dabar eisiu si treciadieni, bet neisivaizduoju, kaa man ten darys.. t.y. kiek gali kainuoti??? kiek girdejau, man paskyre 20min, tai turbut nuims antspaudus.. gal jus galit pasakyti, ka dar gali daryti antro apsilankymo metu??
Atsakyti
QUOTE(evianee @ 2008 08 31, 11:18)
sveikutes,
visu pirma, noriu pasakyti, kad sitas forumas yra NEREALUS!! zinokit, netgi mano brolis cia paskaitineja (na, zinoma, ne apie gimdyma ar plauku prieziuros priemones, o apie statybas ir pan  biggrin.gif  biggrin.gif ). taip, kad cia ziauriai universalus forumas  4u.gif
taigi, nemazai prisiskaicius ir as neiskenciau neparasius.. tiksliau, turiu klausimeli.. praejusia savaite pirma karta apsilankiau pas ortodonta. padare 2 nuotraukas (jos po 50lt), tai is viso sumokejau 150lt (50lt uz konsultacija). dabar eisiu si treciadieni, bet neisivaizduoju, kaa man ten darys.. t.y. kiek gali kainuoti??? kiek girdejau, man paskyre 20min, tai turbut nuims antspaudus.. gal jus galit pasakyti, ka dar gali daryti antro apsilankymo metu??

Sveika,
nors pati dar nebuvau pas ortodontą, tiksliau niekaip nesulaukiu net registracijos, bet manau kad per antrą apsilankymą gali tik atspaudus padaryti ir sekantį kartą jau galėtų sudėt breketus (jei teisingai supratau, kad juos nori dėtis?).. mirksiukas.gif O šiaip breketai kainuoja apie 1500 lt ant vieno žandikaulio, plius kiekvieną mėnesį paveržimai ir jei kartais kas nutiktų ir reikėtų pakeisti breketą, bet taip retai būna..
Beje iš kokio miesto esi? 4u.gif
Atsakyti
to rasa-klaipeda
taip, breketukus desiuos.. mirksiukas.gif daktaras sake,kad is viso 5000-5500lt man sukainuos, o aktuvus gydymas ( lotuliukas.gif lotuliukas.gif man kazkodel tas pasakymais lb juokingas pasirode) truks metus arba pusantru. po to arba kazkoki mistini aparata reikes neisot, arba plokstele, arba vielute pritaisys smile.gif siaip mano dantukai kaip ir nera baisiai kreivi (t.y. dauguma sako,kad isprotejau doh.gif , nes noriu metams burna pripildyt geleziukais ir tookius pinigus isleist), bet as tikrai labai to noooriu ir niekas mano nuomones nepakeis cool.gif
as vilniuj gyvenu.. aisku, cia kainos didesnes, nes uz kiekviena apsilankyma turesiu paklot ~300lt, o eit reiks beveik kas menesi..
p.s. vis dar laukiu nuomoniu,kiek gali kainuoti antras apsilankymas smile.gif
Atsakyti
pas koki daktara eisi?
Atsakyti
QUOTE(evianee @ 2008 08 31, 12:59)
to rasa-klaipeda
taip, breketukus desiuos..  mirksiukas.gif daktaras sake,kad is viso 5000-5500lt man sukainuos, o aktuvus gydymas (  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  man kazkodel tas pasakymais lb juokingas pasirode) truks metus arba pusantru. po to arba kazkoki mistini aparata reikes neisot, arba plokstele, arba vielute pritaisys  smile.gif  siaip mano dantukai kaip ir nera baisiai kreivi (t.y. dauguma sako,kad isprotejau  doh.gif , nes noriu metams burna pripildyt geleziukais ir tookius pinigus isleist), bet as tikrai labai to noooriu ir niekas mano nuomones nepakeis  cool.gif
as vilniuj gyvenu.. aisku, cia kainos didesnes, nes uz kiekviena apsilankyma turesiu paklot ~300lt, o eit reiks beveik kas menesi..
p.s. vis dar laukiu nuomoniu,kiek gali kainuoti antras apsilankymas smile.gif

Na antras apsilankymas tikrai nekainuos daugiau nei kelis šimtus.. Bent aš taip manyčiau.. rolleyes.gif O po breketų visada reikia nešioti plokštelę, tam ,kad dantys atgal į senas vėžes neišsilakstytų.. ax.gif Jei gerai supratau, tai tavo ortodontė aktyvų gydymą vadina breketų nešiojimą, o tada išeina kad plokštelė yra pasyvus gydymas.. g.gif ax.gif
Žinok aš irgi pagalvoju, ką būtų galima nusipirkti už tuos penkis tūkstantėlius vietoj breketų, bet ką padarysi jei labai norisi ir pačiam atrodo, kad reikia.. mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Svikos wink.gif na as jau su breketais 3diena wink.gif jausmas keistokas, bet priprasti galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2008 08 31, 16:08)
Svikos wink.gif na as jau su breketais 3diena wink.gif jausmas keistokas, bet priprasti galima smile.gif

Kokius turi breketus?
As desiuos spalio pabaigoj, bet paskutiniu metu kazkokia baime uzpuole, panika kazkokia blink.gif verysad.gif
Atsakyti
to eglincia>> mhm.. neatsimenu pavardes, bet vilniaus ortodontijos centre, pas toki bitla biggrin.gif biggrin.gif

rasa-klaipeda>> ti joa, zn apie tas ploksteles, mano brolis dabar ja nesioja..

o siaip, as irgi kaip ir busima odontologe, tai po kokio desimtmecio galesiu breketukus det (jei pasirinksiu ortodontija) ax.gif galit rasytis y eile biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evianee @ 2008 08 31, 11:18)
sveikutes,
visu pirma, noriu pasakyti, kad sitas forumas yra NEREALUS!! zinokit, netgi mano brolis cia paskaitineja (na, zinoma, ne apie gimdyma ar plauku prieziuros priemones, o apie statybas ir pan  biggrin.gif  biggrin.gif ). taip, kad cia ziauriai universalus forumas  4u.gif

Sveika! Jei tau des paprastus breketus, tai tada per anta vizita tarp kruminiu dantu des tokias gumytes, kad po to butu paprasciau uzdeti ziedus.
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 09 01, 10:48)
Sveika! Jei tau des paprastus breketus, tai tada per anta vizita tarp kruminiu dantu des tokias gumytes, kad po to butu paprasciau uzdeti ziedus.

Man dėjo paprastus breketus, bet prieš breketų dėjimą jokių gumyčių nenešiojau ir žiedų man nedėjo... g.gif Gal čia kaip kam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2008 09 01, 11:04)
Man dėjo paprastus breketus, bet prieš breketų dėjimą jokių gumyčių nenešiojau ir žiedų man nedėjo...  g.gif  Gal čia kaip kam?  g.gif

Man atrodo pas kiekviena vis kitaip, ne pas visus vienodi variantai buna. blush2.gif Juk kiekvieno skirtingas atvejis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2008 09 01, 11:04)
Man dėjo paprastus breketus, bet prieš breketų dėjimą jokių gumyčių nenešiojau ir žiedų man nedėjo...  g.gif  Gal čia kaip kam?  g.gif

Gali buti, kad skirtingai. Zinau tik tiek, kad jei ruosiasi deti ziedus ir tarp kruminiu dantu nera tarpu, tai tikrai deda gumytes ax.gif
Atsakyti