Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(limbi @ 2008 09 01, 16:23)
O tai pas kurią užsirašei? smile.gif

Tai jau planuoju pas Skersiene..
Atsakyti
QUOTE(rasa-klaipeda @ 2008 09 02, 19:34)
Tai jau planuoju pas Skersiene..

Na ji sako ir nebloga, seniai jau toj srity dirba smile.gif Bet kai buvau (praeitais metais) turėjo tik paprastus metalinius breketus, jokių kitų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 09 02, 22:02)
Na ji sako ir nebloga, seniai jau toj srity dirba smile.gif Bet kai buvau (praeitais metais) turėjo tik paprastus metalinius breketus, jokių kitų smile.gif

Na aš kai šiemet buvau pas ją ir domėjaus ir dėl kitų breketų, tai sakė, kad yra galimybė (kaip supratau užsakytų), bet įkalbėjo dėl metalinių breketų (dabar jie daug mažesni nei anksčiau, pripratau ir gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 09 01, 11:35)
Gal kas Damon breketus nesiojat?

Aš irgi nešioju Damon'us nuo birželio mėn. Nesigailiu nei kiek, kad nešioju būtent juos. Visų pirma, dantys juda pakankamai greitai ir bent jau man, tai be jokių skausmų. Aišku, kaina jų didelė. Visas gydymas man atseis apie 6-7 tūkst. (skaičiuoju su infliacija). Bet kai pagalvoji, kad sutaupei sveikus dantis, tai gal ir verta. Be to, jokių gumyčių, kurios keičia spalvą ar pan. Jei leidžia finansai, rinkis būtent juos. be to, vizitai retesni ir gydymo laikas trumpesnis.
Atsakyti
QUOTE(Naidra @ 2008 09 03, 14:48)
Aš irgi nešioju Damon'us nuo birželio mėn. Nesigailiu nei kiek, kad nešioju būtent juos. Visų pirma, dantys juda pakankamai greitai ir bent jau man, tai be jokių skausmų. Aišku, kaina jų didelė. Visas gydymas man atseis apie 6-7 tūkst. (skaičiuoju su infliacija).  Bet kai pagalvoji, kad sutaupei sveikus dantis, tai gal ir verta. Be to, jokių gumyčių, kurios keičia spalvą ar pan. Jei leidžia finansai, rinkis būtent juos. be to, vizitai retesni ir gydymo laikas trumpesnis.

As tai juos ir ruosius detis, tik dar palaukt reikia iki spalio pabaigos. O kur dejais? Ir koks tavo atvejis? Ar tik kreivi dantukai, ar ir sakandis blogas?

Man tai juos siule del to, kad sakandis blogas, tai su jais tipo geriau tam gydymui g.gif
Atsakyti
Ir sąkandis blogas, ir dantys kreivi. Žinok, per tuos tris mėn beveik susitvarkė sąkandis, net netikėjau taip greit rezultatų. Dėjausi Kaune, Ortodontijos centre
Atsakyti
QUOTE(Naidra @ 2008 09 03, 20:08)
Ir sąkandis blogas, ir dantys kreivi. Žinok, per tuos tris mėn beveik susitvarkė sąkandis, net netikėjau taip greit rezultatų. Dėjausi Kaune, Ortodontijos centre

Naidra, pas kokia gydytoja lankaisi?
Atsakyti
QUOTE(Gustyte @ 2008 09 03, 21:58)
Naidra, pas kokia gydytoja lankaisi?

Lankausi pas Rasą Damušienę.
Atsakyti
QUOTE(Naidra @ 2008 09 04, 10:29)
Lankausi pas Rasą Damušienę.

Tai busi dar viena musu podruske 4u.gif

As irgi pas ja desiuos ir Gustyte irgi.
Sveika atvykus i musu gretas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 09 04, 10:41)
Tai busi dar viena musu podruske  4u.gif

As irgi pas ja desiuos ir Gustyte irgi.
Sveika atvykus i musu gretas  drinks_cheers.gif

group.gif jau visa minia. Ačiū kad priėmėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naidra @ 2008 09 04, 14:43)
group.gif jau visa minia. Ačiū kad priėmėt bigsmile.gif

As jau nuo rytojaus busiu breketuota... Biski su baime laukiu rytojaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustyte @ 2008 09 04, 16:10)
As jau nuo rytojaus busiu breketuota... Biski su baime laukiu rytojaus  unsure.gif

Lauk rytojaus su dziaugsmu 4u.gif Nera ko baimintis, tikrai. Kai pamatysi pirmus pokycius, tai labai apsidziaugsi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anira: 04 rugsėjo 2008 - 15:19