QUOTE(Gustyte @ 2008 09 04, 16:10)
QUOTE(Naidra @ 2008 09 04, 16:24)
O tau skaudejo pirmomis dienomis ar ne?
as tai jau savaite su breketais
jau beveik pripratau. as ir su baime laukiau tos dienos, kai man juos suklijuos
QUOTE(kabesita @ 2008 09 04, 16:57)
Skaudėjo apie 5 dienas, ir tas skausmas tai koks maudžiantis. Bet tai niekis, greit apsiprasi
O man gydytoja patarė pirktis tokius vaistus, kurie yra nuo sąnarių skausmo. Nusipirkau Aponil, bet dar neprireikė. Neskauda tiek, kad reikėtų vaistų griebtis
QUOTE(justyte** @ 2008 09 04, 18:16)
as tai jau savaite su breketais
jau beveik pripratau. as ir su baime laukiau tos dienos, kai man juos suklijuos 
Ir kaip sekas pirma savaite, ar nera skausmo? O kaip dantis valais?
Kokius breketus turi? Kur gydais?
Sorry, kad tiek daug klausimu, bet man viskas labai idomu
Papildyta:
Gal Nimesilis geriau?!
O kas kiek laiko eini pasiverzti? Sakei jau 3 menesius turi, ar buvai jau pasiverzimui?
QUOTE(kabesita @ 2008 09 05, 11:03)
Ir kaip sekas pirma savaite, ar nera skausmo? O kaip dantis valais?
Papildyta:
Gal Nimesilis geriau?!
O kas kiek laiko eini pasiverzti? Sakei jau 3 menesius turi, ar buvai jau pasiverzimui?
Papildyta:
Gal Nimesilis geriau?!
Nežinau, kaip Nimesilis, bet man Ibumetin 400
Naidra o kiek laiko nesiosi?
As jau pirma diena kaip su breketukais. Na ka galeciau pasakyti... Jauciuosi kaip, kad gelezinkelis ant dantu butu:)))) Reik apsiprasti.
Siaip neskaudejo kol valgyt nepradejau....
Bet siaip tikrai viskas liuks
Jau imu po biski dziaugtis ir laukiu pirmuju rezultatu
Siaip neskaudejo kol valgyt nepradejau....
Bet siaip tikrai viskas liuks
QUOTE(kabesita @ 2008 09 05, 17:30)
Naidra o kiek laiko nesiosi?
Jei viskas gerai, tai 1,5 metų turėtų užtekti. Bet, kaip gydytoja sakė, visko gali būti, bet ilgiau 2,5 metų tikrai nereikės. Manau, kad sekantį vizitą aš jos paklausiu, kokie šansai sutilpti į 1,5 metų.
Gustyte, sveikinu
sveiki.o buna kad dantis tiek kreivi kad tik breketai nepades? buvau vilniuj gal pries pora metu tai sako kad tik ju nepakaks.reikia operacija darit.didint apatini zandikauli ar kaip ten.nes virsutiniai dantys atsikise labai tarpas perdidelis gaunas.per juos net susiciaupt padoriai neina. buvau vilti praradus kazka padarit nes tevai iniciativos nelabai rodo.daba kibirkstele suzibo vilties. aciu.