Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(mazullka @ 2008 10 02, 17:55)
Sveikos mergaites!!! na ir as istojau i jusu kluba biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  jau antra diena kaip uzsidejus breketus esu 4u.gif  na aisku jausmas tai nekoks...kazkoks svetimkunis burnoje sedi , o ypac ryte atsikelus...biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif , kramtyt taip pat negaliu, o valgyt taip visko skanaus norisi..... blush2.gif
na aisku tikiuosi apsipras... g.gif

Apsiprasti turėtum mazdaug per pora savaiciu. O del valgymo, as valgiau viska kaip ir iki breketu. Man viena puse maziau skaudejo tai su ja ir valgydavau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kabesita @ 2008 10 02, 10:15)
QUOTE(Gustyte @ 2008 10 02, 09:20)

Kaip matau jau apsipratai su breketais, o kaip ar matosi rezultatai? Bet turbut dar per trumpas laikas... blush2.gif

Apsipratau thumbup.gif Rezultato laukiu. Kasdieni i veidrodi pasiziuriu, bet dar nematau. Nors mama siandien pasiziurejo, tai jai jau lyg ir pasimate kazkoks rezultatas smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gustyte: 02 spalio 2008 - 21:02
QUOTE(limbi @ 2008 10 02, 16:06)
Aš ir turiu safyrinius, patinka man jie, tik kažkodėl labai lėtai dantukai pradėjo judėt, turbūt nenuims iki žadėto termino verysad.gif
O kokiame mieste jūs gydotės? smile.gif

Aš gydausi Vilniuje. 4u.gif
Atsakyti
labas smile.gif

esu breketininkų gretose jau trys mėnesiai....

Viršuje nešioju keramikinius, apačioje metalinius (taip siūlė gydytoja)...... apatinius nešioju tik tris dienas. Laaaaabai gailiuosi, kad dėjausi apačioje metalinius, tiesiog pati to nesuprasdama pasirinkau tai, ką siūlė savo darbą atliekanti gydytoja. Tie apatiniai dantukai matosi daug labiau nei viršutiniai keramikiniai. Ir šiaip tie metaliniai daug baisiau atrodo nei keramikiniai. Žodžiu, burnoje turiu mišrainę doh.gif

perskaičiau visą šitą temą, norėčiau Abi paklausti, o gyd. Liesytė Panevėžyje deda breketus? Prieš kelis metus ji rekomenduodavo kitus gydytojus tuo klausimu, pati su breketais nedirbo. Net keista, bandyčiau tada lankytis pas ją, nereiktų važinėti į kitus miestus ax.gif
Atsakyti
labas mergaitės 4u.gif
vis ruošiuosi morališkai briketams, šiandien taip galvoju,kiek tai financiškai kainuos, nežinau tokio džiaugsmo kainos?veiksmas Kaune, kur rekomenduotumet?
ačiū už atsakymus 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2008 10 04, 23:38)
labas mergaitės 4u.gif
vis ruošiuosi morališkai briketams, šiandien taip galvoju,kiek tai financiškai kainuos,  nežinau tokio džiaugsmo kainos?veiksmas Kaune, kur rekomenduotumet?
ačiū už atsakymus 4u.gif  mirksiukas.gif

Labas smile.gif Visų pirma ne briketai, o breketai smile.gif Kaune - pas Latkauskienę smile.gif Kainos skirtingos, priklauso nuo breketų, vidutiniškai 2000 vienam žandikauliui, po to plius už kiekvieną apsilankymą mokėt reiks, už paveržimus ir pan., vidutiniškai 200 už vieną apsilankymą smile.gif Apsilankymų dažnumas skirtingas, priklauso nuo breketų ir nuo to, kaip pasiduoda dantys, paprastai kas 1- 2 mėnesius lankytis reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugis @ 2008 10 04, 22:58)
labas  smile.gif

esu breketininkų gretose jau trys mėnesiai....

Viršuje nešioju keramikinius, apačioje metalinius (taip siūlė gydytoja)...... apatinius nešioju tik tris dienas. Laaaaabai gailiuosi, kad dėjausi apačioje metalinius, tiesiog pati to nesuprasdama pasirinkau tai, ką siūlė savo darbą atliekanti gydytoja. Tie apatiniai dantukai matosi daug labiau nei viršutiniai keramikiniai. Ir šiaip tie metaliniai daug baisiau atrodo nei keramikiniai. Žodžiu, burnoje turiu mišrainę  doh.gif

perskaičiau visą šitą temą, norėčiau Abi paklausti, o gyd. Liesytė Panevėžyje deda breketus? Prieš kelis metus ji rekomenduodavo kitus gydytojus tuo klausimu, pati su breketais nedirbo. Net keista, bandyčiau tada lankytis pas ją, nereiktų važinėti į kitus miestus  ax.gif

Jus galite pasiskambinti i "Odenta" (telefono nr.rasite internete) ir pasiklausti ar galite lankytis pas sia gydytoja.
Kiek zinau, tai ji rimciausia gydytoja ortodonte Panevezyje. Sekmes! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airina @ 2008 10 05, 21:11)
Jus galite pasiskambinti i "Odenta" (telefono nr.rasite internete) ir pasiklausti ar galite lankytis pas sia gydytoja.
Kiek zinau, tai ji rimciausia gydytoja ortodonte Panevezyje. Sekmes!  smile.gif

O dar geriau nueiti ir pakalbėti su pačia gydytoja. Tel nr. 865684036, 845463178, Ramygalos g. 50
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abai: 05 spalio 2008 - 21:16
sveikos smile.gif man po poros savaiciu des breketus, tik va klausimas iskilo nes uzsirasius ta pacia diena ir pas stomatologe, nes kitu dienu nebebuvo doh.gif tai 8:00 turbut plombuos virsutinio zandikaulio pati galini krumini danti, o 16:00 des breketus ant virsutinio zandikaulio..dabar galvoju ar nieko tokio kad tokiasviezia plomba, juk ten ant galiniu kabins kazka? unsure.gif nors pagal viska turetu but ok, ten gi su azeriu iskarto sutvirtina viska, ir dar pasakiau tai seselei kai rasiausi pas stomatologe, sako nieko tokio, bet idomu gal dar kas gali patarti?smile.gif matyt dar ir ortodontei skambinsiuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afterglow @ 2008 10 06, 23:07)
sveikos smile.gif man po poros savaiciu des breketus, tik va klausimas iskilo nes uzsirasius ta pacia diena ir pas stomatologe, nes kitu dienu nebebuvo doh.gif tai 8:00 turbut plombuos virsutinio zandikaulio pati galini krumini danti, o 16:00 des breketus ant virsutinio zandikaulio..dabar galvoju ar nieko tokio kad tokiasviezia plomba, juk ten ant galiniu kabins kazka? unsure.gif nors pagal viska turetu but ok, ten gi su azeriu iskarto sutvirtina viska, ir dar pasakiau tai seselei kai rasiausi pas stomatologe, sako nieko tokio, bet idomu gal dar kas gali patarti?smile.gif matyt dar ir ortodontei skambinsiuos blush2.gif

Aš dantis plombavau ir po valandos dėjau breketus, mano gydytoja sakė, kad taip galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Abai @ 2008 10 05, 22:13)
O dar geriau nueiti ir pakalbėti su pačia gydytoja. Tel nr. 865684036, 845463178, Ramygalos g. 50

Ačiū, pabandysiu skambinti smile.gif

Tai gyd.Liesytė, kiek supratau iš Abai pasisakymų, dirba tik su metaliniais breketais?
Atsakyti
QUOTE(Drugis @ 2008 10 07, 08:13)
Ačiū, pabandysiu skambinti  smile.gif

Tai gyd.Liesytė, kiek supratau iš Abai pasisakymų, dirba tik su metaliniais breketais?

O gydytoja Liesyte nedirbo kartais buvusioje Creatur? As desiuos priekinius keramikinius o galinius gelezinius pas Bogusiene Dentavitoje.
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2008 10 07, 09:09)
O gydytoja Liesyte nedirbo kartais buvusioje Creatur? As desiuos priekinius keramikinius o galinius gelezinius pas Bogusiene Dentavitoje.

Tikrai taip, gyd.Liesytė dirbo buvusioje Creatur.
O kodėl pasirinkai Bogušienę Dentavitoje? Ar net nesidomėjai pas Liesytę?
Atsakyti