QUOTE(Abai @ 2008 10 07, 11:50)
Man Liesytė siūlė važiuoti į Kauną pas savo kolegę. Bet turiu mažą vaiką, vyrui darbe mašina reikalinga, su autobusu gi neprivažinėsi. O į Dentavitą paskambinau
rugpjūtį, man liepė skambint po Naujų. Kadangi Odentoj greičiau priėmė, tai ten ir pasilikau. Kadangi esu vaiko auginimo atostogose, norėjau kuo greičiau užsidėti, kad į darbą grįžčiau bent kiek patiesintais dantimis.
Dabr jau 8 mėn. su viršutiniais breketais, rezultatai tikrai matomi. Vasarį eisiu darban, viršutiniai jau bus gražuteliai
taip ir aš atsiradau Kaune pagal Liesytės rekomendacijas. Važinėju kas 1,5 mėnesio. Vizitas trunka 10 minučių, apsisuki ir vėl atgal. Pacientų daugybė, klausimo gydytojai galimybės užduoti nėra, nes arba būni išsižiojusi, kada gali tik pritariamai linksėti, arba turi staigiai spėti atsikelti iš kėdės, nes kitas pacientas jau griūna vos ne ant tavęs...
Sesutė irgi nesiteikė po apatinių breketų sudėjimo man priminti, kiek laiko negalima valgyti. Tipo, užsidėjai viršuj, ir nesvarbu, kad trys mėnesiai praėjo, turi viską žinoti ir prisiminti...jausmas toks, lyg tai būtų valdiška klinika ir tu nemokėtum įspūdingų sumų už atliekamas paslaugas.
negaliu aš dar nusiraminti ir dėl tų metalinių breketų apačioje

. kaip aš taip pati nesusimąsčiau, kad jie man matysis. dabar kai palyginu viršutinius ir apatinius, tai tie viršuje keramikiniai tokia dailūs, tokie mieli atrodo....