Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(viktorija1980 @ 2008 11 11, 14:26)
Man jau pirmadieni des breketus, oi joi joi kaip jaudinuos, ir noriu  greiciau juos nesioti.. tik kazin kaip as su jais atrodysiu tai neisivaizduoju!!! wink.gif o sakykit ar skausmingas breketu uzdiejimas pirma karta???

Nepergyvenk nieko neskausminga, kai deda breketus. tongue.gif
O atrodysi taip pat, tik su breketais mirksiukas.gif
Atsakyti
He aciu uz paguoda, pirmadieni jau busiu breketuota clap.gif
Atsakyti
O sakykit, ar gali taip but, kad zadejo jau deti breketus, bet atejus uzdes tik gumytes? Nes berods nera tarpuku tarp dantu jiems uzkabinti :? desiu keramikinius
Atsakyti
Jei zadejo deti breketus tai juos ir uzdes. O gumyciu gali visai nedeti. O jei jas des, tai pries kelias dienas nei paskirtas laikas breketu sudejimui.
Atsakyti
Gal kas nors zinot, ar reikia gert calcio vitaminus, kai breketus nesioji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 11 13, 16:21)
Gal kas nors zinot, ar reikia gert calcio vitaminus, kai breketus nesioji? g.gif

Pirma karta girziu g.gif As tai negeriu, o gal tikrai reiketu.... g.gif
Atsakyti
Na va, jau sedziu su breketais smile.gif Jausmas geresnis nei tikejaus. Vos vos temaudzia. Kol negalvoji, tol visai net ir nejauti. Super tongue.gif
Atsakyti
Gumyciu nebedejo? As irgi pirmaji vakara nieko nejauciau, bet nuo kitos dienos jokio kietesnio maisto neglejau atsikasti, nes priekinius dantukus skaudejo. Dabar jau baigiasi antra savaite, vis dar kazko kietesnio negaliu atsikasti. rolleyes.gif
Atsakyti
Nebedejo smile.gif Tai reik rytojaus laukt, ziuret, kas bus... Gal per anksti dziaugiuos biggrin.gif
Atsakyti
Mano dantukai kreivi labai cray.gif bet apie breketus bijau net pagalvoti (be 5 metu neissisukciau) fear.gif fear.gif fear.gif Galvoju apie estetini plombavima... ar ka nors kita, kas butu maziau pastebima, jei reiktu nesioti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 11 13, 16:21)

Kalcio vitaminus ir be breketu reikai gerti, jei organizme yra jo trukumas. As geriau ir be breketu ir su breketais ax.gif karta per metus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anira: 13 lapkričio 2008 - 22:40
QUOTE(LEMINAKE @ 2008 11 13, 20:59)
Mano dantukai kreivi labai  cray.gif bet apie breketus bijau net pagalvoti (be 5 metu neissisukciau)  fear.gif  fear.gif  fear.gif Galvoju apie estetini plombavima... ar ka nors kita, kas butu maziau pastebima, jei reiktu nesioti...  unsure.gif

Nereikia bijoti. Kiek laiko reikes nesioti niekas tiksliai negali pasakyti. Gal tik kokius 2 metus gal maziau o gal daugiau. Galima juk susideti porcelianinius arba safyrinius breketus, ju beveik nesimato, tik vielute kuri jungia breketus matosi. Jei tik finansai leidzia, tik pirmyn mirksiukas.gif
Mano dantukai irgi kreivi, bet tie breketai kazkaip optiskai netgi uzmaskuoja ta kreivuma. Ir dantukai atrodo tiesesni. Netgi daugiau sypsotis pradejau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramell: 13 lapkričio 2008 - 23:07