Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Sveikutes smile.gif noriu pasiguosti ir paprasyti patarimo... Trumpiau kalbant as jau buvau pabaigusi "savo vargus" ir senai, bet va "pagaliau" pradejo dygti protiniai dantys ir vel burnoje "betvarke" unsure.gif As jauciu kaip mano dantys "kreivinasi", o tiek vargo buvo... Tai turiu dideli prasyma, patarkite gera ortodonta konsultacijai Vilniuje... Reiktu kad patartu, paziuretu kas cia darosi ar cia apsimoka vel pradeti... g.gif O ir vestuves planuose, tai nesinori su ta "puosmena" sypsotis... o ir kreivu dantu nesinori... unsure.gif Ar spjauti i tuos vargus ir estetini plombavima pasidaryti... Galva neisnesa kaip cia geriau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukasss82 @ 2008 11 17, 17:45)
Sveikutes smile.gif noriu pasiguosti ir paprasyti patarimo... Trumpiau kalbant as jau buvau pabaigusi "savo vargus" ir senai, bet va "pagaliau" pradejo dygti protiniai dantys ir vel burnoje "betvarke"  unsure.gif As jauciu kaip mano dantys "kreivinasi", o tiek vargo buvo... Tai turiu dideli prasyma, patarkite gera ortodonta konsultacijai Vilniuje... Reiktu kad patartu, paziuretu kas cia darosi ar cia apsimoka vel pradeti... g.gif  O ir vestuves planuose, tai nesinori su ta "puosmena" sypsotis... o ir kreivu dantu nesinori... unsure.gif Ar spjauti i tuos vargus ir estetini plombavima pasidaryti... Galva neisnesa kaip cia geriau... g.gif

Nepanikuok taip 4u.gif Galiu tau patarti savo gydytoja D. Latkauskiene. Gal tau tik reikes istraukti protinius dantukus ir viskas. Nueik pas gydytoja pirmiau ir nesinervuok taip 4u.gif Viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 11 17, 19:20)
Nepanikuok taip  4u.gif Galiu tau patarti savo gydytoja D. Latkauskiene. Gal tau tik reikes istraukti protinius dantukus ir viskas. Nueik pas gydytoja pirmiau ir nesinervuok taip  4u.gif  Viskas bus gerai, pamatysi  mirksiukas.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif O gydytoja D. Latkauskiene dirba Gydytoju Mackeviciu odontologijos klinikoje, na ar cia ta pati? Reikia pasitikslinti ar visagalis "Googl'as" teisingai nurode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 11 16, 19:18)
Su damon breketais apsilankymas kas 2 menesius, o su paprastais turetu but dazniau, bet kai kurie tai irgi kas 2 menesi vaiksto, ta prasme jei reciau ateini, tai prailgini gydymo laika. O damonus parasyta trumpiau nesiot nuo 2men iki 6 menesiu, o kiek trumpiau sunku pasakyt, juk viskas priklauso nuo dantu judejimo  smile.gif

Jei gerai atsimenu, tu pas Damusiene dejaisi breketus blush2.gif Kai buvau konsultacijoje visko priklausinejau, o apie atsiskaityma nepaklausiau doh.gif
Tai tada taves klausiu blush2.gif Reik pinigus grynais vestis? Ir kiek uz virsaus uzdejima reik sumoketi?
O tu dantu higienini darei? blush2.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milllda @ 2008 11 18, 10:59)
Jei gerai atsimenu, tu pas Damusiene dejaisi breketus blush2.gif  Kai buvau konsultacijoje visko priklausinejau, o apie atsiskaityma nepaklausiau doh.gif
Tai tada taves klausiu blush2.gif  Reik pinigus grynais vestis? Ir kiek uz virsaus uzdejima reik sumoketi?
O tu dantu higienini darei? blush2.gif
Aciu 4u.gif

Veziaus grynais, nes jie korteliu nepriima. 2200 lt vienam zandikauliui + 60 lt anstpaudai, jei nesi pasidarius + vaskas ir sepetukai, jei pirksi. As berods sumokejau 2280 lt, jei neklystu.

O higienini tai as dariaus pries dedant, bet pas savo odontologe. smile.gif

Nu ka sekmes 4u.gif Kada jau bus ta lemtinga diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 11 18, 11:00)
Veziaus grynais, nes jie korteliu nepriima. 2200 lt vienam zandikauliui + 60 lt anstpaudai, jei nesi pasidarius.

O kokie cia antspaudai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukasss82 @ 2008 11 18, 10:06)
Aciu uz palaikyma 4u.gif  O gydytoja D. Latkauskiene dirba Gydytoju Mackeviciu odontologijos klinikoje, na ar cia ta pati? Reikia pasitikslinti ar visagalis "Googl'as" teisingai nurode smile.gif

Taip, cia ta pati. Ji dar ir VICklinikoje dirba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milllda @ 2008 11 18, 13:51)
O kokie cia antspaudai? g.gif

T.y. ant tokios plastmases U raides formos deda specialia kose, ir ta uzdeda ant zandikaulio, palaiko siek tieks, kad sukietetu ir nuima, ir toj kosej lieka tavo dantu antspaudai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 11 18, 13:49)
T.y. ant tokios plastmases U raides formos deda specialia kose, ir ta uzdeda ant zandikaulio, palaiko siek tieks, kad sukietetu ir nuima, ir toj kosej lieka tavo dantu antspaudai.  biggrin.gif

O delko tu antspaudu reik? blush2.gif
O nuotraukos nedare pries uzdedama breketus? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milllda: 18 lapkričio 2008 - 14:50
QUOTE(milllda @ 2008 11 18, 15:49)
O delko tu antspaudu reik?  blush2.gif
O nuotraukos nedare pries uzdedama breketus?  biggrin.gif

Tiksliai nezinau kodel, bet juk paskui matys kai dantis pasikeite.
Kiek zinau ten nuotraukos nedaro, o turi ateiti jau su padaryta panoramine nuotrauka.
Atsakyti
Laba diena,ruosiuosi ir as breketus detis unsure.gif norejau Jusu paklausti,gal kas zinote Kaune Luksio gatvej esancios ortodontijos klinikos registraturos nr?o gal ir koki ortodonta ar ortodonta rekomenduotumet?
Atsakyti
Sveikos mergaites. Apie ortodontijos klinika Luksio gatveje tai tikrai nieko nezinau, bet ka jau galiu patarti tai gyd. Latkauskiene, Savanoriu pr. 60 Ortodontijos centre. Figurike, as pas ja jau metus su savo dantu kolje vaikstau, rezultatas tikrai nuostabus, ir gydytoja super ! thumbup.gif clap.gif
Papildyta:
Ir dar noriu paklausti, kiek laiko nesiojote gumytes, nes man jau jos nervus pradeda zulinti wink.gif
Atsakyti