Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys

QUOTE(Arabesque @ 2008 08 18, 20:59)
Sveikutės  4u.gif Kartais paskaitinėdavau šį skyrelį, bet nesitikėjau, kad teks jame rašyti pačiai.. Netikiu tuo ir dabar... Šiandien išgirdau pasiūlymą skirtis iš žmogaus, su kuriuo 2 metai esame kartu, iš jų metus kartu gyvename, kalbėjome, kad pirksim kartu namą, planavom vaikutį... Ir šiandien žodžiai "reikia pasikalbėti" mane visai nužudė... Nors dar tik kelios valandos, bet taip bloga, kad negaliu viena būti kambaryje... labiausiai norėčiau, kad kas galėtų ištrinti atmintį, nes pradėjo iš kažkur lįsti vaizdai, kaip susitikom pirmą kartą, kaip aš pas jį vakarais važiuodavau iš kito miesto, arba jis pas mane... Nebuvo viskas idealu, blogybė ta, kad mes labai skirtingi, bet šito visai nesitikėjau sad.gif Nemėginu aš jo perkalbėti, nes matau, kad tikrai viskas jau gerai apgalvota ir jam pačiam sunku, abu verkiam... Ką tik įsikraustėm į naują butą, praėjo vos 2 savaitės. Ir vėl man teks krautis daiktus. Nevarginsiu jūsų ilga istorija, tikiuosi priimsite mane į savo būrį, nes tikrai prireiks jūsų pagalbos  4u.gif sėkmės visoms  4u.gif

ojoj unsure.gif stiprybės Tau.. 4u.gif
Atsakyti
... kai norisi vilku kaukti...
Atsakyti
man irgi norisi kaukti... jei su kuo nesikalbu, atrodo išprotėsiu. ir dar taip painu viskas. MB grįžo namo kažką pamiršęs, apkabino mane, pabučiavo, atrodė toks meilus kaip niekad... bet vis kalba, kad jau nieko nebus sad.gif naktį miegojom apsikabinę, o vėliau kalbam, sakau gal dar kas gausis, o jis sako - ne. Arba jam kažkas ir be manęs blogai, arba jis turi kitą... nes viskas neįtikėtinai keista... tiesiog to negali būti, man viskas kaip košmaras atrodo... stengiuosi neverkti, nes bijau, kad jau lauke girdėti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kinderiuke @ 2008 08 19, 14:21)
... kai norisi vilku kaukti...

Mazut, kas atsitiko? unsure.gif

QUOTE(Arabesque @ 2008 08 19, 15:11)
(...) Arba jam  kažkas ir be manęs blogai, arba jis turi kitą... nes viskas neįtikėtinai keista... tiesiog to negali būti, man viskas kaip košmaras atrodo... stengiuosi neverkti, nes bijau, kad jau lauke girdėti sad.gif

Is mano patirtie, didzioji dalis isaiskejo, kad turi kita verysad.gif Tikekimes, kad pas tave bus kitaip, laikykis 4u.gif Jei lengviau pakalbejus - kalbek, jei lengviau pasaukus - sauk, tik nelaikyk visko savyje schmoll.gif
Atsakyti
Matyt menulio pilnatis taip veikia lotuliukas.gif
QUOTE(sachar @ 2008 08 19, 18:49)
Mazut, kas atsitiko?  unsure.gif

Atsakyti
Kada ta pilnatis baigsis, nes man irgi atrodo, kad ji čia kalta:)
Atsakyti
Apsireiškė ponas Y... Nerandu sau vietos verysad.gif

Aptikau jo foto klase.lt... Labai netikėtai... Dešimt metų praėjo... Likimas mus iškyrė tada...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danieliux: 20 rugpjūčio 2008 - 14:43
QUOTE(Danieliux @ 2008 08 20, 15:33)
Apsireiškė ponas Y... Nerandu sau vietos verysad.gif

Aptikau jo foto klase.lt... Labai netikėtai... Dešimt metų praėjo... Likimas mus iškyrė tada...

tai ar apsireiškė, ar tu tik jo foto ten pamatei? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kinderiuke @ 2008 08 19, 19:12)
Matyt menulio pilnatis taip veikia  lotuliukas.gif

Pilnatis? blink.gif Tai stai kodel man nesimiega paskutinem naktim g.gif o as maniau cia berniukai kalti hihihi.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Turiu naujienu, apsireiškė exas jau 4paras bandom bendraut bet vakar isvaziavo su draugais gert ir jokiu ziniu, tai galvoju kokia prasme cia jo laukt, tai jei apsireiks tai pasiusiu toli kur nesueina new_russian.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ne be reikalo tas posakis yra "visi vyrai kiaulės" smile.gif Maniškis dabar išlėkęs ir man jau ne paslaptis kur (arba pas ką), nors jis akeles į mane įsmeigęs tikino, kad sėdės darbe:) Apsimečiau, kad patikėjau, na kokia prasmė sakyt žmogui, ką jis ir pats žino. Praėjo trys dienos po jo sprendimo skirtis. Sako, kad gal užteks tik pabūti atskirai ir jis nuspręs, kad nori likti su manim:) Bet jis nežino to, ką žinau ašsmile.gif Iš kažkur gavau stiprybės, gal man padėjo rašymas čia, ir be proto ilgi pokalbiai su man brangiais žmonėm, kurie man labai visi padėjo ir net organizuoja linksmą savaitgalį, bet jau žinau - pas savo mažutį nebegrįšiu. Nereikia man diedo, kuris po dviejų metų kartu, piršlybų, vaikų planavimo, nežino su kuo būti - ar su manim ar lėkti paskui naują sijoną. Tai tiek žinių iš manęs.
Manau, dar verksiu. Bet dabar visai nieko 4u.gif
Stiprybės visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arabesque @ 2008 08 20, 21:20)
Manau, dar verksiu. Bet dabar visai nieko  4u.gif
Stiprybės visoms smile.gif

Tu labai stipri mergina 4u.gif laikykis ir mes tave palaikysim mirksiukas.gif
Atsakyti