Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys

ohoho biggrin.gif aš kiek mačiau Dinariukės post'us kitose temose, tai tikrai ji netekėjusi.. hihihi.gif galbūt, perfekta, tam kitam forume panelė kita, bet panašiu nick'u kalba? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 08 10, 21:03)
ohoho biggrin.gif aš kiek mačiau Dinariukės post'us kitose temose, tai tikrai ji netekėjusi.. hihihi.gif galbūt, perfekta, tam kitam forume panelė kita, bet panašiu nick'u kalba? wink.gif

Na jei žmogus nori galvot kad jis teisus tebunie man gi neskauda lotuliukas.gif Tik kažkaip kvailai atrodo, kad teigia viena net nezinodamas ir nebandydamas išsiaiškinti kaip iš tikrųjų yra, bet tiek to... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 09, 12:26)
Na žodžiu atsilaikiau ir del to dabar esu labai laiminga  wub.gif

Saunuole, dziaugiuosi del taves 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 10, 12:01)
Koks vyras  blink.gif As netekejusi  lotuliukas.gif

Kada jau spejai isteketi??? Be mano leidimo??? lotuliukas.gif blink.gif lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif

Grizau is po savaitgalio, nei biski nepailsejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 08 11, 08:06)
Saunuole, dziaugiuosi del taves  4u.gif  thumbup.gif
Kada jau spejai isteketi??? Be mano leidimo???  lotuliukas.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

Labas rytas  4u.gif

Grizau is po savaitgalio, nei biski nepailsejau  doh.gif

Matai viena persona jau niorejo tai padaryt doh.gif lotuliukas.gif Bet manes vestuves dar netraukia dar tam per anksti doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif

Kaip gyvenat? Matau jau 2 dieneles nieko nerasot, matyt viskas gerai thumbup.gif
Mano BMB mamai isoperavo melanomos darinius, viskas kaip ir gerai - tikekimes neatsinaujins, laikysiu kumstukus 4u.gif A jis kolkas is mano gyvenimo net nesiruosia trauktis ziurau biggrin.gif Vistiek skambina, paraso, sako nu negaliu kitaip, taip gera su tavim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 08 13, 10:54)
Sveikos mergytes 4u.gif

Kaip gyvenat? Matau jau 2 dieneles nieko nerasot, matyt viskas gerai thumbup.gif
Mano BMB mamai isoperavo melanomos darinius, viskas kaip ir gerai - tikekimes neatsinaujins, laikysiu kumstukus 4u.gif  A jis kolkas is mano gyvenimo net nesiruosia trauktis ziurau biggrin.gif  Vistiek skambina, paraso, sako nu negaliu kitaip, taip gera su tavim doh.gif

labas 4u.gif

aš vis pagalvoju, kur tu pradingus.. g.gif
o kaip tu? ką manai apie tokį jo nenoėrjimą pasitraukti? unsure.gif

mano mama vakar ėjo tyrimų rezultatus sužinoti, tai jos auglys gimdoj nepadidėjo, viskas ok. kol kas..
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 08 13, 10:57)
labas  4u.gif

aš vis pagalvoju, kur tu pradingus..  g.gif
o kaip tu? ką manai apie tokį jo nenoėrjimą pasitraukti?  unsure.gif

mano mama vakar ėjo tyrimų rezultatus sužinoti, tai jos auglys gimdoj nepadidėjo, viskas ok. kol kas..

Net nezinau, ka galvot g.gif Matai, kazkaip artimi pasidarem, graziai bendravom, nes savo pykciams skiriama energija nukreipem kitur. Bet kas liecia apie gryzima, bandyma vel.. Nezinau, ar dar pakelciau vienas skyrybas doh.gif O vyrai kaip zinia labai labai retai keiciasi g.gif

Na va, bent tiek, viskas susitvarkys manau su laiku, medicina pakankamai toli pazengusi, kad kontroliuotu tokius susirgimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 08 13, 11:30)
Net nezinau, ka galvot g.gif  Matai, kazkaip artimi pasidarem, graziai bendravom, nes savo pykciams skiriama energija nukreipem kitur. Bet kas liecia apie gryzima, bandyma vel.. Nezinau, ar dar pakelciau vienas skyrybas doh.gif O vyrai kaip zinia labai labai retai keiciasi g.gif

Na va, bent tiek, viskas susitvarkys manau su laiku, medicina pakankamai toli pazengusi, kad kontroliuotu tokius susirgimus 4u.gif

ajaj.. įsivaizduoju, kad keistoj padėty dabar esi unsure.gif ta prasme, kad lyg ir norėtųsi vėl bandyti, bet bijai dar vieno nusvilimo unsure.gif o vyrai tikrai laaaabai greitai keičiasi.. [moterys irgi, bet ne taip drastiškai].

realiai pagalvojus, aš ir pati gal ir norėčiau su ex taikytis [jei būtų proga], bet kažin ar nugalėčiau visas baimes, kad visa tai vėl iširs.. doh.gif o ir šiaip, dabar daug labiau mėgaujuos gyvenimu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 08 13, 11:51)
ajaj.. įsivaizduoju, kad keistoj padėty dabar esi  unsure.gif  ta prasme, kad lyg ir norėtųsi vėl bandyti, bet bijai dar vieno nusvilimo  unsure.gif o vyrai tikrai laaaabai greitai keičiasi.. [moterys irgi, bet ne taip drastiškai].

realiai pagalvojus, aš ir pati gal ir norėčiau su ex taikytis [jei būtų proga], bet kažin ar nugalėčiau visas baimes, kad visa tai vėl iširs..  doh.gif o ir šiaip, dabar daug labiau mėgaujuos gyvenimu  unsure.gif

Na as gyvenu ramesny gyvenima - jokiu gincu, bemiegiu naktu, kaltes jausmo ir pykcio. Tai tikrai labai gerai, nes jau buvau pavargusi nuo tu visu nesamoniu. Aisku, buvom apsikabine, sirdis tikrai labai virpejo - jausmai dar yra, bet.. Tiesiog nieko nenoriu, jokio vaikino, man taip gerai vienai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 08 13, 11:55)
Na as gyvenu ramesny gyvenima - jokiu gincu, bemiegiu naktu, kaltes jausmo ir pykcio. Tai tikrai labai gerai, nes jau buvau pavargusi nuo tu visu nesamoniu. Aisku, buvom apsikabine, sirdis tikrai labai virpejo - jausmai dar yra, bet.. Tiesiog nieko nenoriu, jokio vaikino, man taip gerai vienai blush2.gif

ech kaip tave suprantu.. jaučiuos labai panašiai . Laikykis friends.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 08 13, 12:20)
ech kaip tave suprantu.. jaučiuos labai panašiai . Laikykis  friends.gif

Kaip sakant mes jaunos, grazios, nuostabios, atviros naujoms galimybems ir likimo staigmenoms lotuliukas.gif O siaip tai laukiu rudens jau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 08 13, 17:21)
Kaip sakant mes jaunos, grazios, nuostabios, atviros naujoms galimybems ir likimo staigmenoms lotuliukas.gif  O siaip tai laukiu rudens jau wub.gif

taip taip... belieka tas likimo staigmenas sutikti lotuliukas.gif gyvenimas yra gražus wub.gif o rudens ir aš jau laukiu. va grįždama iš sporto salės kažkodėl jaučiaus lyg rudenį wub.gif paukščiai būriais ratus suko bigsmile.gif
Atsakyti