ohoho
aš kiek mačiau Dinariukės post'us kitose temose, tai tikrai ji netekėjusi..
galbūt, perfekta, tam kitam forume panelė kita, bet panašiu nick'u kalba?
QUOTE(myth @ 2008 08 10, 21:03)
ohoho
aš kiek mačiau Dinariukės post'us kitose temose, tai tikrai ji netekėjusi..
galbūt, perfekta, tam kitam forume panelė kita, bet panašiu nick'u kalba? 
Na jei žmogus nori galvot kad jis teisus tebunie man gi neskauda
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 09, 12:26)
Saunuole, dziaugiuosi del taves
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 10, 12:01)
Kada jau spejai isteketi??? Be mano leidimo???
Labas rytas
Grizau is po savaitgalio, nei biski nepailsejau
QUOTE(sachar @ 2008 08 11, 08:06)
Saunuole, dziaugiuosi del taves
Labas rytas
Labas rytas
Matai viena persona jau niorejo tai padaryt
Sveikos mergytes
Kaip gyvenat? Matau jau 2 dieneles nieko nerasot, matyt viskas gerai
Mano BMB mamai isoperavo melanomos darinius, viskas kaip ir gerai - tikekimes neatsinaujins, laikysiu kumstukus
A jis kolkas is mano gyvenimo net nesiruosia trauktis ziurau
Vistiek skambina, paraso, sako nu negaliu kitaip, taip gera su tavim
Mano BMB mamai isoperavo melanomos darinius, viskas kaip ir gerai - tikekimes neatsinaujins, laikysiu kumstukus
QUOTE(Egliukasz @ 2008 08 13, 10:54)
Sveikos mergytes
A jis kolkas is mano gyvenimo net nesiruosia trauktis ziurau
Vistiek skambina, paraso, sako nu negaliu kitaip, taip gera su tavim 
labas
aš vis pagalvoju, kur tu pradingus..
o kaip tu? ką manai apie tokį jo nenoėrjimą pasitraukti?
mano mama vakar ėjo tyrimų rezultatus sužinoti, tai jos auglys gimdoj nepadidėjo, viskas ok. kol kas..
QUOTE(myth @ 2008 08 13, 10:57)
labas
mano mama vakar ėjo tyrimų rezultatus sužinoti, tai jos auglys gimdoj nepadidėjo, viskas ok. kol kas..
Net nezinau, ka galvot
Na va, bent tiek, viskas susitvarkys manau su laiku, medicina pakankamai toli pazengusi, kad kontroliuotu tokius susirgimus
QUOTE(Egliukasz @ 2008 08 13, 11:30)
Net nezinau, ka galvot
Matai, kazkaip artimi pasidarem, graziai bendravom, nes savo pykciams skiriama energija nukreipem kitur. Bet kas liecia apie gryzima, bandyma vel.. Nezinau, ar dar pakelciau vienas skyrybas
O vyrai kaip zinia labai labai retai keiciasi
Na va, bent tiek, viskas susitvarkys manau su laiku, medicina pakankamai toli pazengusi, kad kontroliuotu tokius susirgimus
ajaj.. įsivaizduoju, kad keistoj padėty dabar esi
realiai pagalvojus, aš ir pati gal ir norėčiau su ex taikytis [jei būtų proga], bet kažin ar nugalėčiau visas baimes, kad visa tai vėl iširs..
QUOTE(myth @ 2008 08 13, 11:51)
ajaj.. įsivaizduoju, kad keistoj padėty dabar esi
ta prasme, kad lyg ir norėtųsi vėl bandyti, bet bijai dar vieno nusvilimo
o vyrai tikrai laaaabai greitai keičiasi.. [moterys irgi, bet ne taip drastiškai].
realiai pagalvojus, aš ir pati gal ir norėčiau su ex taikytis [jei būtų proga], bet kažin ar nugalėčiau visas baimes, kad visa tai vėl iširs..
o ir šiaip, dabar daug labiau mėgaujuos gyvenimu 
Na as gyvenu ramesny gyvenima - jokiu gincu, bemiegiu naktu, kaltes jausmo ir pykcio. Tai tikrai labai gerai, nes jau buvau pavargusi nuo tu visu nesamoniu. Aisku, buvom apsikabine, sirdis tikrai labai virpejo - jausmai dar yra, bet.. Tiesiog nieko nenoriu, jokio vaikino, man taip gerai vienai
QUOTE(Egliukasz @ 2008 08 13, 11:55)
Na as gyvenu ramesny gyvenima - jokiu gincu, bemiegiu naktu, kaltes jausmo ir pykcio. Tai tikrai labai gerai, nes jau buvau pavargusi nuo tu visu nesamoniu. Aisku, buvom apsikabine, sirdis tikrai labai virpejo - jausmai dar yra, bet.. Tiesiog nieko nenoriu, jokio vaikino, man taip gerai vienai 
ech kaip tave suprantu.. jaučiuos labai panašiai . Laikykis
QUOTE(myth @ 2008 08 13, 12:20)
Kaip sakant mes jaunos, grazios, nuostabios, atviros naujoms galimybems ir likimo staigmenoms
QUOTE(Egliukasz @ 2008 08 13, 17:21)
Kaip sakant mes jaunos, grazios, nuostabios, atviros naujoms galimybems ir likimo staigmenoms
O siaip tai laukiu rudens jau 
taip taip... belieka tas likimo staigmenas sutikti