Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys

QUOTE(Egliukasz @ 2008 08 13, 09:54)
Sveikos mergytes 4u.gif

Kaip gyvenat? Matau jau 2 dieneles nieko nerasot, matyt viskas gerai thumbup.gif
Mano BMB mamai isoperavo melanomos darinius, viskas kaip ir gerai - tikekimes neatsinaujins, laikysiu kumstukus 4u.gif  A jis kolkas is mano gyvenimo net nesiruosia trauktis ziurau biggrin.gif  Vistiek skambina, paraso, sako nu negaliu kitaip, taip gera su tavim doh.gif

Jei nori ji pamiršti tai dėl to tik sunkiau, as neseniai nutraukiau bendravimą su nieko tokiu simpatuku tai irgi kas trecia diena skambina, vieną dieną neišlaikiau ir pasakiau ko cia skambinėji jei pats bendravimą nutraukei, tai pareiškė man tu rūpi doh.gif
Atsakyti
ujej..

grįžau paryčiuj.. vakar su draugais iki vakaro prie ežero buvom, o vėliau, jau naktį su sena savo simpatija susitikom, su kuriuo bendravom berods kai vienuoliktokė buvau biggrin.gif ir.. nežinau.. iki ryto negalėjom vienas kito paleist, važinėjom visur, visokias vietas aplankėm (kryžių kalną NAKTĮ apvaikščiojom, tokį piliakalnį ir t.t., nesutrukdė net padaryta avarija unsure.gif ) biggrin.gif nesuprantu, kas darosi, bet man tai visai patinka... blush2.gif

kaip jūs gyvuojat? kū kū 4u.gif
Atsakyti
sveikos,mergaites.Labai noriu isgirsti jusu nuomone ar gal patarimu.Situacija tokia,kad prieš 4mėn. mane paliko draugas,argumentas buvo tame,kad jis neva suprato,kad nera pasiruoses rimtiems santykiams,bent jau kolkas.Na turbut dauguma suprantate kaip jauciausi kuri laika, bet po truputi po truputi pradėjau ji pamiršt,tiksliau nebejaust jam šiltų jausmų,kad ir kaip sunku buvo, nes esame iš vieno draugų rato,ir gan dažnai matomės.Na va, o problema tame tame,kad jau gal koks pusė mėnėsio gal daugiau,kaip jis vėl man rodo dėmesį,nors ką čia smulkintis, jau net du kartus ėjom į kiną!Per draugų gimtadienius ar šiaip vakarėlius vėl 'netyčia' susieinam.
Labiausiai šioje situacijoje kaltinu save,kad nemoku pasakyti 'ne'.Bet gal as ir nenoriu to sakyti? esu labai pasimetus.Net geriausiom draugėm nepasakoju kas vyksta,nes bijau likti nesuprasta kodel pas ji jau beveik grizau,juk taip mane iskaudino.Nieka nekelia itarimu tie musu vėl meilikavimaisi vakarėlių metu, nes draugai tiesiog galvoja,kad čia mes tik šiaip prie progos taip elgemes blush2.gif
Siutina tai,kad nežinau ar isvis sulauksiu to "gal pabandyk dar karta?" ar pan.,ta nežinia kankina, bet ir jam kažka sia tema sakyti nesinori, nes bijau atbaidyti.Žinau,situacija gan keista ir mano reagavimas ir elgesys irgi svelniai tariant keistas, bet vistiek labai norėčiu isgirsti jusu nuomone.Gal kas buvote panasioje situacijoje?
Dėkuj iš anksto už išsakytas mintis. 4u.gif
Atsakyti
pamirsk, sunku kažką pasakyt wink.gif pačiai teko po išsiskyrimo va taip bendrauti ir nesulaukti to "o gal pabandom?". Gyvenom, susitikinėjom, džiaugėmės vienas kitu ir tiek, bet nebe kaip oficiali pora. Nieko gero iš to neišėjo, man tiesiog nusibodo ir išsekino toks žaidimas wink.gif šiaip vaikinai [žinoma, ne visi] yra linkę va taip "tempti gumą", jei niekas jų nespaudžia į kampą smile.gif

kaip ten bebūtų, žinok, kad niekas geriau už tave nežino atsakymo į šį klausimą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 08 17, 22:26)
pamirsk, sunku kažką pasakyt wink.gif pačiai teko po išsiskyrimo va taip bendrauti ir nesulaukti to "o gal pabandom?". Gyvenom, susitikinėjom, džiaugėmės vienas kitu ir tiek, bet nebe kaip oficiali pora. Nieko gero iš to neišėjo, man tiesiog nusibodo ir išsekino toks žaidimas wink.gif šiaip vaikinai [žinoma, ne visi] yra linkę va taip "tempti gumą", jei niekas jų nespaudžia į kampą smile.gif

kaip ten bebūtų, žinok, kad niekas geriau už tave nežino atsakymo į šį klausimą  blush2.gif

Dėkuj,myth;] Tavo nuomonė davė peno apmąstymam.
O mano širdis žino,kad norėtų vėl būti su juo, bet bijo vėl būti įskaudinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pamirsk @ 2008 08 18, 17:56)
Dėkuj,myth;] Tavo nuomonė davė peno apmąstymam.
O mano širdis žino,kad norėtų vėl būti su juo, bet bijo vėl būti įskaudinta  4u.gif

Galiu pasakyt tik tiek, kad paleisk - jeigu sugrys, bus tavo. Jei ne, vadinas niekad ir nebuvo mirksiukas.gif skamba banaliai, bet tokia tiesa. pas mane tas pats zmogus gryzo 4 kartus, kiekviena karta bijojau buti yskaudinta, bet visada tokia yra rizika, ar su nauju, ar su tuo paciu zmogum. tik nuo jusu abieju priklauso, kaip viskas pasisuks. kad ir kas benutiks - istversi, uzsigrudinsi, ir bus pamoka ateiciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 08 18, 18:50)
Galiu pasakyt tik tiek, kad paleisk - jeigu sugrys, bus tavo. Jei ne, vadinas niekad ir nebuvo mirksiukas.gif  skamba banaliai, bet tokia tiesa. pas mane tas pats zmogus gryzo 4 kartus, kiekviena karta bijojau buti yskaudinta, bet visada tokia yra rizika, ar su nauju, ar su tuo paciu zmogum. tik nuo jusu abieju priklauso, kaip viskas pasisuks. kad ir kas benutiks - istversi, uzsigrudinsi, ir bus pamoka ateiciai 4u.gif

Taip,tikrai tavo žodžiuose yra tiesos.
Bet kuo tas "paleidimas" turėtų pasireikšti? Gi ir taip nesame oficiali pora, viso laisvalaikio kartu nepraleidžiama, net nepasakyčiau,kad sustinkame labai dažnai.Nemanau,kad jis dabar yra mano, todėl ir nesuprantu kaip reiktu paleist 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Kartais paskaitinėdavau šį skyrelį, bet nesitikėjau, kad teks jame rašyti pačiai.. Netikiu tuo ir dabar... Šiandien išgirdau pasiūlymą skirtis iš žmogaus, su kuriuo 2 metai esame kartu, iš jų metus kartu gyvename, kalbėjome, kad pirksim kartu namą, planavom vaikutį... Ir šiandien žodžiai "reikia pasikalbėti" mane visai nužudė... Nors dar tik kelios valandos, bet taip bloga, kad negaliu viena būti kambaryje... labiausiai norėčiau, kad kas galėtų ištrinti atmintį, nes pradėjo iš kažkur lįsti vaizdai, kaip susitikom pirmą kartą, kaip aš pas jį vakarais važiuodavau iš kito miesto, arba jis pas mane... Nebuvo viskas idealu, blogybė ta, kad mes labai skirtingi, bet šito visai nesitikėjau sad.gif Nemėginu aš jo perkalbėti, nes matau, kad tikrai viskas jau gerai apgalvota ir jam pačiam sunku, abu verkiam... Ką tik įsikraustėm į naują butą, praėjo vos 2 savaitės. Ir vėl man teks krautis daiktus. Nevarginsiu jūsų ilga istorija, tikiuosi priimsite mane į savo būrį, nes tikrai prireiks jūsų pagalbos 4u.gif sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arabesque @ 2008 08 18, 20:59)
Sveikutės  4u.gif Kartais paskaitinėdavau šį skyrelį, bet nesitikėjau, kad teks jame rašyti pačiai.. Netikiu tuo ir dabar... Šiandien išgirdau pasiūlymą skirtis iš žmogaus, su kuriuo 2 metai esame kartu, iš jų metus kartu gyvename, kalbėjome, kad pirksim kartu namą, planavom vaikutį... Ir šiandien žodžiai "reikia pasikalbėti" mane visai nužudė... Nors dar tik kelios valandos, bet taip bloga, kad negaliu viena būti kambaryje... labiausiai norėčiau, kad kas galėtų ištrinti atmintį, nes pradėjo iš kažkur lįsti vaizdai, kaip susitikom pirmą kartą, kaip aš pas jį vakarais važiuodavau iš kito miesto, arba jis pas mane... Nebuvo viskas idealu, blogybė ta, kad mes labai skirtingi, bet šito visai nesitikėjau sad.gif Nemėginu aš jo perkalbėti, nes matau, kad tikrai viskas jau gerai apgalvota ir jam pačiam sunku, abu verkiam... Ką tik įsikraustėm į naują butą, praėjo vos 2 savaitės. Ir vėl man teks krautis daiktus. Nevarginsiu jūsų ilga istorija, tikiuosi priimsite mane į savo būrį, nes tikrai prireiks jūsų pagalbos  4u.gif sėkmės visoms  4u.gif

Gal dar ne viskas prarasta?;/
Bet kokiu atveju,laikykis mergyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arabesque @ 2008 08 18, 20:59)
Nevarginsiu jūsų ilga istorija, tikiuosi priimsite mane į savo būrį, nes tikrai prireiks jūsų pagalbos  4u.gif sėkmės visoms  4u.gif

Zinoma, kad priimsim 4u.gif laikykis mergyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pamirsk @ 2008 08 18, 20:14)
Gal dar ne viskas prarasta?;/
Bet kokiu atveju,laikykis mergyt  4u.gif

QUOTE(sachar @ 2008 08 18, 20:53)
Zinoma, kad priimsim  4u.gif laikykis mergyt  4u.gif

Ačiukas 4u.gif Na MB nusiteikęs labai kategoriškai... Supratau savo trūkumus ir juos norėčiau ištaisyti, bet jis užsispyręs tvirtina, kad žmonės nesikeičia.. o aš manau, kad gali keistis, jei jiems aiškiai pasakoma, kas yra blogai.. nes iki šiol gaudavau tik užuominas ir bambėjimąsmile.gif žiūrėsiu, kaip bus toliau. na kaip sako, tik praradęs supranti, ko netekai. gaila, kad taip būna.
Atsakyti
Kiekvienas praradimas veda i kazko naujo atradima. Laikykis 4u.gif
QUOTE(Arabesque @ 2008 08 18, 22:10)
žiūrėsiu, kaip bus toliau. na kaip sako, tik praradęs supranti, ko netekai. gaila, kad taip būna.

Atsakyti