Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys

QUOTE(Egliukasz @ 2008 09 16, 10:02)
Jau salta man ziauriai doh.gif  Pasigavau slogyte doh.gif

Na mergaites, kur jus dingot? ploja.gif

Niu kas cia per sirgimai g.gif as laukiu laukiu kada tu mane darbe aplankysi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2008 09 16, 12:47)
Angina pjauti reikia, ar kas ten yra, tiksliai nezinau, bet nemaloni procedura vistiek  unsure.gif as tai bijau  verysad.gif O berniukas mane siuncia butinai  g.gif

Tai ir klausyk berniuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 09 16, 13:50)
Tai ir klausyk berniuko  mirksiukas.gif

Reiks klausyt, o tai su tanku nutemps lotuliukas.gif Sake duoda 2 savaites susitaikyti su ta mintim, nes 26d pas gyditoja vel, tai po to imu siuntima ir operuotis unsure.gif O man baisu kaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 09 16, 12:52)
Reiks klausyt, o tai su tanku nutemps  lotuliukas.gif Sake duoda 2 savaites susitaikyti su ta mintim, nes 26d pas gyditoja vel, tai po to imu siuntima ir operuotis  unsure.gif O man baisu kaip  verysad.gif

Tikiu,kad baisu,bet reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 09 16, 13:50)
Niu kas cia per sirgimai g.gif  as laukiu laukiu kada tu mane darbe aplankysi bigsmile.gif

Tuoj sulauksi bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos mergaites, seniai nebuvau pas Jus...

Pas mane siek tiek naujoviu ax.gif Susipazinau su toooookiu berniuku.... Nu toks fainuolis, linskmuolis ir pan... Jau 3 savaites, kaip kiekviena diena susitinkam, bendraujam, smagu su juo. Tik va..... Jis Lietuvoje atostogavo, o siaip gyvena uzsieny ir jau 5 metus... *****, as ta zinojau, kai tik susipazinom ir zinojau, kad jis cia tik atostogauja, bet leidau sau prisiristi prie jo.... Ir isauso diena,kai jam reikejo isvaziuoti namo....

Nu jausmas doh.gif Nu stradalinu, nu negera sirdutei.... *****, vakar visa vakara ir puse nakties praverkiau verysad.gif Eina sau.. Ir guodziu save, kad nenutruks rysys su juo, juk siuolaikines technologijos leidzia palaikyti rysius nesvarbu kur zmogus butu, bet.... Taip nefaina..... cray.gif

Tai va, tokios tos naujienos....
Atsakyti
sachar, aš šįkart tavo berniuką irgi palaikau - reik sveikata rūpintis 4u.gif

o šiaip nuo vakar mane ilgesiukas vėl kankina.. tikiuos, kad visa tai tėra laikina savijauta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 09 16, 15:30)
sachar, aš šįkart tavo berniuką irgi palaikau - reik sveikata rūpintis  4u.gif

o šiaip nuo vakar mane ilgesiukas vėl kankina.. tikiuos, kad visa tai tėra laikina savijauta  unsure.gif

Niu linkiu,kad praeitu tas ilgesiukas console.gif
mane siandiena mano exas aplanke,siaip leke pro sali smile.gif paplepejom...sake gimtadienio proga jis man dovanoja save(na suprantat kuria prasme ax.gif )...o as emiau ir atsisakiau dovanos biggrin.gif
Issiskyre jis su savo mergaite,tai sake dabar kolkas jokiu rimtu draugysciu ir dalyvaus dabar jis..taigi kaunietes merginos saugokites jo lotuliukas.gif jei kam reik rasykit y az parasysiu bruozus is kuriu jy butu galima atpazinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2008 09 16, 14:26)

Dairausi y visas puses ir laukiu laukiu Egliukasz bigsmile.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 09 16, 16:07)
Tai va, tokios tos naujienos....

Ech, na bet tu ir pasirenki zmogucius doh.gif Labai gerai suprantu kaip lengva prisiristi ir sunku paliesti unsure.gif Neliudek, laikykis 4u.gif

QUOTE(myth @ 2008 09 16, 16:30)
sachar, aš šįkart tavo berniuką irgi palaikau - reik sveikata rūpintis  4u.gif

Kitaip pasakius kartu su juo tanka vairuotum, kad tik mane i ligonine nubagenti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 09 16, 17:56)
Ech, na bet tu ir pasirenki zmogucius  doh.gif Labai gerai suprantu kaip lengva prisiristi ir sunku paliesti  unsure.gif  Neliudek, laikykis  4u.gif

Man vis nesiseka, bet noriu tiketi, kad nesu nevykele, kuriai tik nesiseka ir nesiseka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 09 16, 14:26)

Sulaukiau bigsmile.gif paplepejom..isuostem beveik visus mano skyriuje esancius kwepalus lotuliukas.gif ir nusprendem,kad moterisku geru nera,o tik vyrisku yra geru thumbup.gif
Atsakyti
sachar, mažuliuk... viskas tik dėl tavęs wub.gif bigsmile.gif biggrin.gif

Kosmeta bigsmile.gif yra ir moteriškų neblogų taigi.. bet vyriški irgi yra gėris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 09 16, 18:47)
Man vis nesiseka, bet noriu tiketi, kad nesu nevykele, kuriai tik nesiseka ir nesiseka  rolleyes.gif

Zinoma, kad nesi 4u.gif

myth aciu wub.gif
Atsakyti