Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys

sveikos visos 4u.gif

As irgi gyvenu gerai thumbup.gif Baigiu beveik isgyti nuo priklausomybes exui mirksiukas.gif siandien vel vaziavom su jo pana kartu masinom i darba salia viena kitos, bet jau kazkaip abejinga buvau jai, nei rankos kojos drebejo, nei nuotaikos ji sugadino kaip ana karta buvo, tai manau kad jau didele pazanga yra rolleyes.gif Siaip meiles dar nesutikau, bet kadangi mokslais uzsikasus esu tai ir neieskau pakolkas, bet laiminga jauciuosi ir be meiliu blush2.gif
Papildyta:
oi pamirsau Sachar del anginos parasyti tongue.gif Zinok ten nieko baisaus, man operavo kai 14 metu buvo smile.gif didziausias skausmas tai kai vaistus nuskausminamuosius suleidzia, bet koks ten skausmas bakst ir viskas, nu tas pats kai dantis taisantis nuskausmina smile.gif o poto zinok nieko nejausi, zirklutem nukerpa ir viskas, net nesuprasi kad jau viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2008 09 18, 08:28)
1. (...) manau kad jau didele pazanga yra  rolleyes.gif Siaip meiles dar nesutikau, bet kadangi mokslais uzsikasus esu tai ir neieskau pakolkas, bet laiminga jauciuosi ir be meiliu  blush2.gif

2. oi pamirsau Sachar del anginos parasyti  tongue.gif Zinok ten nieko baisaus, man operavo kai 14 metu buvo smile.gif didziausias skausmas tai kai vaistus nuskausminamuosius suleidzia, bet koks ten skausmas bakst ir viskas, nu tas pats kai dantis taisantis nuskausmina smile.gif o poto zinok nieko nejausi, zirklutem nukerpa ir viskas, net nesuprasi kad jau viskas  mirksiukas.gif

1. Tikrai kad didele pazanga thumbup.gif Dziugu girdeti, kad pas tave viskas tip gerai thumbup.gif 4u.gif O as mokslus meciau, sakiau noriu pailseti, kai prisiilsesiu eisiu kursu lankyti, o jei kada uzeis durnumas, tai pasibaigsiu ir magistra, o kolkas esu laisva kaip paukstis ax.gif

2. Tikekimes kad butent taip viskas ir yra blush2.gif Nes siuo klausimu as didele baile blush2.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš i ilgesio temele. Nors ji palikau pati, gerai apgalvojusi, bet ilgesys nežmonišas Nieko nesinori, taip tamsu aplinkui, taip norečiau suimti save i rankas...
Atsakyti
QUOTE(Rosixxx @ 2008 09 18, 20:03)
Jungiuosi ir aš i ilgesio temele. Nors ji palikau pati, gerai apgalvojusi, bet ilgesys nežmonišas Nieko nesinori, taip tamsu aplinkui, taip norečiau suimti save i rankas...

Tos juodos tamsumos su laiku išnyksta.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2008 09 18, 07:28)
sveikos visos  4u.gif

As irgi gyvenu gerai  thumbup.gif  Baigiu beveik isgyti nuo priklausomybes exui  mirksiukas.gif  siandien vel vaziavom su jo pana kartu masinom i darba salia viena kitos, bet jau kazkaip abejinga buvau jai, nei rankos kojos drebejo, nei nuotaikos ji sugadino kaip ana karta buvo, tai manau kad jau didele pazanga yra  rolleyes.gif Siaip meiles dar nesutikau, bet kadangi mokslais uzsikasus esu tai ir neieskau pakolkas, bet laiminga jauciuosi ir be meiliu  blush2.gif

Net smagu skaityti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 09 18, 20:35)
Net smagu skaityti thumbup.gif

pamiršau parašyt.. ir aš LABAI DŽIAUGIUOS dėl tavęs, raudonoji bigsmile.gif
Atsakyti
Hmz... Aprimo temele? Matyt nei viena nesiilgim thumbup.gif
Atsakyti
na kaip čia pasakius... unsure.gif
Atsakyti
O as laukiu momento kai reiks pradeti vel ilgetis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 09 28, 17:34)
O as laukiu momento kai reiks pradeti vel ilgetis  unsure.gif

Kaip cia suprasti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kosmeta: 28 rugsėjo 2008 - 19:07
turbūt aš supratau ohmy.gif
Atsakyti
Gal geriau nelauk... Kol dar neatejo, nes taip tik paskubinsiu ivykius, kurie dar gali ir neivykti 4u.gif
O jau jei ivyks, tai tada ir ilgekis... Tai zmogiska, jautru, moteriska, bet stipru... Ir grazu, nors ir liudna...
QUOTE(sachar @ 2008 09 28, 18:34)
O as laukiu momento kai reiks pradeti vel ilgetis  unsure.gif

Papildyta:
Uzjauciu...
Atsakyti