nu kaip merginos gyvena?
QUOTE(kinderiuke @ 2008 09 29, 09:05)
Uzjauciu...
Užsikabinau už žodžio "užuojauta"
bent aš tai po truputį gyvenu
QUOTE(raudonoji @ 2008 10 10, 12:35)
niu as neblogai gywenu...keiciu darbo vieta ( ne darboviete,o tik darbo vieta)
o kaip tu gyweni?
Nu va, as ir vel cia, ir biski paliudesiu, su berniuku aptirejom toki pokalbi pagaliau del jo isvaziavimo ir musu, taigi isvada - jis nenori jokiu prisirisimu, geriau likti tik draugais, taigi as ir vel viena
Biskiuka liudna
Atejau pasiguodziau ir isejau
Atejau pasiguodziau ir isejau
Leiskite prisijungti prie Jusu ir pasidalinti savo Ilgesiu... nepagristu, isduotu ir pazemintu.
Sutikau Ji pries 1,5 m. Isimylejau, pastojau, pagimdziau stebuklele
Visada ejosi sunkiai, bet parnesdavo ta meiles jega atgal, vis tikint. Kodel jis vel lyg ir gryzdavo, nezinau... o pasirodo ir negryzdavo tik pas mane.
Viskas buvo melas, zodziai, jausmai, kiekviena akimirka, kuria laikiau grazia, viskas buvo melas. VISADA salia ejo JOS, daugybe JU, del sekso, del emocines iskrovos, del nuotykiu, del irodymo savo vyriskumo... Naujos pazintys, senos ex.., momentines, uz pinigus, uz brendi, moterys ieskancios tik seksui, moterys, kurios tikrai ji isimylejo ir liko panaudotos. VIskas ejo salia. KAi pirma karta itarinejant atradau tai, pamaniau, kad Klaida, kuria padare neatlaikydamas mano emociju, traktuotu kaip atstumima (as irgi buvau ne auksas .... laukiausi, ir atleidau, nes labai mylejau ir tikejau) , antra karta, pries savaite tik - supratau, kad tai gyvenimo budas. Kad niekada manes nereikejo, niekad nemylejo, viskas buvo MELAS, kiekvienas rytas kartu su mazyle lovoje ir zodziai kaip jam gera, kaip ilgisi musu kai nekartu...
O jis tiesiog neturejo drasos pasakyti i akis ir iseiti. Lauke, kol pati atrasiu.
Kai nematau, jauciu tustuma. O dienomis, kai zinau, kad apsireiks, nuo ryto einu sienomis. Yra dukra, turiu bendrauti. Buti auksciau visko. Toks mano Ilgesys... Skausmas ... Meile ... Pazeminimas ....
Pasakykite, kaip tokie zmones (jis, tokios moterys) gali su Savimi sugyventi po visko?...
O vyras jis jau brandaus amziaus.
Aciu, kad isklauset.
Atsiprasau uz liudna istorija. nes pas jus cia visai neliudna paskutinu momentu
Sutikau Ji pries 1,5 m. Isimylejau, pastojau, pagimdziau stebuklele
Viskas buvo melas, zodziai, jausmai, kiekviena akimirka, kuria laikiau grazia, viskas buvo melas. VISADA salia ejo JOS, daugybe JU, del sekso, del emocines iskrovos, del nuotykiu, del irodymo savo vyriskumo... Naujos pazintys, senos ex.., momentines, uz pinigus, uz brendi, moterys ieskancios tik seksui, moterys, kurios tikrai ji isimylejo ir liko panaudotos. VIskas ejo salia. KAi pirma karta itarinejant atradau tai, pamaniau, kad Klaida, kuria padare neatlaikydamas mano emociju, traktuotu kaip atstumima (as irgi buvau ne auksas .... laukiausi, ir atleidau, nes labai mylejau ir tikejau) , antra karta, pries savaite tik - supratau, kad tai gyvenimo budas. Kad niekada manes nereikejo, niekad nemylejo, viskas buvo MELAS, kiekvienas rytas kartu su mazyle lovoje ir zodziai kaip jam gera, kaip ilgisi musu kai nekartu...
O jis tiesiog neturejo drasos pasakyti i akis ir iseiti. Lauke, kol pati atrasiu.
Kai nematau, jauciu tustuma. O dienomis, kai zinau, kad apsireiks, nuo ryto einu sienomis. Yra dukra, turiu bendrauti. Buti auksciau visko. Toks mano Ilgesys... Skausmas ... Meile ... Pazeminimas ....
Pasakykite, kaip tokie zmones (jis, tokios moterys) gali su Savimi sugyventi po visko?...
O vyras jis jau brandaus amziaus.
Aciu, kad isklauset.
QUOTE(Lori @ 2008 10 12, 12:44)
Aciu, kad isklauset.
Atsiprasau uz liudna istorija. nes pas jus cia visai neliudna paskutinu momentu 
Nelauzyk sau galvos, liudna cia paskutiniu metu ar ne
Negalvok, liūdna ar linksma šitoj temelėj - ji tam ir yra, kad išklausytumėm, išsikalbėtumėm, patartumėm ar sulauktumėm patarimų bei palaikymo
Tavo situacija išties labai skausminga
Bet.. turi savo vaikutį, kuris šiuo metu gali būti pačiu didžiausiu džiaugsmu. o Ilgesys.. Skausmas.. Pažeminimas.. tie jausmai bus laiko nugludinti, subrandinti. Viskas bus gerai, tik reikia mokėti palaukti.
Stiprybės Tau
Tavo situacija išties labai skausminga
Stiprybės Tau
QUOTE(sachar @ 2008 10 12, 13:06)
Nelauzyk sau galvos, liudna cia paskutiniu metu ar ne
o mes busim kad tave isklausyti ir suprasti
QUOTE(myth @ 2008 10 12, 15:36)
Aciu. Nenorejau nuskambeti, lyg ieskanti uzuojautos, tiesiog jausmas ...jo niekur nepadesi, neignoruosi, neuzmirsi, kad toks yra. Skauda, ilgu ... Todel ir padejau cia dalele jo. Neuzsiciklinu, stengiuosi nesigilinti, judeti.
Zinau, kad viskas bus taip, kaip turi buti.
Sekmes visoms ir kuo maziau ilgesio jusu gyvenimuose
QUOTE(Lori @ 2008 10 12, 16:39)
Aciu. Nenorejau nuskambeti, lyg ieskanti uzuojautos, tiesiog jausmas ...jo niekur nepadesi, neignoruosi, neuzmirsi, kad toks yra. Skauda, ilgu ... Todel ir padejau cia dalele jo. Neuzsiciklinu, stengiuosi nesigilinti, judeti.
Tiesiog.. visos čia esančios daugiau ar mažiau tą skausmą, tą jausmą pažįstam. Tai palaikymas, kuris - patikėk - padeda, bent truputėlį, bent šiek tiek.
Nes ir patys siaubingiausi košmarai baigiasi..
Jungiuosi ir aš
Susipažinau su juo pavasarį, pradėjom bendrauti. Tai buvo pats švelniausias, dėmesingiausias, geriausias mano sutiktas žmogus.. Gyvenau kaip pasakoje. Iki šiol istrigę jo žodžiai, kad niekada neleis man pravirkti... bet vieną dieną jis tapo kitu žmogumi. Ir tai nutiko per vieną dieną, nesuprantu kaip taip gali būti
Nebenorejo nei susitikti, nebeparasydavo, matėsi kad nebenori bendrauti. Iki šiol nežinau to priežasties
ir va nuo to išsiskyrimo praėjo šiek tiek laiko, bandžiau kurtis naują gyvenimą, o šį savaitgalį ėmė ir apsireiškė jis
paraše sms kaip pasiilgo ir nori susitikti. Ir vėl viskas griūna, nebegaliu dabar apie jį negalvoti, nors supratau iš jo paskutinės žinutės kad kartu nebūsim
Dabar visos mintys tik apie jį, visus suitiktus žmones lyginu su juo ir toks jausmas kad niekados tai nesibaigs
Susipažinau su juo pavasarį, pradėjom bendrauti. Tai buvo pats švelniausias, dėmesingiausias, geriausias mano sutiktas žmogus.. Gyvenau kaip pasakoje. Iki šiol istrigę jo žodžiai, kad niekada neleis man pravirkti... bet vieną dieną jis tapo kitu žmogumi. Ir tai nutiko per vieną dieną, nesuprantu kaip taip gali būti