Na ka, likau ir as uz borto vel

Visa nakty prasipykom del tu paciu dalyku, kaip ir kitus kartus - del jo pazinciu, dviprasmisku zinuciu kitoms, del jo nuolatinio abejojimo, praejus porai menesiu, - vel pasijaute neissilakstes, nors jam ir esu ideali drauge, zino, kad buciau ideali zmona ir t.t.

Kaip sakant, zmones, o ypac vyrai, niekada nesikeicia

Likau viena, bet sykart nenuriedejo nei viena asara. Sapnavau pries kelias naktis, kad stengiuos nuo jo pabegt, bet jis vis nepaleidzia, ir pajutau visa sirdim - jeigu noriu kada nors buti laiminga, privalau pabegti nuo situ santykiu, sito zmogaus, kuris turedamas viska, dar kazko iesko. Ir tegu

Man viskas gerai jau dabar, o ryt poryt bus dar geriau - esu tuo kaip niekada tikra
Buvau jau pasiilgusi.. Vienatves. Kai gryzti y tuscius namus, nors ten niekas nelaukia, turi laiko tik sau - daug laiko..

Kita savaite einu kaip visada tokiais atvejais - pas kirpeja, veido proceduru ir t.t. Bent pries save pacia busiu grazi ir verta grieko
Jauciau, kad taip bus. Bet norejau dar karta nudegti. Kad suprasciau, jog vis del to ne as kalta. O problema kitame zmoguje. Nelinkiu jam blogo, bet zinau, kad as gyvenime tikrai busiu laimingesne uz jy, nes as niekada neabejoju, ko noriu
Beje, turiu ir nauja gerbeja, kaip tycia