Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys

Smagiai atsveskit mergaites drinks_cheers.gif
Atsakyti
Apie ta meile tiek daug rasyta,dainuota,sneketa ir pan,bet ji yra ir ji tikra!
Ilgesys!!! pazystamas jausmas ir dar koks....
laikas viska uzglaistys,isgydys zaidzas,sudelios viska i vietas...bet paliks randus ir pirsiminimus,stiprybes!!!!
Atsakyti
Taip seniai ieškojau ir pagaliau radau šia temuke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 01 27, 09:28)
Taip seniai ieškojau ir pagaliau radau šia temuke  thumbup.gif

Blogai ieskojai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2009 01 27, 08:44)
Blogai ieskojai  tongue.gif

Na gali buti, bet si tema is cia nebuvo dingus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 01 27, 09:28)
Taip seniai ieškojau ir pagaliau radau šia temuke  thumbup.gif

QUOTE(sachar @ 2009 01 27, 09:44)
Blogai ieskojai  tongue.gif

QUOTE(Dinariuke @ 2009 01 27, 09:49)
Na gali buti, bet si tema is cia nebuvo dingus?  g.gif

dingusi tikrai nebuvo... tik retokai joje berasoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Errnyte @ 2009 01 26, 03:36)
laikas viska uzglaistys,isgydys zaidzas,sudelios viska i vietas...bet paliks randus ir pirsiminimus,stiprybes!!!!

auksiniai zodziai thumbup.gif

Na kaip merginos gyvena, kaip valentinke atsventet ax.gif o as jauciu, kad sie metai bus puikus ir as savo princa sutiksiu wub.gif ir gal net po kastonais buciuosiuosi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2009 02 17, 12:29)
Na kaip merginos gyvena, kaip valentinke atsventet  ax.gif o as jauciu, kad sie metai bus puikus ir as savo princa sutiksiu  wub.gif  ir gal net po kastonais buciuosiuosi  tongue.gif

Na pati Valentino diena, oficiali, tokia nelabai ipatinga, viena namie ir tiek, bet uztat likusias 2 dienas atsigrebiau su kaupu biggrin.gif Brolis su savo drauge uzsuko, atvese 5 rusiu pyragus, tai kol viska isragavom, net 3 puodelius arbatos isgeriau doh.gif o dar puoskete geliu gavau wub.gif o kita diena pasieme mane i kelione, tai dar nusipirkau "pyzamytes" komplekta (taip sakant pati save pamylejau hihihi.gif ), o brolis padovanojo pliusini begemotuka wub.gif

Ech, prisigyriau kaip reta lotuliukas.gif
Papildyta:
Priminei kastonus wub.gif

Tik man si pavasari neteks po tais kastonais myluotis blush2.gif nebent po krentanciais lotuliukas.gif
Atsakyti
paaaaaanos bigsmile.gif perskaičiau apie kaštonus ir taaaaip bučiuotis užsimaniau lotuliukas.gif o jei rimtai.. nežinau, ar šiemet sutiksiu būtent TĄ princą, o gal jau sutikau, tik dar to patys nežinom.. biggrin.gif bet nelabai man tai dabar rūpi.. jaučiu, kad gyvenimas yra nuostabus wub.gif ir kai kurie žmonės nuostabūs bigsmile.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sachar nu neblogai atsventei savaitgali biggrin.gif ka gali zinoti, gal ir po zydinciais kastonais pavyks pasimatyti wink.gif kartais stebuklu buna wub.gif

QUOTE(myth @ 2009 02 17, 13:07)
jaučiu, kad gyvenimas yra nuostabus  wub.gif  ir kai kurie žmonės nuostabūs  bigsmile.gif  wub.gif  biggrin.gif

as irgi praregejau ir pamaciau pagaliau grazu pasauli wub.gif ir kiek daug nuveikti jame ir pamtyti turiu ax.gif ir kam tiek laiko kenktejimams issivaisciau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2009 02 17, 13:07)
paaaaaanos, perskaičiau apie kaštonus ir taaaaip bučiuotis užsimaniau

nežinau, ar šiemet sutiksiu būtent TĄ princą, o gal jau sutikau, tik dar to patys nežinom.. bet nelabai man tai dabar rūpi.. jaučiu, kad gyvenimas yra nuostabus  wub.gif  ir kai kurie žmonės nuostabūs

Na noras tikrai neblogas, as ir noriu bigsmile.gif lotuliukas.gif tik man kaztonai nebutini, gali ir po sniegina saka buti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nkaip smagu tai girdeti wub.gif As ir nzn ar sutiktas zmogustis yra mano laime, bet kazkodel jauciuosi laiminga ir tiek biggrin.gif nors jo salia ir nera, bet kazkaip pakilejimas aplankes blush2.gif Nors lauke slidu ir salta, bet sirdele mano pavasario laukia lotuliukas.gif

QUOTE(raudonoji @ 2009 02 17, 14:02)
Sachar nu neblogai atsventei savaitgali  biggrin.gif ka gali zinoti, gal ir po zydinciais kastonais pavyks pasimatyti wink.gif kartais stebuklu buna

as irgi praregejau ir pamaciau pagaliau grazu pasauli  wub.gif  ir kiek daug nuveikti jame ir pamtyti turiu  ax.gif  ir kam tiek laiko kenktejimams issivaisciau

Na kazi ar po zydinciais kaztonais spesiu unsure.gif bent su tuo, su kuriuo noreciau siuo metu mesti oi koki bucini lotuliukas.gif Reiks pasiulit po kastonu dar neprazydusiu, ka zinai, o gal suveiks hihihi.gif

Sirdele dziaugisi tai girdedama wub.gif 4u.gif
Atsakyti
greičiau pavasaris ateitų.. laukiu jo kaip kokio stebuklo biggrin.gif wub.gif
Atsakyti