Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys

Sugadino man nuotaika mad.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2009 02 17, 15:11)
Sugadino man nuotaika mad.gif

na na? kas čia taip sugadino? g.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2009 02 17, 15:16)
na na? kas čia taip sugadino?  g.gif

Na darbe pasake, kad bendradarbe serga, tai ale dirbk doh.gif ir taip uz vadove darbelius darau, tai dar papildomai mad.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2009 02 17, 15:21)
Na darbe pasake, kad bendradarbe serga, tai ale dirbk  doh.gif ir taip uz vadove darbelius darau, tai dar papildomai mad.gif

ohh... nekas blink.gif o man žinok vėl temperatūra iki 38.5 vakar sukilo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2009 02 17, 15:37)
ohh... nekas  blink.gif  o man žinok vėl temperatūra iki 38.5 vakar sukilo  doh.gif

Ech, issisukau bigsmile.gif pacia vadove is biliutenio iskvietem tongue.gif
O tu mazut sveik, gydikis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2009 02 17, 16:40)
Ech, issisukau  bigsmile.gif pacia vadove is biliutenio iskvietem  tongue.gif
O tu mazut sveik, gydikis 4u.gif

niu va... šaunuolė 4u.gif

reik sveikt.. jau ir taip į paskaitas šiandien nėjau, nujaučiu, kad šią savaitę niekaip iki universiteto nenusigausiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2009 02 17, 17:13)
reik sveikt.. jau ir taip į paskaitas šiandien nėjau, nujaučiu, kad šią savaitę niekaip iki universiteto nenusigausiu  doh.gif

Ne tu vienintele, kuri savaite is namu neis 4u.gif tik nesigrauzk, megaukis namu rezimu hihihi.gif ir i mane pakosek, kad pora bacilu pasigrebciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2009 02 17, 17:15)
Ne tu vienintele, kuri  savaite is namu neis  4u.gif tik nesigrauzk, megaukis namu rezimu hihihi.gif ir i mane pakosek, kad pora bacilu pasigrebciau  lotuliukas.gif

oj panele.. aš mielu noru lėkčiau į paskaitas ir visur kitur [pvz., sporto klubelin], jau nusibodo tokia savijauta.. ir dirbti normaliai negaliu, nors krūva visokių rašto ir ne tik darbų laukia doh.gif nekosėsiu įa tave, nėr čia ko schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
Labas vakaras.. 4u.gif

Užklydau čia ,nes šis jausmas mane kankina,ne.. griaužia. giliai. Nuolat. Pavargau galvot kas būtų jeigu būtų.

Myth, sveik. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2009 02 17, 17:30)
oj panele.. aš mielu noru lėkčiau į paskaitas ir visur kitur [pvz., sporto klubelin], jau nusibodo tokia savijauta.. ir dirbti normaliai negaliu, nors krūva visokių rašto ir ne tik darbų laukia  doh.gif  nekosėsiu įa tave, nėr čia ko  schmoll.gif  tongue.gif

Tai as zinau kaip stipriai tu velnori buti laisva nuo "panciu" tik stai as noriu "susipancioti" blush2.gif nagi, nebus skupa, pakosek bigsmile.gif

QUOTE(Cappyy @ 2009 02 17, 17:48)
Užklydau čia ,nes šis jausmas mane kankina,ne.. griaužia. giliai. Nuolat. Pavargau galvot kas būtų jeigu būtų.

Tas jausmas praeina, tik tam reikia laiko 4u.gif Ir ilgai jis tave taip kankina? blush2.gif O svarbiausia - kam? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cappyy @ 2009 02 17, 17:48)
Labas vakaras.. 4u.gif

Myth, sveik. wub.gif

uoj.. stengiuos sveikt blush2.gif 4u.gif
kas per ilgesiukas? unsure.gif Kartais palengvėja išsipasakojus.. čia mes visos anksčiau ar vėliau esam tai padariusios, gal galėsim patarti smile.gif

QUOTE(sachar @ 2009 02 17, 19:02)
Tai as zinau kaip stipriai tu velnori buti laisva nuo "panciu" tik stai as noriu "susipancioti"  blush2.gif nagi, nebus skupa, pakosek  bigsmile.gif
Tas jausmas praeina, tik tam reikia laiko  4u.gif Ir ilgai jis tave taip kankina?  blush2.gif O svarbiausia - kam?  unsure.gif

nu okay okay.. KOSĖJU, gaudyk lotuliukas.gif
Atsakyti
Vis bandai ta ilgesio jausma paslepti giliai,kur niekas nematytu.Paslepti visus prisiminimus,nes gyvenimas kuriamas su kitu zmogumi,bet vis netycia vel ir vel uzklystu i ta tamsu kampeli,kur viskas gyvena,kur viskas graziai sudeta i lentynas,kiekviena akimirka,kiekvienas prabeges siurpuliukas,kiekviena dziaugsmo asarele.Juk neteisinga taip elgtis salia esancio zmogaus atzvilgiu,bet kaip to isvengti?Kaip nuo to pabegti?Kur viska paslepti? Juk ir taip giliai viskas.Istrinti neimanoma,tai buvo gyvenimo dalis..
Atsakyti