Sugadino man nuotaika
QUOTE(sachar @ 2009 02 17, 15:11)
na na? kas čia taip sugadino?
QUOTE(myth @ 2009 02 17, 15:16)
Na darbe pasake, kad bendradarbe serga, tai ale dirbk
QUOTE(sachar @ 2009 02 17, 15:21)
Na darbe pasake, kad bendradarbe serga, tai ale dirbk
ir taip uz vadove darbelius darau, tai dar papildomai 
ohh... nekas
QUOTE(myth @ 2009 02 17, 15:37)
Ech, issisukau
O tu mazut sveik, gydikis
QUOTE(sachar @ 2009 02 17, 16:40)
niu va... šaunuolė
reik sveikt.. jau ir taip į paskaitas šiandien nėjau, nujaučiu, kad šią savaitę niekaip iki universiteto nenusigausiu
QUOTE(myth @ 2009 02 17, 17:13)
reik sveikt.. jau ir taip į paskaitas šiandien nėjau, nujaučiu, kad šią savaitę niekaip iki universiteto nenusigausiu 
Ne tu vienintele, kuri savaite is namu neis
QUOTE(sachar @ 2009 02 17, 17:15)
Ne tu vienintele, kuri savaite is namu neis
tik nesigrauzk, megaukis namu rezimu
ir i mane pakosek, kad pora bacilu pasigrebciau 
oj panele.. aš mielu noru lėkčiau į paskaitas ir visur kitur [pvz., sporto klubelin], jau nusibodo tokia savijauta.. ir dirbti normaliai negaliu, nors krūva visokių rašto ir ne tik darbų laukia
Labas vakaras..
Užklydau čia ,nes šis jausmas mane kankina,ne.. griaužia. giliai. Nuolat. Pavargau galvot kas būtų jeigu būtų.
Myth, sveik.
Užklydau čia ,nes šis jausmas mane kankina,ne.. griaužia. giliai. Nuolat. Pavargau galvot kas būtų jeigu būtų.
Myth, sveik.
QUOTE(myth @ 2009 02 17, 17:30)
oj panele.. aš mielu noru lėkčiau į paskaitas ir visur kitur [pvz., sporto klubelin], jau nusibodo tokia savijauta.. ir dirbti normaliai negaliu, nors krūva visokių rašto ir ne tik darbų laukia
nekosėsiu įa tave, nėr čia ko

Tai as zinau kaip stipriai tu velnori buti laisva nuo "panciu" tik stai as noriu "susipancioti"
QUOTE(Cappyy @ 2009 02 17, 17:48)
Tas jausmas praeina, tik tam reikia laiko
QUOTE(Cappyy @ 2009 02 17, 17:48)
Labas vakaras..
Myth, sveik.
Myth, sveik.
uoj.. stengiuos sveikt
kas per ilgesiukas?
QUOTE(sachar @ 2009 02 17, 19:02)
Tai as zinau kaip stipriai tu velnori buti laisva nuo "panciu" tik stai as noriu "susipancioti"
nagi, nebus skupa, pakosek
Ir ilgai jis tave taip kankina?
O svarbiausia - kam? 
nu okay okay.. KOSĖJU, gaudyk
Vis bandai ta ilgesio jausma paslepti giliai,kur niekas nematytu.Paslepti visus prisiminimus,nes gyvenimas kuriamas su kitu zmogumi,bet vis netycia vel ir vel uzklystu i ta tamsu kampeli,kur viskas gyvena,kur viskas graziai sudeta i lentynas,kiekviena akimirka,kiekvienas prabeges siurpuliukas,kiekviena dziaugsmo asarele.Juk neteisinga taip elgtis salia esancio zmogaus atzvilgiu,bet kaip to isvengti?Kaip nuo to pabegti?Kur viska paslepti? Juk ir taip giliai viskas.Istrinti neimanoma,tai buvo gyvenimo dalis..