Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys

QUOTE(myth @ 2008 08 06, 14:11)
kas per pamoka?  bigsmile.gif

aha, ir man iskilo klausimas, kad per pamoka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 08 06, 15:17)
aha, ir man iskilo klausimas, kad per pamoka wink.gif

kol kas niekas nieko nesako unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
"Atejai su viltim.
Isejai su lietum.
Suzydejes prie didelio kelio,
Palikai tiktai sausa sakele
Tarp sudrekusiu mano delnu.."

Laba vakareli visoms

Vienas indu princas uzsisake pas auksakali amuleta, turejusi suvaldyti jo dziaugsma ir numaldyti kancias. Auksakalys nukaldino jam zieda, ant kurio buvo isgraviruota: VISKAS PRAEINA.

Tuo save dabar guodziu.
Atsakyti
Galeciau pasakyti, bet ai, neisduosiu paslapties hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Stileta @ 2008 08 06, 21:23)
... VISKAS PRAEINA.

Tuo save dabar guodziu.

Tikrai praeina 4u.gif

O as pas bureja buvau, tai dabnar sugeneravau viska ka ji pasake, tai mano perspektyvos tikrai nekokios, bent 4 metams i prieki unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 08 06, 21:29)
O as pas bureja buvau, tai dabnar sugeneravau viska ka ji pasake, tai mano perspektyvos tikrai nekokios, bent 4 metams i prieki  unsure.gif

kiekvienas yra savo likimo kalvis ir tu pati gali ji pakeisti smile.gif nenusiteik, kad viskas bus blogai ir negyvenk pagal jos pranasystes.
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2008 08 06, 23:50)
kiekvienas yra savo likimo kalvis ir tu pati gali ji pakeisti smile.gif nenusiteik, kad viskas bus blogai ir negyvenk pagal jos pranasystes.

drinks_cheers.gif Kaip nusiteiksi, taip ir gyvensi. Jei jau dabar tuos 4 metus emocine prasme pradesi laidot, tai jie tau ir baisus. Man tokie buvo 2007 - paskaiciau horoskope, kad sitais metais nesiseks, prarasiu meile, darba ir t.t. Nu ka, patikejau, susitaikiau su likimu biggrin.gif Ir viskas buvo butent taip. Tik kaltas ne horoskopas, o mano durnas blondiniskas plaukas, kad isvis tokiais S tikiu biggrin.gif
Tu esi jauna, grazi,turi darba, megsti sokius vat, turi uzsiemima, nafik tau tos burtinininkes? cool.gif
Atsakyti
Aš esu anglų kalbos mokytoja ir turiu mokinę kuria mokau papildomai anglų kalbos, o po pamokos patekau į vakarėlį tai labai šauniai pasilinksminau...
Sachar, galejai ir išduoti šia mažą paslaptėlę tikrai nebučiau supykus... mirksiukas.gif
Kaip užmigti ir nemiegoti iki 12val unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2008 08 06, 23:50)

Zinau ir per daug nekreipiu i tai demesio biggrin.gif Vistiek per pora dienu atmintis suslubuos ir pamirsiu, kad isvis ten buvau lotuliukas.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2008 08 07, 02:19)
Tu esi jauna, grazi,turi darba, megsti sokius vat, turi uzsiemima, nafik tau tos burtinininkes? cool.gif

Burtininkes, tik is smalumo blush2.gif Labai jau ja isgyre VAIKINAS (!!!) vienas, tai sakau reikia pasimeginti hihihi.gif

QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 07, 02:25)
1. Sachar, galejai ir išduoti šia mažą paslaptėlę tikrai nebučiau supykus...  mirksiukas.gif

2. Kaip užmigti ir nemiegoti iki 12val  unsure.gif

1. Na galejau biggrin.gif Bet kam, tegul pasikankina mergytes lotuliukas.gif

2. Prisiversk pora rytu atsikelti anksti anksti, tai is tuo novargio ir vakaras bus trumpesnis mirksiukas.gif

Labas rytas biggrin.gif
Atsakyti
aha.. labas rytas smile.gif

naktim, prieš miegą vis pažiūriu per Animal Planet apie gyvūnų gelbėjimą ir gydymą, na ten a la greitoji veterinarijos pagalba. Ir kiekvieną kartą susimąstau, kiek daug reiškia tie maži sutvėrimėliai. Paimu savo dičkį katiną į rankas, prisiglaudžiu, nubučiuoju - ir taip gera visad pasidaro, kad tokį gėrį turiu wub.gif juk jam esu visas pasaulis, viskas, ką jis turi, o už tą pasaulį atsidėkoja savo ištikimybe ir meilumu wub.gif ech.. negalėčiau gyvent namuose, kur nėra jokio padarėlio biggrin.gif

va tokia mano šiandieninė nuotaika biggrin.gif
Atsakyti
Man reikia naminio katino smile.gif Siandien is nervu bloga labai, net temperatura pakilo, pykina - jau zinau, kad ilgesiuko negaliu matyti doh.gif atrodo reikes is Lietuveles sprukti ir atgal neatsisukti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(toxkristux @ 2008 08 07, 16:14)
Man reikia naminio katino smile.gif  Siandien is nervu bloga labai, net temperatura pakilo, pykina - jau zinau, kad ilgesiuko negaliu matyti doh.gif atrodo reikes is Lietuveles sprukti ir atgal neatsisukti blush2.gif

nemanau, kad būtina sprukti iš Lietuvėlės dėl ilgesiuko.. blush2.gif galvok, kaip tau pačiai geriausia.

o kad nuo nervų bloga, temperatūra sukilo ir pykina - tikrai užjaučiu ir suprantu, nes ir pačiai taip būna, tik man dar ir kažkoks nenormalus drebulys būna unsure.gif būk stipri, visos blogybės praeina 4u.gif
Atsakyti
štai jums juoko DOZĖ lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti