Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys

Laba diena 4u.gif
Vakar patyriau kaip čia išsireiškus, na m\nemalonu buvo, žodžiu buvo taip, paskambino exas ir norejo taikytis, bet aš nepalužau ir pasakiau viską ką apie jį galvoju, del to savimi labai didžiuojuosi thumbup.gif
Net 2valandas kalbėjom, tiksliau jis man smegeneles bandė pudrint, pokalbio pabaigoje tai pats prisipazino doh.gif
Na žodžiu atsilaikiau ir del to dabar esu labai laiminga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 09, 12:26)
Laba diena  4u.gif
Vakar patyriau kaip čia išsireiškus, na m\nemalonu buvo, žodžiu buvo taip, paskambino exas ir norejo taikytis, bet aš nepalužau ir pasakiau viską ką apie jį galvoju, del to savimi labai didžiuojuosi  thumbup.gif
Net 2valandas kalbėjom, tiksliau jis man smegeneles bandė pudrint, pokalbio pabaigoje tai pats prisipazino  doh.gif
Na žodžiu atsilaikiau ir del to dabar esu labai laiminga  wub.gif

niu jeigu toks tavo žingsnelis tau suteikė laimės, vadinasi, apsisprendei teisingai bigsmile.gif šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 09, 12:26)
Laba diena  4u.gif
Vakar patyriau kaip čia išsireiškus, na m\nemalonu buvo, žodžiu buvo taip, paskambino exas ir norejo taikytis, bet aš nepalužau ir pasakiau viską ką apie jį galvoju, del to savimi labai didžiuojuosi  thumbup.gif

saunuole thumbup.gif
pas mane tai butu atvirkscias variantas, jei exas pasiulytu taikytis tai priimciau ji atgal smile.gif Nes pakolkas tai zmogus del, kurio net klaidas gyvenimo pasiryzus daryti blush2.gif bet kadangi jis noro gryzti dar neparode, tai gyvenu toliau, lakstau su nauju berniuku visur ir padeda man jis exa uzmirsti, gerietis jis toks, tai bisky sazine griauzia kad naudojuosiu juo doh.gif
Atsakyti
Tai, kad aš jau pasimokiau iš šio savo klaidos, buvom vel susitaikę, bet po puses metu kita susirado atseit neatsispyrė... doh.gif
Padariau išvadas ir daugiau jis manęs nežemins, dabar butu buve tas pats pokalbio pabaigoje net pats tai prisipazino... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 10, 12:11)
Tai, kad aš jau pasimokiau iš šio savo klaidos, buvom vel susitaikę, bet po puses metu kita susirado atseit neatsispyrė...  doh.gif
Padariau išvadas ir daugiau jis manęs nežemins, dabar butu buve tas pats pokalbio pabaigoje net pats tai prisipazino... doh.gif

Hm...Dinariuke, o kaipgi tavo vyras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2008 08 10, 10:31)
Hm...Dinariuke, o kaipgi tavo vyras? g.gif

Koks vyras blink.gif As netekejusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 10, 13:01)
Koks vyras  blink.gif As netekejusi  lotuliukas.gif

g.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2008 08 10, 12:40)

Taip tai suprasti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 10, 15:45)
Taip tai suprasti? blink.gif

Na tiesiog pazistu tave is kito forumo, nemanau kad su kazkuo painiociau bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2008 08 10, 16:48)
Na tiesiog pazistu tave is kito forumo, nemanau kad su kazkuo painiociau bigsmile.gif  blush2.gif

Tu tuo tikra? g.gif Ne geriau butu tai issiaiškinti o po to teigti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 10, 19:23)
Tu tuo tikra?  g.gif Ne geriau butu tai issiaiškinti o po to teigti  unsure.gif

As tuo tikra notworthy.gif taciau palikim tai irnesakyk.gif
Atsakyti
Kriminalai kokie cia vyksta blink.gif
Atsakyti