Įkraunama...
Įkraunama...

Ar įmanoma draugiškai bendrauti su vyro/draugo ex?

man nepatinka, kai maniskis bendrauja su buvusiom, bet pati kartais irgi pabendrauju su ankstesnem meilem smile.gif Tai ir nezinau, ar cia labai blogai smile.gif
Atsakyti
Nesuvokiu tokio dalyko schmoll.gif Ačiū dievui, kad netenka tongue.gif
Atsakyti
Manau tikrai nesugebeciau bendrauti su ex schmoll.gif per daug pavydi esu ax.gif
Atsakyti
imanoma, tik kam to reikia... blink.gif
Atsakyti
As nesugebeciau.. schmoll.gif Nesuprantu tokiu, kurie sugeba.. Mano gal charakteris toks, kad as negaleciau bendrauti su vyro ex.. cool.gif
Atsakyti
As siuo atzvilgiu esu bjauri,koks dar bendravimas,akis isdregsciau jei mane pakalbintu,nors ji man nieko blogo nepadare doh.gif
Atsakyti
galėčiau bendrauti, jei viskas yra protingose ribose. o dabar pas mane išvis keista situacija... mano draugas įleido savo ex-žmoną gyventi į savo namus, motyvuodamas tuo, kad šiuo momentu jis negali pasirūpinti savo vaiku vienas pats. žmonės jau kone trys metai kaip nebe kartu. aš su juo jau porą metų kartu. pati esu išsituokusi, turiu vaiką taip pat, bet nesugalvočiau savo ex'o netgi priimti nakvoti savo namuose schmoll.gif . ji dirba jau kone metai, darbas buvo paromis, dabar pasidare jau ir kasdieninis, bet ji taip ir nesugeba susirasti sau ir vaikams būsto. manau, kad niekuomet jo "nesusiras", nes sėdėti ant svetimo sprando pigiau. galbūt kažkas susidūrėte su tokiu atveju? kaip paaiškinti tokį nesuprantamą gana griežto vyro nuolaidumą???...

P.S. jis senai norėjo pasiimti auginti savo vaiką, ji nedavė. aš pati visuomet buvau už jo tokius planus, su jo vaiku sutariame gerai, senai jau galėjome gyventi visi kartu, jei ne jo ex išsidirbinėjimai. arba, teisingiau, jo leidimas jai išsidirbinėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butent: 15 rugsėjo 2009 - 13:09
1. kam man su ja bendraut? lyg nebutu pasauly daugiau draugiu thumbup.gif
2. tai visvien jo ex (tai vadinasi padarykim kad ex apskritai gyvenimo ex-mazdaug neegzistojanti biggrin.gif )
3. netikiu draugyste tarp vyro ir moters nes mano draugystes su vyrais visad uzsibaigdavo meile tad kam jiems bendraut o plius su ex.

Tai va linksmai as cia ax.gif bet realiai tai nebendrauju ir tuo dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
Nebendrauju biggrin.gif ,nes žinau su kokiu malonumu ji man užvožtų box.gif
Atsakyti
QUOTE(Bretany @ 2009 09 16, 15:04)
Nebendrauju  biggrin.gif ,nes žinau su kokiu malonumu ji man užvožtų  box.gif

Atgal vožtum?
Atsakyti
net nebutu jokio noro bendraut... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2009 09 16, 13:18)
Atgal vožtum?

Tikrai ne schmoll.gif