Įkraunama...
Įkraunama...

Ar įmanoma draugiškai bendrauti su vyro/draugo ex?

Tam, kad nebūtų tokių jausmų, situacijų ir t.t. vengiau susieti savo gyvenimą su išsiskyrusiais ar vedusiais, kurie turėjo norą skirtis. Kankynė ir nuolatinis ex šeimos šešėlis, gyvenimas. Tu gyveni ne su vyru, o su vyru ir ex šeima.
Atsakyti
QUOTE(torika @ 2008 08 04, 09:51)
tiesiog kam, nuo praeities kaip jau sake nepabegsi, bet ir nereikia ja tapatint su ateitimi g.gif

Jis su buvusia turi vaiką, tad natūralu, kad palaiko santykius. Aišku, jei labai dažnai matosi, tai priežaščių gali būti ir kitokių....
Kita vertus, jei Smilla renkasi vyrą, kuris jau yra turėjęs kitą šeimą, tai natūralu, kad jos šešėlis visada slankios. Turbūt prieš pradedant santykius su tokiu vyru reikia iš karto susitaikyti, kad nebūsit tik judu du, kad visada aplink suksis jo vaikas ir buvusioji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglužė: 04 rugpjūčio 2008 - 10:21
QUOTE(Miglužė @ 2008 08 04, 12:18)
Jis su buvusia turi vaiką, tad natūralu, kad palaiko santykius. Aišku, jei labai dažnai matosi, tai priežaščių gali būti ir kitokių....
Kita vertus, jei Smilla renkasi vyrą, kuris jau yra turėjęs kitą šeimą, tai natūralu, kad jos šešėlis visada slankios. Turbūt prieš pradedant santykius su tokiu vyru reikia iš karto susitaikyti, kad nebūsit tik judu du, kad visada aplink suksis jo vaikas ir buvusioji.

Siet manau turi tik vaikas, o ne bendros kompanijos ir draugau vienu metu...
Bet siaip skaiciau viena knyga apie zmoniu santykius( pavadinimo nepamenu), bet is ten istrigo tokie zodziai: "Buvusiu žmonų nebuna, nes ji yra ir bus vaiko mama"
Atsakyti
O kodėl negalima bendrauti su buvusiais sutuoktiniais? Juk nebūtinai skyrybos privalo būti iš neapykantos? Na nesutapo tarp žmonių kažkas, bet juk visiškai galima likti nusotabiais draugais. Kažkas juk buvo suartinę, kodėl būtinai reikia išsidraskyti...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 08 04, 12:53)
O kodėl negalima bendrauti su buvusiais sutuoktiniais? Juk nebūtinai skyrybos privalo būti iš neapykantos? Na nesutapo tarp žmonių kažkas, bet juk visiškai galima likti nusotabiais draugais. Kažkas juk buvo suartinę, kodėl būtinai reikia išsidraskyti...

Aš irgi už tokius santykius po skyrybų, jei aišku jų priežastis nėra alkocholis ir smurtas. Va vakar buvau su mama PC ir sutikau savo ex su dabartine žmona. Nu ir ką, pasisveikinom, exas pristatė mano mamai savo žmoną, aš ją jau anksčiau buvau mačius, trumpai aptariau su juo vieną klausimėlį iškylusį dėl vaiko ir gražiai bei mandagiai šypsodamiesi atsisveikinom. Idiliška, ar ne lotuliukas.gif Tikiuosi jo žmona neiškėlė jokios pavydo scenos hihihi.gif Bet į kokias artimas draugystes tai tikrai nesinori leistis. Ne tie interesai ir šiaip man su jais būtų neįdomu, o be to ir MB ne tokių liberalių pažiūrų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tojama: 04 rugpjūčio 2008 - 11:03
QUOTE(tojama @ 2008 08 04, 12:01)
Aš irgi už tokius santykius po skyrybų, jei aišku jų priežastis nėra alkocholis ir smurtas.

Dėl smurto, taip... Kodėl dėl alkoholio nebeįmanoma būtų bendraut?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 08 04, 13:06)
Dėl smurto, taip... Kodėl dėl alkoholio nebeįmanoma būtų bendraut?

Na tai kad jau labai dažnai tos dvi ydos sulipusios būna, kur viena, ten ir kita blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tojama @ 2008 08 04, 12:12)
Na tai kad jau labai dažnai tos dvi ydos sulipusios būna, kur viena, ten ir kita  blink.gif

Baikit. alkoholikai ramūs žmonės. Juos dažniau sumuša, nei jie patys kelia ranką.......
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 08 04, 11:18)
Baikit. alkoholikai ramūs žmonės. Juos dažniau sumuša, nei jie patys kelia ranką.......

Ramūs žmonės? ohmy.gif Na visokių būna. Gyvenime, deja, teko sutikti nemažai alkoholikų, tai tų ramiųjų gal tik koks 1 procentas. Na, bet čia jau off topic
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2008 08 04, 10:18)

As pati esu issituokusi ir turiu vaika. TAip, kad nebijojau susieti gyvenimo su vyru, kuris irgi issituokes. TAi turi ir savotisku pliusu - tikejausi, kad suprasime vienas kita geriau. Siaip, tuo klausimu abu sutariame-nereikia is karto vos susipykus rodyti savo didziausius principus, is karto skirtis ir t.t. KAd jei abu norime, tai sukursime grazius santykius.

Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 08 04, 10:53)

MAnau kokia bebutu skyrybu priezastis, taip, kaip buvo anksciau jau nebebus...

Jei mano ex maltusi pastoviai aplink ir bandytu susigrazinti, ar siaip tipo mandagiai bendrautu, ir jei matyciau, kad dabartiniam draugui tai nemalonu, tai tikrai pasistengciau kazkaip rasti kompromisa, kad jie nesusitiktu, pati per daug irgi nesivelciau i kalbas su ex...
Papildyta:
QUOTE(suntea @ 2008 08 04, 11:18)

Cia jau ziuriu ne i tem akrypsta pokalbis. Alkoholis ir smurtas sitoje temoje visai netinka schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(torika @ 2008 08 04, 09:51)
nezinau, del kokiu priezasciu tavo draugas issiskyre, bet ar negali buti, kad pasamonei jis dar stengiasi iskaudint savo EX, tarsi sakydamas: 'paziurek as ne vienas' ar kazka panasaus? Na nezinau kalbu is moteriskosios puses aisku, bet i kompanija kur butu mano EX ne tai, kad nieko nesivesciau, bet ir pati neeiciau tiesiog kam, nuo praeities kaip jau sake nepabegsi, bet ir nereikia ja tapatint su ateitimi g.gif

Kai jie issiskyre, jis dar ja mylejo. BEnt jau taip pats galvojo. Dabar viskas praeje, gal ir ne iki galo. gal dar kazkokie jausmai yra, gal pagarba kaip vaiko motinai... GAl ir nori ja iskaudint, paerzint... Jis toks narcizas siek tiek. TAi gal malonnuma jaucia, kai mato, kad viena del jo nervinasi, kad mato jo ex, kita, kad yra ex, ir mato su nauja mergina lotuliukas.gif

As tik pagalvojau, jei buciau vietoj jo ex...jei mane kviestu i toki baliu, kur butu jis su nauja drauge, tai kad ir man butu tas pats, vis viena neiciau... nebent jau kita vyra tureciau. Vis viena butu nemalonu...
Atsakyti
Oj tikrai nepakenciama situacija... Bent jau man butu nereali kancia.
As dabar negaliu pakest minties, kad maniskiui tenka susitikt su buvusia. Labai retai, bet vistiek tada jauciuos slyksciai. O jei dar man tektu ja matyt vienoj kompanijoj, tai kraujas uzvirtu.
Esame moterys, tad geru ir blogu minciu sugebame prisigalvot... O kaip su ta kankyne susidorot dar nezinia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautuke @ 2008 08 04, 19:01)
Oj tikrai nepakenciama situacija... Bent jau man butu nereali kancia.
As dabar negaliu pakest minties, kad maniskiui tenka susitikt su buvusia. Labai retai, bet vistiek tada jauciuos slyksciai. O jei dar man tektu ja matyt vienoj kompanijoj, tai kraujas uzvirtu.
Esame moterys, tad geru ir blogu minciu sugebame prisigalvot... O kaip su ta kankyne susidorot dar nezinia  unsure.gif

kodel?
Atsakyti