Įkraunama...
Įkraunama...

Ar įmanoma draugiškai bendrauti su vyro/draugo ex?

medinis kaip visuomet labai kategoriskas. Pirmiausia gyvenime nera viskas tik juoda ir balta yra ir pilku tonu. Savimi dazniausiai negali pasitiketi 100 proc. tai kaip gali pasitiketi kitu? Jei nereaguosi atitinkamai i situacijas, leisi teketi viska sava jega, gali tokiu budu tapti ex ir dar likti kvailio -es vietoje.
Tokia moters reakcija suprantama, bet ir bendraujate jus dar ne per ilgiausiai, pasitikejimas ateis su laiku... patarimas butu buti budriai, taciau nerodyti savo paranojos draugui wink.gif
Atsakyti
Ar įmanoma draugiškai bendrauti su vyro/draugo ex? Manau, kad imanoma.
Atsakyti
Aš irgi tuos nuomonės, kad įmanoma, bet ar būtina cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tojama @ 2008 08 05, 13:57)
Aš irgi tuos nuomonės, kad įmanoma, bet ar būtina  cool.gif

gal butina, jei zinai, kad jei nusileisi ir nueisi ten "su kauke" ir pabendrausi kiek reikalauja mandagumas, kad del to draugas dziaugsis, negalvos, kad turi drauge isterikuojancia del "smulkmenu" (kaip jam atrodo) ...
Atsakyti
QUOTE(tojama @ 2008 08 05, 14:57)
Aš irgi tuos nuomonės, kad įmanoma, bet ar būtina  cool.gif

butinumas apie ka kalbetis?
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2008 08 05, 15:26)
gal butina, jei zinai, kad jei nusileisi ir nueisi ten "su kauke" ir pabendrausi kiek reikalauja mandagumas, kad del to draugas dziaugsis, negalvos, kad turi drauge isterikuojancia del "smulkmenu" (kaip jam atrodo) ...

taciau jei tai kelia lb dideli diskomforta, nebutina saves kankinti...
Atsakyti
Galiu pasakyti labai subjektyviai, grynai iš savo asmeninės patirties - bendrauti su savo vyro eks yra būtina, o kaip bendrauti - ar tik retkarčiais telefonu bei bendram susiėjime keliom mandagiom frazėm apsikeisti ar širdingai glėbesčiuotis priklauso tik nuo Jūsų pačios.Jie turi bendrą vaiką, bendrą praeitį, galbūt - bendrų finansinių reikalų, jie yra vienas kito gyvenimo dalis ir Jūs to neatimsit, nepakeisit.Panašu, kad šitoje situacijoje tik Jūs viena jaučiatės nesaugiai, nes Jūsų vyro eks žmona drąsiai eina į vakarėlius be jokio naujo vyro, nes jai nerūpi nei Jūsų nuomonė, nei savijauta, ir Jūsų draugo ji nelaiko kažkokiu lobiu dėl kurio Jūs taip jaudinatės.Gal netgi pati jį paliko, galbūt dėl labai rimtų priežasčių.O kad jie pykstasi dėl vaiko, tai natūralu.Juk jie labai jie labai skirtingi žmonės, dėl daug ko nesutaria, matyt...Nereikia čia visko suversti ant tos vargšės eks. Čia kažkas ne taip su Jūsų vyru.Jis neatsisako eiti ten, kur yra ji, jis demonstruoja jai savo naujus santykius, jis manipuliuoja Jumis, kad ją įskaudintų. O aš savo eks vyrui gyvenime neleisčiau matytis su vaiku, jei jo draugė būtų tokia kaip Jūs.Neįsižeiskit...
Atsakyti
Pritariu tai minčiai, kad su Jūsų vyru kažkas ne taip, jei verčia savo moterį daryti tai, kas jai nemalonu. Ir nesate jus jokia isterikuojanti. Tai normali mylinčios moters reakcija. Bėda ta, kad Jūsų vyras šito net nesistengia suprasti. Aš tai labai nusivylčiau SB, jei jis taip elgtųsi su manim.
Atsakyti
QUOTE(Lavinja @ 2008 08 05, 19:04)
Galiu pasakyti labai subjektyviai, grynai iš savo asmeninės patirties - bendrauti su savo vyro eks yra būtina, o kaip bendrauti - ar tik retkarčiais telefonu bei bendram susiėjime keliom mandagiom frazėm apsikeisti ar širdingai glėbesčiuotis priklauso tik nuo Jūsų pačios.Jie turi bendrą vaiką, bendrą praeitį, galbūt - bendrų finansinių reikalų, jie yra vienas kito gyvenimo dalis ir Jūs to neatimsit, nepakeisit.Panašu, kad šitoje situacijoje tik Jūs viena jaučiatės nesaugiai, nes Jūsų vyro eks žmona drąsiai eina į vakarėlius be jokio naujo vyro, nes jai nerūpi nei Jūsų nuomonė, nei savijauta, ir Jūsų draugo ji nelaiko kažkokiu lobiu dėl kurio Jūs taip jaudinatės.Gal netgi pati jį paliko, galbūt dėl labai rimtų priežasčių.O kad jie pykstasi dėl vaiko, tai natūralu.Juk jie labai jie labai skirtingi žmonės, dėl daug ko nesutaria, matyt...Nereikia čia visko suversti ant tos vargšės eks. Čia kažkas ne taip su Jūsų vyru.Jis neatsisako eiti ten, kur yra ji, jis demonstruoja jai savo naujus santykius, jis manipuliuoja Jumis, kad ją įskaudintų. O aš savo eks vyrui gyvenime neleisčiau matytis su vaiku, jei jo draugė būtų tokia kaip Jūs.Neįsižeiskit...

MAn patiko Jusu atsakymo pradzia drinks_cheers.gif . BEje, turiu sutikti ir su tuo, kad draugo elgesys manes pacios netenkina labiausiai. TAi, kad jis nelabai mane supranta. Gal, kad yra vyras (jie juk kitaip ziuri i viska), gal kad jam dar rupi jo ex daugiau, negu jis sako, gal kad nori pavaidinti (toks jau jis yra - siek tiek savimyla - tai vienas jo savybiu, kuria bandau priimti). Jo horoskopas Jautis. KAs bent kiek domisi tais dalykais, manau supras ka turiu omeny.

Aciu visiems uz savo mintis ir pamastymus. Padejote man paciai pazvelgti i viska is salies. Ir susidelioti viska i stalciukus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tojama @ 2008 08 06, 08:02)
Pritariu tai minčiai, kad su Jūsų vyru kažkas ne taip, jei verčia savo moterį daryti tai, kas jai nemalonu. Ir nesate jus jokia isterikuojanti. Tai normali mylinčios moters reakcija. Bėda ta, kad Jūsų vyras šito net nesistengia suprasti. Aš tai labai nusivylčiau SB, jei jis taip elgtųsi su manim.

ax.gif ax.gif truputi ir as nusivylusi buvau. BEt kartu bandem surasti buda, kad butu abiem gerai - i viena gimtadieni ejom tik 24 val, nes pries tai turejom bilietus i koncerta. I toki, kur labiau ejom del manes. TAi kaip ir vienas kitam nusileidom - jis mane lydejo i mano megiamos muzikos koncerta ir po to ejome i gimtadieni - buvau pazadejusi buti "gera mergaite" ir nesinervint, atsipalaiduoti ten. Viskas baigesi tuo, kad jo ex jau 23 val isvyko is gimtadienio ir neteko bendrauti.
MAnau reikia pabandyti abiems prisiderinti isspresti viska bus imanoma taikiai.
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2008 08 06, 10:23)
MAnau reikia pabandyti abiems prisiderinti isspresti viska bus imanoma taikiai.

Mes jau ketvirti metai derinamės vienas prie kito ir galo nesimato bigsmile.gif Juk būti vienam - tai yra normalu, o va su kažkuom - tai jau stebuklas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tojama @ 2008 08 06, 08:48)
Mes jau ketvirti metai derinamės vienas prie kito ir galo nesimato bigsmile.gif  Juk būti vienam - tai yra normalu, o va su kažkuom - tai jau stebuklas  ax.gif

Visiskai sutinku. 4u.gif
O ar butu idomu gyventi su zmogumi, niekad nesipykti: "katyte, zuikuti, mazuti..." g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2008 08 05, 11:58)
Na neeee... JEi nebus is tikro prie ko prisikabinti, tai ir nerasi prie ko prisikabinti.

Aš čia truputėlį off topic, bet šiuo aspektu sutinku su Mediniu. Žmonės dažnai mato, tai ką nori matyti, nesvarbu kaip iš tikro yra. Jei įsikalsi sau į galvą, kad vyras dar jaučia kažką savo ex, tai visur matysi to apraiškas.
Atsakyti