QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 08 04, 19:42)
labai pavojingas dėrinys. vyro ex inkstinktyviai gali norėti pasirodyti esanti geresnė už tave. plius jei ji nėra abejinga vyrui,gali bandyti apsimesti drauge ir mėginti vėl jį susigrąžinti. žodžiu reziume - vyro ex niekada negali būt gera drauge 

aciu... jau pradejau galvoti, kad gal man su galva negerai

As juk pati moteris, zinau, kokios mes esam... kokios esam gudrios... Kita vertus, jei paciai reiketu dalyvauti ten, kur yra mano exas su dabartine mergina ar zmona, tai mane vestu smalsumas...paprastas moteriskas smalsumas pamatyti kokia ji, kaip jie bendrauja. NOrs... nezinau

Du žmonės gali bendrauti kaip draugai. Juos sieja vaikai, sieja prisiminimai, galbūt ilgi gyvenimo kartu metai. Nepavyko gyventi kartu dėl kažkokių priežasčių - pasitaiko. Bet galima bendrauti toliau, juk tiek visko kartu pažinta ir išmokta. Tai, kad antroms pusėms kažkas nepatinka - tik neigiamai charakterizuoja tas naujas antras puses.
QUOTE(Medinis @ 2008 08 05, 08:56)
Du žmonės gali bendrauti kaip draugai. Juos sieja vaikai, sieja prisiminimai, galbūt ilgi gyvenimo kartu metai. Nepavyko gyventi kartu dėl kažkokių priežasčių - pasitaiko. Bet galima bendrauti toliau, juk tiek visko kartu pažinta ir išmokta. Tai, kad antroms pusėms kažkas nepatinka - tik neigiamai charakterizuoja tas naujas antras puses.
Tu visiskai teisus ir as su tuo sutinku. BEt juk nereikia toms naujosioms antroms pusems kartu bendrauti, svesti sventes ir t.t. TEgul kiek jiems reikia, tiek bendrauja. MAne labiausiai piktina daugelio aplinkiniu noras, kad mes visi pasidarytume draugais

QUOTE(Medinis @ 2008 08 05, 09:56)
Gal ir gali būti draugais, nors tokių atvejų nežinau. Tie prisiminimai, vaikai ir t.t gali vėl susieti tuos žmones, juk laikui bėgant pamiršti kas buvo bloga, lieka geri prisiminimai, o tai gali būti žingsnis link bandymo vėl sugryžti, pabandyti gyventi kartu, nebedaryti tokių klaidų kokios buvo praeityje ir išskyrė du žmones...Manau, kad ex visdėlto gali būti "pavojinga". Nedrausčiau bendrauti savajam jei tokia būtų ir turėtų bendrų vaikų, bet bendri baliai, susitikimai na jau ne...Negalėčiau.
QUOTE(Medinis @ 2008 08 05, 12:08)
Taptumėt ex. Gyvent su paranojiku - jokio džiaugsmo.
Puolimas - geriausia ginyba. Lengviausia išvadinti paranojiku.
QUOTE(Medinis @ 2008 08 05, 12:25)
Gal ir lengviausia. O kam apsunkinti sau gyvenimą? Arba jūs pasitikit žmogum, su kuriuo gyvenat, arba eikit lauk. Nes pradėjusi ieškoti galimų įrodymų jūs juos rasit. Tai geriau negaišti laiko.
O jei neieškai, bet tau visi sako, kokie tavojo santykiai su ex, o sakai aš nieko nematau, tada idealu... Svajonių moteris tūrėtų būti akla.
QUOTE(Medinis @ 2008 08 05, 11:25)
Gal ir lengviausia. O kam apsunkinti sau gyvenimą? Arba jūs pasitikit žmogum, su kuriuo gyvenat, arba eikit lauk. Nes pradėjusi ieškoti galimų įrodymų jūs juos rasit. Tai geriau negaišti laiko.
Na neeee... JEi nebus is tikro prie ko prisikabinti, tai ir nerasi prie ko prisikabinti.
O ka negalima gyventi ir ne iki galo pasitikint??? JUk tas pasitikejimas atsiranda ne is karto??? TAi ateina su laiku, bendraujant, gyvenant kartu... jis ateina ir buna tol, kol neprarandamas.
QUOTE(Medinis @ 2008 08 05, 14:18)
Pastikėjimas arba yra, arba jo nėra. Arba pasitiki, arba ne. Vidurio nėra.
Aš irgi tuos nuomonės, jog truputį nėščiai neišeina būti