Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(rena @ 2008 08 01, 12:20)
manau gali laisvai drinks_cheers.gif
tik zinok ten greitu rezultatu nelauk schmoll.gif po kokio men., tik pradeda kazkas daryts, pas mane tai pastebejau pradziai lapukai kokie du islenda, o poto jau saknis pradeda augintis g.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet ji pas mane dabar du labukus augina g.gif tai gal palikti ramybėje, o bandysiu užsisakinėti tas naujas žemes, geriausiai kaip supratau extra tos? O atvežimas mokamas?
Papildyta:
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 08 01, 12:26)
Bet ji pas mane dabar du labukus augina  g.gif  tai gal palikti ramybėje, o bandysiu užsisakinėti tas naujas žemes, geriausiai kaip supratau extra tos? O atvežimas mokamas?

A jau radau, per paštą ar per kurjerį ar per autobusų stotį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 08 01, 12:26)
Bet ji pas mane dabar du labukus augina  g.gif  tai gal palikti ramybėje, o bandysiu užsisakinėti tas naujas žemes, geriausiai kaip supratau extra tos? O atvežimas mokamas?

tai kai ikisi ji i extra substrata, tai dar gali su visu vazoniku i celofanini maisiuka igrusti (i maisiuka dar kimnu idek dregnu), vis daryk karsta dusa ir manau turetu atsigaut g.gif
zinok dar nesisiunciau ju , kazkaip neprireike, tai negaliu pasakyt, bet manau viskas jau itraukta i kaina g.gif
Atsakyti
o su mano naujokėm tai bėdos - viena pradėjo tik išleistus pumpuriukus mesti. Tiksliau jie pradėjo džiūti... verysad.gif Kaip juos gelbėti ar išsaugoti?
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2008 08 01, 12:45)
o su mano naujokėm tai bėdos - viena pradėjo tik išleistus pumpuriukus mesti. Tiksliau jie pradėjo džiūti... verysad.gif Kaip juos gelbėti ar išsaugoti?

gali but, kad gele adaptuojasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2008 08 01, 12:45)

O jo su mano pirmąją taip buvo, numetė ji puse žiedų, bet vėlaiu atsigavo. Tikrai matyt adaptacija.
O kažkur skaičiau kad į šiltnamį galima išnešti vasarą, gal išnešti???? Ar nelabai jai tiktų???
Atsakyti
QUOTE(judkiss @ 2008 08 01, 12:26)
Sveikutes  smile.gif

Vargsiuko rausva visai nevargsiuke, buna ir blogiau  mirksiukas.gif  O baltoji tai  wub.gif

Miardos, kaip tu EXTRA substrata uzsisakyti, nes pas mane irgi jis su durpem, tai jauciu del to viena grozi jau sugadinau  verysad.gif

O i visus miestus veza? I Mazeikius jei veztu, tai koks mokestis uz pristatyma gal didelis ir mazdaug kiek viso kaina iseina?  ax.gif  Aciukas kas atsakysit ir padesit mano grozi isgelbeti  blush2.gif

Labuka, vakar uzsakinejau substrata, tai kanavo atsiuntimas pastu 5,90 Lt berods...Siuncia i visa Lietuva
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 08 01, 13:05)
O kažkur skaičiau kad į šiltnamį galima išnešti vasarą, gal išnešti???? Ar nelabai jai tiktų???

kiti isnesa ir sako neblogai lakos, kiti ir atviram balkone laiko, tik svarbiausia, kad nuo vejo, lietaus ir tiesioginiu saules spinduliu apsaugot g.gif

QUOTE(Tejyte @ 2008 08 01, 13:10)
Labuka, vakar uzsakinejau substrata, tai kanavo atsiuntimas pastu 5,90 Lt berods...Siuncia i visa Lietuva

na dar priklauso i koki gala siuncia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 08 01, 12:54)
gali but, kad gele adaptuojasi g.gif

na labia tikiuosi, kad tai ir yra biggrin.gif
[quote=_Ligitukas_,2008 08 01, 13:05]
O jo su mano pirmąją taip buvo, numetė ji puse žiedų, bet vėlaiu atsigavo. Tikrai matyt adaptacija.
[/quote
neturiu šiltnamio...
Atsakyti
QUOTE(Tejyte @ 2008 08 01, 12:10)

O pats substratas? g.gif

Gal nuoroda butu galima, kaip jis ten atrodo ir kaip uzsisakyti? ax.gif Aciukas is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(judkiss @ 2008 08 01, 13:39)
O pats substratas?  g.gif

Gal nuoroda butu galima, kaip jis ten atrodo ir kaip uzsisakyti?  ax.gif  Aciukas is anksto  4u.gif

http://www.orchidejo...index.php?id=36
Atsakyti
Jei Kaune gyvenat, tai nebutina vargintis su uzsakinejimais ir siuntinejimais. Nueinat i salona "Tarp geliu" Savanoriu prospekte ir nusiperkat. Ekstra kainuoja 19 LT.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 08 01, 13:36)
kiti isnesa ir sako neblogai lakos, kiti ir atviram balkone laiko, tik svarbiausia, kad nuo vejo, lietaus ir tiesioginiu saules spinduliu apsaugot g.gif
na dar priklauso i koki gala siuncia biggrin.gif

Man atrodo visur vienodai, man irgi kainavo 5,90. O kai ivedziau tolimesni miesta, irgi ta pati rode.. g.gif
Atsakyti