Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

O kur cia Kaune "Tarp geliu"?
Nu sakes, skaitau ir nematau pati ka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 01 rugpjūčio 2008 - 13:34
QUOTE(Tina* @ 2008 08 01, 14:34)
O kur cia Kaune "Tarp geliu"?
Nu sakes, skaitau ir nematau pati ka  doh.gif

Savanoriu prospekte, kitos gatves puseje nei Ortopedinis. Troleibuso stotele netgi taip vadinasi. Salonas savo teritorija "pasipuoses" raudonu zaporozieciu ir i ji geliu prisodines. Ir dar toki didziuli reklamini stulpa issikele, is tolo matosi
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 08 01, 14:04)
Jei Kaune gyvenat, tai nebutina vargintis su uzsakinejimais ir siuntinejimais. Nueinat i salona "Tarp geliu" Savanoriu prospekte ir nusiperkat. Ekstra kainuoja 19 LT.

O kaip fainai thumbup.gif varysiu tada šiandien nupirksiu, ir vėl persodinsiu, na tikiuos nesupyks mano pupos ant manęs blush2.gif
O dar mačiau tuose drėgmės indus su drenažu, gal kas bandėt? Kaip jie?
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 08 01, 14:04)
Jei Kaune gyvenat, tai nebutina vargintis su uzsakinejimais ir siuntinejimais. Nueinat i salona "Tarp geliu" Savanoriu prospekte ir nusiperkat. Ekstra kainuoja 19 LT.

Paskaiciuokim 11,90+5,90 bus 17,80. Internetu susitaupo 2,19
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 08 01, 14:57)
Paskaiciuokim 11,90+5,90 bus 17,80. Internetu susitaupo 2,19

Dar virš lito už pavedimą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 01, 14:23)
Man atrodo visur vienodai, man irgi kainavo 5,90. O kai ivedziau tolimesni miesta, irgi ta pati rode..  g.gif

drinks_cheers.gif as irgi bandziau
Atsakyti
Aciukas mergytes mirksiukas.gif
Atsakyti
o Vilniuje kur galima nusipirkti EXSTRA, TIK ERMITAZE AR DAR KUR NORS? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2008 08 01, 16:01)
o Vilniuje kur galima nusipirkti EXSTRA, TIK ERMITAZE AR DAR KUR NORS? g.gif

kiek mergnos snekejo, tai tik Ermitaze klkas yra aptikusios rolleyes.gif
Atsakyti
jo, ka tik skambinau i oranzerija, tai siuo metu turi ir kaina 14.99 Lt. jei kam reikia, tai telefonas, kad be reikalo nevaikscioti 852492684.
Atsakyti
Mergickos, dar klausimas. Nupirktas "padėvetas" phalikas turi kelias gražiai geltonas šaknytes, nors kitos atrodo idealiai žalios. Gal tai puvėsis? Ar galima jas amputuoti, jei jis dabar labai gražiai žydi?
Štai mano naujasis grožis

http://keep4u.ru/ful...8b6d875f37d/jpg
Atsakyti
Sveikos, is manes nekokia geliu augintoja, taciau birzeli gavau dovanu mazute orchideja "calimero" violetiniais ziedais. As ja laistau, purskiu vandeniu pagal nurodymus, ji auga, po truputi matosi pumpureliai lyg ir busimu ziedu, bet siandien pastebejau beda: ja uzpuole kazkokie pilki amarai. Ju zidiniai buvo tik du, juos nuemiau, orchideja nuvaliau, bet nezinau, ar tai nepasikartos. Gal patartumete, kaip tureciau elgtis?
Atsakyti