Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Laivite @ 2008 08 01, 21:03)
O mano kazkaip vanda eme ir prazydo ir nieko as jai ten ipatingo nedariau bet va sugalvojau viena toki reikala as jas imerkus laikau per visa nakti ir su trasom vandenuke ilgiau pamirkau  4u.gif

eik sau bigsmile.gif a ko nesigiri vaizdne medziaga g.gif biggrin.gif
reiks ir man naktim mirkyt g.gif

QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 01, 21:05)
as ismaudziau vaika, einu susiplausiu indus, ir telika ziuret, arba gele tvarkyt biggrin.gif i kavine irgi noreciau  ax.gif  ale ner cia su kuo nueit man  blink.gif

o as i indaplove jau indus sukroviau, agurkiukai jau sukonservuoti, as tipo pasipuosus, varysiu kokio sampaniuko inkalsiu g.gif vistiek ilgai negalesiu but, dicki viena palieku ax.gif
ech, druskininkai, kazkada kas met ten su vaiku i sanatorija "Saulute" varydavau bigsmile.gif smagu budavo, jau kompanija turejom sava ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 08 01, 21:24)
eik sau bigsmile.gif a ko nesigiri vaizdne medziaga g.gif  biggrin.gif
o as i indaplove jau indus sukroviau, agurkiukai jau sukonservuoti, as tipo pasipuosus, varysiu kokio sampaniuko inkalsiu g.gif vistiek ilgai negalesiu but, dicki viena palieku ax.gif
ech, druskininkai, kazkada kas met ten su vaiku i sanatorija "Saulute" varydavau bigsmile.gif smagu budavo, jau kompanija turejom sava  ax.gif

O "Saulutej" mano anyta dirba smile.gif
Man tai knieti labai su Rena susipazinti smile.gif nezinau kodel net ax.gif
Atsakyti
Aš ir pati esu sanatorijoj Saulutė buvus. Geri prisiminimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 08 01, 21:32)
Aš ir pati esu sanatorijoj Saulutė buvus. Geri prisiminimai biggrin.gif

Ir as net 3 sykius blush2.gif ax.gif Ir meile mano pirmoji ten buvo wub.gif 12 metu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 08 01, 21:35)
Ir as net 3 sykius blush2.gif  ax.gif Ir meile mano pirmoji ten buvo wub.gif 12 metu wub.gif

O as kaip druskininkiete Saulutej nebuvus lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, mielosios. Malonu isijungti i Jusu saunias gretas 4u.gif Tikiuosi ilgo ir malonaus bendravimo su visomis. Neapkraudama serverio, noriu isdestyti savo problema. Nors orchidejas auginu senokai, turiu ju 13 (ne pats laimingiausias skaicius, teks ji keisti smile.gif, bet esu savamoksle. Pirma syki susiduriau su problema - ant phalenopsiu ziedstiebiu atsiranda lipnus skaidrus laseliai, po kokios paros jie dingsta. Ar tai kokios ligos pradzia, ar koks kenkejas? Gal ka ne taip darau? bet auga ir zydi fantastiskai - kai ismoksiu nuotraukas ideti, butinai pasigirsiu blush2.gif Literaturoje nerandu aprasymo. gal padesit patarimais?
Atsakyti
Kaip ikelt nuotraukas yra aprasyta pries kelias temas. Jei pabandydi ir nesuprasi, rytoj paaiskinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=rena,2008 08 01, 20:24]
eik sau bigsmile.gif a ko nesigiri vaizdne medziaga g.gif biggrin.gif
Tai kad pas mane vasarinis tingulys uzejes nu neturiu jegu is fotiko ispumpuoti nuotrauku rolleyes.gif
Bet kai prisiruosiu tai tada pamatysit ir Vanda ir Cambria pas mane prazydusias mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis orchytės 4u.gif
Oi kokį grožį šiandien pamačiau-Bauhof prekybos centre Šiauliuose-gi tokia pat orchytė kaip ir Sakalauskienės nauja augintinė,kainuoja 62 lt-na stovis tai kaip čia pasakius...,bet žiedeliai tai thumbup.gif wub.gif Lauksiu papiginimo 4u.gif
Šiandien prisipirkau šaknų skatinimo priemonių,bandysiu savo mažiukams pagaliukams pagelbėti,kol nepradėjo pūti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 08 01, 18:06)
Noriu vandos...

O kaip toji Vanda atrodo? Labai jau vardas intriguojantis biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif Ech aš irgi noriu Vandos tik niekaip nedristu įsigyt,brungios jos gyvatės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kilka: 01 rugpjūčio 2008 - 22:33
Pasirodo turiu ikelus kaip tik pradejo leisti ziedyna su pumpurais
user posted image
Idesiu ir zydincios o cia dendrobiukas mano
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 01 rugpjūčio 2008 - 22:56