Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Nemezide_rv @ 2008 08 02, 08:15)
Aciu, nuraminot. O ar nevertetu situ laseliu valyti?

ne schmoll.gif

QUOTE(Laivite @ 2008 08 02, 10:04)
Va idesiu ir jau prazydusios

viskas, man infarktas mega_shok.gif nuo tkio grozio wub.gif wub.gif

QUOTE(Frekė @ 2008 08 02, 13:02)
ir dar klausimukas... tuos pagaliukus kur prisegti ziedkociai turbut rasiu tik geliu parduotuveje?

net nzn g.gif
o jau grozius turi wub.gif man lb abi wub.gif as ir tokiu noriu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Frekė @ 2008 08 02, 12:43)

1.as uzsisakiau 28 diena o gavau 31  iskar pinigus internetu pervedziau...
2.pirkau rinkini orchidejos persodinimui ir trasu sumokejau su siuntimu 18Lt sakau papigiam...
3.tik blink.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif
4.o purksti reikia kaip daznai? ar is vis nepurksti... ir del to duso ax.gif pas mus su vandeniu karstu problemos... tai yra tai nera... karsciausias turbut 40laipsniu verysad.gif tai jauciu nedaryt tada to duso? nes kiek skaiciau tai jau vanduo tikrai karstas turi buti g.gif
5.viena pazistama savo orche augina durpese sako zydi ir t.t. g.gif sakau gi negalima o kodel jei parasyta zemes orchidejoms... sakau Falenopsi reik zievej auginti yra kitos rusys kurios auga zemeje... sakau gi internete medziagos 1.000.000 pasiskaityk ale ne vistiek akis drasko doh.gif

1.na dabar iseigines, tai manau pastas nedirba, tai teks laukti pirmadienio biggrin.gif
2.as ir dabar trasu uzsisakiau bigsmile.gif
3.aisku, kad TIK, pas kitas virs 20 unsure.gif
4.as tai nepurskalioju, tingiu blush2.gif o dusa manau gali daryt, kad ir nebutinai, kad siektu 40 , manau joms vistiek patinka toks pasimaudymas smile.gif
5.lai laiko, nesuk sau smegenu, tik gelytes gaila g.gif pas mano uosviene, jau 3-4m., kaip gelyte zydi, lapai grazus ir ji pastoviai ja imirkusia laiko doh.gif o kai dabar paziurejau saknis doh.gif vien puvekas ir jau matau kaip lapai rauksletis pradeda, reikia ja jau gelbet, nes manau dar koks pusmetis, gal ir greiciau ir amen jai bus g.gif
Atsakyti
Mano orchė numetė visus žiedus jau, po kiek laiko vėl galių jų tikėtis?... g.gif stiebelis lygtais nedžiūsta, kolkas..

Ai ir dar klausimėlis, šaknys lenda per vazonėlio skylutes. Aš niekur nematau permatomų vazonėlių parduotuvėse, tik orchidėjos LT. Ar juos siunčiatės iš ten dar kur kitur turit vietų kur galima iškart nusipirkt (Vilniuje)
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 08 02, 13:52)
Mano orchė numetė visus žiedus jau, po kiek laiko vėl galių jų tikėtis?...  g.gif  stiebelis lygtais nedžiūsta, kolkas..

Ai ir dar klausimėlis, šaknys lenda per vazonėlio skylutes. Aš niekur nematau permatomų vazonėlių  parduotuvėse, tik orchidėjos LT. Ar juos siunčiatės iš ten dar kur kitur turit vietų kur galima iškart nusipirkt (Vilniuje)

na kada ziedu sulauksi, tai niekas negali pasakyt schmoll.gif cia priklauso nuo prieziuros ir nuo pacios geles g.gif gali dar isleist is sakeliu su pumpuriukais is akuciu ziedstiebio smile.gif

esu macius tu vazoniuku Ermitaze, Senukuose rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 08 02, 12:58)
na kada ziedu sulauksi, tai niekas negali pasakyt schmoll.gif cia priklauso nuo prieziuros ir nuo pacios geles g.gif gali dar isleist is sakeliu su pumpuriukais is akuciu ziedstiebio smile.gif

esu macius tu vazoniuku Ermitaze, Senukuose rolleyes.gif

dėkui, aš kaip visada tokiais reikalais iki didžiųjų centrų nedavažiuoju doh.gif , bet matyt teks smile.gif
Atsakyti
Rena aciu uz pagyras ir atsakymus 4u.gif
abi grazuoles maximines ax.gif tai kaip ten vadinamos g.gif nezinomos veisles lotuliukas.gif kiek pasiziuriu i langus pas daugeli baltos stovi o man taip norejosi kitokiu... tai ir rinkausi rinkausi rinkausi...

jau kaip knieti savo pirmaja isknisineti ir saknis apziureti... ale laukiu kol zydejimas baigsis unsure.gif nes lyg ir puvinukas lenda unsure.gif o jo tai labai bijau... ir lapai linksta zemys ... tai vel durnu minciu belenkiek doh.gif

kol rasiau pirmaja zinutes dali vaikas perkrove kompa tai kol kuresi visgi neiskenciau blush2.gif ir pafotkinau... kaip jums ekspertems tai atrodo?
man tos gelsvos su demem nepatinka saknys.... ir apatiniai lapai linksta zemyn jie ne tokie mesingi kaip virsutiniai... cia nuo senatves ar tos saknys turi itakos g.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tuos juodulius tai kirpk kuo greičiau doh.gifČia jau puvinys, galima sakyti dar spėjai, gal kitas išgelbėsi. g.gif O kitos dar visai nieko, jei ne minkštos, gali palikti 4u.gif
Atsakyti
kitos kietos grazios... tai einu sienauti va sirdele mano pasirodo girdi gelytes pagalbos sauksma ax.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 02 rugpjūčio 2008 - 13:27
QUOTE(Sigoska @ 2008 08 02, 11:25)
Prasom pasirodyti,kaip atrodo tie groziai  blush2.gif

Štai:
user posted image

user posted image
Atsakyti
gražutės
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 08 02, 15:36)

Antroji lygiai tokia pat kaip mano lotuliukas.gif
http://public.fotki....sis-violetinis/
Atsakyti
kokios grazios wub.gif pirma kaip manoji o antroji tokios pat spalvos kaip norejau pirkti... bet nusprendziau zalsvai gelsva pasiimt

niu ka persodinau... bet to ekstra substrato pritrukau doh.gif kazkaip pagal ideta vazona jo ten taip mazai... ir kiminu nedejau... bijau... nes radau prie pat augalo pridelioto paralono blink.gif blink.gif jauciu jis ta puvini ir sukele unsure.gif tai vaziuosiu kaunan pirkt to ekstra... vistiek i ta puse reikia o kadangi labai reikia tai nelauksiu pirmadienio schmoll.gif
Atsakyti
O čia sakykit dendrobis ar felenopsis?
Atsakyti