QUOTE(Sigoska @ 2008 08 06, 16:05)
O dabar pasiemiau toki kibireli kaip buna nuo silkiu,saslu ir t.t. 1l (pirkau maximoj tuos kibirelius) ir idejau ta gele,tai nera taip,kad labai jau jos guletu,tik lieciasi,tai gal nesienaut jau
na va, radai gera iseiti
QUOTE(laurindre @ 2008 08 06, 16:08)
Nu va, nupirkau savo uosvienikei kvietka is dusios. Ziedu skersmuo 12 cm. Tokia truputi gigante
pasiseke uosvienei
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 08 06, 16:49)
Na tai ne miniukas, dabar vazonas 10cm aukščio. Nupirkau vazoną aukštesnį. Dabar substratas iš smulkesnių tai galvoju kokį pasirinkti persodinant.
tai manau gali ir i stambu sodint, nes as naujoke savo []filipina[/i], sodinsiu i stambu, o jis pas mane irgi tam mazam vazonike tupi ir nepermatomam

tai noreciau jau matyt, kaip j ten saknys auga
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 06, 16:51)
o aš manau kad gerų šaknų nėra reikalo trumpint

kam jei jos geros? poto gėlė vėl visas jėgas kaups kad jas užsiaugint, ir nežydės... aš tiesiog apačioj vazono dedu tas vulkanines uolienes, akmenukus iš substrato, kad šaknys nesiliestų su vazonu apačioj, nes ten kitaip vanduo užsilaiko, ir viskas

mano nuomonė tokia...
Papildyta:
QUOTE(katininke @ 2008 08 06, 19:40)
Uosvienei tikrai tokios nepirkciau, nenusipelne
o as savo pirkciau, nes ji pas mane tikrai lb gera
QUOTE(doviliuke21 @ 2008 08 06, 23:01)
as irgi rezgu minti zalia tokia nusipirkt labai grazi..

O kaip jus jas laistos.. As tai ipilu vandens visada i inda kad butu vazono biski apseme ir viskas, ar kazka blogai darau??
aciu
as tai sunesu i vonia, padarau karsta dusa, poto mirkau 15-20 min., vazonus iki lapu sumirkius vandeny su trasom