Įkraunama...
Įkraunama...

Eurokos kosmetika

O gal kas nors bandet Zolotoja siolk sampunus ir balzamus?Ar patiko? smile.gif
Atsakyti
Sampunas ispudzio nepaliko, balzamai man per silpni, kauke nieko blatno.Bet kaip uz tokia kaina pabandyti galima
Atsakyti
QUOTE(lelyte99 @ 2008 08 26, 12:03)
O gal kas nors bandet Zolotoja siolk sampunus ir balzamus?Ar patiko? smile.gif

turiu balzamą ir kaukę ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2008 08 26, 12:06)
Sampunas ispudzio nepaliko, balzamai man per silpni

Galiu pasakyt lygiai tą patį.
Šiaip tai būna geresnių šampūnų ir balzamų už mažesnę kainą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 08 23, 19:23)
gal kuri jau spejo isbandyti ALGABO plauku kauke su sokoladu..? Kvapas dieviskas wub.gif

Nusipirkau sita kauke, galesiu parasyt atsiliepimus, kai isbandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 26, 15:36)
Nusipirkau sita kauke, galesiu parasyt atsiliepimus, kai isbandysiu mirksiukas.gif

ok laukiam atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Tiesa, catrice kremine pudra stay on nelabai man, siaip tepasi graziai, lengva tokia, atspalvis labai man tinka, bet nelabai ji maskuoja ir oda greit blizget ima, bet uztat rubu kazkaip netepa rolleyes.gif Paemiau siandien priemone paakiams, labai fainute tokia pasirode, norejau griebt seseliu pagrinda, bet nei vieno nebebuvo, viskas issluota, tai gal labai geras tas pagrindas, kad taip nelike jo jau... g.gif
Papildyta:
Tiesa, catrice kremine pudra stay on nelabai man, siaip tepasi graziai, lengva tokia, atspalvis labai man tinka, bet nelabai ji maskuoja ir oda greit blizget ima, bet uztat rubu kazkaip netepa rolleyes.gif Paemiau siandien priemone paakiams, labai fainute tokia pasirode, norejau griebt seseliu pagrinda, bet nei vieno nebebuvo, viskas issluota, tai gal labai geras tas pagrindas, kad taip nelike jo jau... g.gif
Tiesa, eurokose dabar akcija moliui kartoninese dezutese po du pakelius, dabar kainuoja 1,99 lt thumbup.gif
Atsakyti
na va, katik isploviau galva po tos sokoladines kaukes, laikiau 5 min, kaip parasyta instrukcijoje, bet mano plaukams tai nepatiko, vistiek dar reikejo nenuplaunamo balzamo, nes plaukai velesi, manau, kad gal ilgiau reikejo ja palaikyt, na kitakart pabandysiu... arba teks kokio aliejuko dar ilasint...
Atsakyti
O koki sampuna ir balzama rekomenduotumete is Eurokos?Man svarbiausia,kad plaukai lengvai issisukuotu ir butu svelnus.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lelyte99 @ 2008 08 26, 20:24)
O koki sampuna ir balzama rekomenduotumete is Eurokos?Man svarbiausia,kad plaukai lengvai issisukuotu ir butu svelnus.... biggrin.gif

Na cia viskas priklauso nuo to, kokia plauku bukle, atitinkamai tada ir sampuna bei balzama galima rekomenduot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2008 08 26, 13:19)
Šiaip tai būna geresnių šampūnų ir balzamų už mažesnę kainą  bigsmile.gif

Gal galetum konkreciai ivardinti,kurie sampunai ir balzamai uz mazesne kaina tau patiko? bigsmile.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2008 08 27, 09:15)
Gal galetum konkreciai ivardinti,kurie sampunai ir balzamai uz mazesne kaina tau patiko? bigsmile.gif dekui 4u.gif

Na aš jau ne vienoj temoj rašiau, kad man labai tinka "Svoboda" firmos šampūnas ir balzamas "Moloko i miod" (būna rusiškos kosmetikos pardėse).
Atsakyti