O gal kas nors bandet Zolotoja siolk sampunus ir balzamus?Ar patiko?

QUOTE(lelyte99 @ 2008 08 26, 12:03)
turiu balzamą ir kaukę ir esu labai patenkinta

QUOTE(Maluna @ 2008 08 26, 12:06)
Sampunas ispudzio nepaliko, balzamai man per silpni
Galiu pasakyt lygiai tą patį.
Šiaip tai būna geresnių šampūnų ir balzamų už mažesnę kainą

QUOTE(Apvalute @ 2008 08 23, 19:23)
Nusipirkau sita kauke, galesiu parasyt atsiliepimus, kai isbandysiu

QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 26, 15:36)
ok laukiam atsiliepimu

Tiesa, catrice kremine pudra stay on nelabai man, siaip tepasi graziai, lengva tokia, atspalvis labai man tinka, bet nelabai ji maskuoja ir oda greit blizget ima, bet uztat rubu kazkaip netepa
Paemiau siandien priemone paakiams, labai fainute tokia pasirode, norejau griebt seseliu pagrinda, bet nei vieno nebebuvo, viskas issluota, tai gal labai geras tas pagrindas, kad taip nelike jo jau... 
Papildyta:
Tiesa, catrice kremine pudra stay on nelabai man, siaip tepasi graziai, lengva tokia, atspalvis labai man tinka, bet nelabai ji maskuoja ir oda greit blizget ima, bet uztat rubu kazkaip netepa
Paemiau siandien priemone paakiams, labai fainute tokia pasirode, norejau griebt seseliu pagrinda, bet nei vieno nebebuvo, viskas issluota, tai gal labai geras tas pagrindas, kad taip nelike jo jau...
Tiesa, eurokose dabar akcija moliui kartoninese dezutese po du pakelius, dabar kainuoja 1,99 lt

Papildyta:

Tiesa, eurokose dabar akcija moliui kartoninese dezutese po du pakelius, dabar kainuoja 1,99 lt

na va, katik isploviau galva po tos sokoladines kaukes, laikiau 5 min, kaip parasyta instrukcijoje, bet mano plaukams tai nepatiko, vistiek dar reikejo nenuplaunamo balzamo, nes plaukai velesi, manau, kad gal ilgiau reikejo ja palaikyt, na kitakart pabandysiu... arba teks kokio aliejuko dar ilasint...
O koki sampuna ir balzama rekomenduotumete is Eurokos?Man svarbiausia,kad plaukai lengvai issisukuotu ir butu svelnus....

QUOTE(lelyte99 @ 2008 08 26, 20:24)
O koki sampuna ir balzama rekomenduotumete is Eurokos?Man svarbiausia,kad plaukai lengvai issisukuotu ir butu svelnus.... 

Na cia viskas priklauso nuo to, kokia plauku bukle, atitinkamai tada ir sampuna bei balzama galima rekomenduot

QUOTE(Triufelita @ 2008 08 26, 13:19)
Gal galetum konkreciai ivardinti,kurie sampunai ir balzamai uz mazesne kaina tau patiko?

QUOTE(just_angel @ 2008 08 27, 09:15)
Gal galetum konkreciai ivardinti,kurie sampunai ir balzamai uz mazesne kaina tau patiko?
dekui 

Na aš jau ne vienoj temoj rašiau, kad man labai tinka "Svoboda" firmos šampūnas ir balzamas "Moloko i miod" (būna rusiškos kosmetikos pardėse).