Įkraunama...
Įkraunama...

Eurokos kosmetika

QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 08 30, 19:12)
paprastai-blogai nuplauni, naudok kempinele

naudoju as ta kempinele, ir gana astroka ji unsure.gif
Atsakyti
tai ne sveiciamaja, o paprasta g.gif
gal pas tave poros labai dideles?
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 08 31, 00:20)
tai ne sveiciamaja, o paprasta g.gif
gal pas tave poros labai dideles?

Na ant jos pakuotes nebuvo parasyta, kad sveiciamoji, bet mano veidui ji astroka atrodo g.gif na poros kaip poros, tikrai nera dideles schmoll.gif
Papildyta:
Kai naudojau zydra moli, nieko panasaus nepastebejau, o va su juodu tai problemos, gal rimtai blogai nuplaunu, nes jis sunkiau nusivalo nei zydrasis, na reikes pabandyt kitakart g.gif
Atsakyti
Nusipirkau is eurokos seruma plauku galiukams Joanna su medaus ekstraktu ir pieno baltymais, kvapas tai wub.gif ir siaip kol kas visai nieko rolleyes.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif

na va apsipirkau ir as eurokos parduotuvej lotuliukas.gif
stai ka nusipirkau:
UMA balintoja, kuri cia kazkas isgyre (apie 8Lt)
NIVEA varnalesu alieju plaukams stiprinti (apie 9 Lt)
BELKOSMEX zele-valiklis kazkoks veidui (apie 7Lt)
GAIA kauke plaukams (apie 7lt)
4u.gif 4u.gif 4u.gif
dar ieskau gero sampuno... gal milkshake galvoju pirkt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2008 09 03, 14:29)
labuka  4u.gif

na va apsipirkau ir as eurokos parduotuvej  lotuliukas.gif
stai ka nusipirkau:
4u.gif  4u.gif  4u.gif 
dar ieskau gero sampuno... gal milkshake galvoju pirkt...  g.gif

siulau is to pacio eurokos Unger naturals pabandyti, yra 3rusiu, raudonas, melynas, zalias, as tai melyna naudoju,man labai geras, super,ten koalos nupiestso an bonkes smile.gif kaina 10lt
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2008 09 03, 14:29)
labuka  4u.gif

na va apsipirkau ir as eurokos parduotuvej  lotuliukas.gif
stai ka nusipirkau:
4u.gif  4u.gif  4u.gif 
dar ieskau gero sampuno... gal milkshake galvoju pirkt...  g.gif

Man tai geriausias sampunas corine de farme is drogo, labai svelnus toks, tinka mano plaukams mirksiukas.gif tad rekomenduoju mirksiukas.gif o yra Nivea varnalesu aliejus?pirmakart girdziu, cia nivea firmos naujove ar kaip? blink.gif na lauksim atsiliepimu, ypac domina gaia kauke mirksiukas.gif o nagu balintojas - labai gerai, as catrice turiu, negaliu atsidziaugt, bet butu idomu ir uma isbandyt ax.gif
Atsakyti
Apie ta "nivea" alieju jau senesnese temose pridiskutavusios mergaites buvo - atseit ten nenaturalus produktas su nafta sudetyje unsure.gif
Turejau as ji, bet ismeciau - nei geriau, nei blogiau po jo nebuvo - geriau jau gryna tada pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 09 03, 18:28)
Apie ta "nivea" alieju jau senesnese temose pridiskutavusios mergaites buvo - atseit ten nenaturalus produktas su nafta sudetyje unsure.gif
Turejau as ji, bet ismeciau - nei geriau, nei blogiau po jo nebuvo - geriau jau gryna tada pirkti smile.gif

Bet tai cia rimtai NIVEA firmos? kaip idomiai, nesu girdejusi, bet kazkaip isvis negundo NIVEA plauku prieziuros priemones g.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Cherry_ @ 2008 09 03, 16:19)
siulau is to pacio eurokos Unger naturals pabandyti, yra 3rusiu, raudonas, melynas, zalias, as tai melyna naudoju,man labai geras, super,ten koalos nupiestso an bonkes smile.gif kaina 10lt

na gal reiks si pabandyti 4u.gif

QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 03, 16:19)
Man tai geriausias sampunas corine de farme is drogo, labai svelnus toks, tinka mano plaukams mirksiukas.gif tad rekomenduoju mirksiukas.gif o yra Nivea varnalesu aliejus?pirmakart girdziu, cia nivea firmos naujove ar kaip? blink.gif na lauksim atsiliepimu, ypac domina gaia kauke mirksiukas.gif o nagu balintojas - labai gerai, as catrice turiu, negaliu atsidziaugt, bet butu idomu ir uma isbandyt ax.gif

corine de farme kauke turejau, tai nebuvo kazkuom ypatinga, bet visai nieko 4u.gif

QUOTE(Hottea @ 2008 09 03, 18:28)

na gryno as niekur neradau... g.gif

o aliejus tai toks nivea:
user posted image
tai tikrai ne naujiena, o atsiliepimu apie ji buvo laaabai ivairiu
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2008 09 04, 10:08)

o aliejus tai toks nivea:
tai tikrai ne naujiena, o atsiliepimu apie ji buvo laaabai ivairiu

Bet kad niekur neparasyta ant butelaicio, kad nivea...
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 04, 10:32)
Bet kad niekur neparasyta ant butelaicio, kad nivea...

kitoj pusej parasyta 4u.gif
Atsakyti