Turiu kokius tris šepetėlius iš Eurokos, tai visais esu patenkinta Vieną naudoju maskuokliui užtepti, kitus šešėliams na ir labai gerai savo darbą atlieka
Turiu kokius tris šepetėlius iš Eurokos, tai visais esu patenkinta Vieną naudoju maskuokliui užtepti, kitus šešėliams na ir labai gerai savo darbą atlieka
aš irgi iš Eurokos pirktu teptuku šešėlius dažau, kaip už tokią kainą tai superinis dar kažkada atkasiau tokias kempinėles makiažo pagrindui, jau antra pakuotę jų naudoju pirštais jau vargiai makiažą užtepčiau
as esu turejus Gabriella Salvete bronzanda tai man kaip uz tokia kaina ir labai patiko Juxt, o kas ten tas paskutinis kur idejai? pudra kazkokia? ar maskuoklis?
as esu turejus Gabriella Salvete bronzanda tai man kaip uz tokia kaina ir labai patiko Juxt, o kas ten tas paskutinis kur idejai? pudra kazkokia? ar maskuoklis?
nu nžn parašyta face stick, rašo kažką tokio:labai patogu naudotis, galima nešiotis rankinėje pataisymams visokiems, kaip makiažo pagrindas aš jį naudoju vietoj maskuoklio (nors už pieštukus maskuojamus jis daug storesnis, bet išsukamas taip pačiai kaip lūpų dažai) ir ant viršaus dar kartais biria papudruoju šiaip tai visai patenkinta, kai ieškojausi maskuoklio tai pardavėja sakė kad čia naujiena, tik du atspalviai bet testeriu nebuvo dar, prekes atvežė o testeriu ne, o tie užklijuoti tai neleido pralupt vistiek nusipirkau 1 nr. ir tiko atspalvis
nu žodžiu nžn, PUDRA/MASKUOKLIS/KOREKTORIUS - FACE STICK
Įkopęs į kalno viršūnę jautiesi suglumęs, laimingas. Ir tie, kuriems ta viršūnė dar prieš akis, yra vieninteliai, kuriems tu šiek tiek pavydi... /V.Visockis/