Įkraunama...
Įkraunama...

Eurokos kosmetika

QUOTE(Lena.lt @ 2009 03 31, 22:30)
Nusipirkau teptuka mazesnio dydzio seseliams, siandien isbandziau  thumbup.gif labai patiko. Tik va firmos nelabai atsimenu  doh.gif

Turiu kokius tris šepetėlius iš Eurokos, tai visais esu patenkinta ax.gif Vieną naudoju maskuokliui užtepti, kitus šešėliams na ir labai gerai savo darbą atlieka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2009 04 01, 09:29)
Turiu kokius tris šepetėlius iš Eurokos, tai visais esu patenkinta  ax.gif Vieną naudoju maskuokliui užtepti, kitus šešėliams na ir labai gerai savo darbą atlieka  blush2.gif

aš irgi iš Eurokos pirktu teptuku šešėlius dažau, kaip už tokią kainą tai superinis mirksiukas.gif dar kažkada atkasiau tokias kempinėles makiažo pagrindui, jau antra pakuotę jų naudoju ax.gif pirštais jau vargiai makiažą užtepčiau doh.gif
Atsakyti
gal kuri naudojote Gabriella Salvete lūpų blizgius?
spalvytės tai gražios (bent jau man blush2.gif ) pasirodė wub.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

ir šiaip būtų įdomūs atsiliepimai apie šią kosmetiką
kažkada l.seniai turėjau tušą
user posted image
tai regis tada buvau l.patenkinta, kai palyginau su loreal dvipusiu thumbup.gif

ai ties, ką tik pasigyriau vienam forume, o čia pamiršau biggrin.gif
naudoju dar šitą dalykėlį
user posted image
ir pagal kainą ir laikymąsi ant veido, duodu 9 balus, dešimbalėj thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 28 gegužės 2009 - 21:56
as esu turejus Gabriella Salvete bronzanda tai man kaip uz tokia kaina ir labai patiko biggrin.gif Juxt, o kas ten tas paskutinis kur idejai? pudra kazkokia? ar maskuoklis?
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2009 05 29, 08:54)
as esu turejus Gabriella Salvete bronzanda tai man kaip uz tokia kaina ir labai patiko biggrin.gif  Juxt, o kas ten tas paskutinis kur idejai? pudra kazkokia? ar maskuoklis?

aha man irgi idomu... g.gif
Atsakyti
nu nžn parašyta face stick, rašo kažką tokio:labai patogu naudotis, galima nešiotis rankinėje pataisymams visokiems, kaip makiažo pagrindas g.gif aš jį naudoju vietoj maskuoklio (nors už pieštukus maskuojamus jis daug storesnis, bet išsukamas taip pačiai kaip lūpų dažai) ir ant viršaus dar kartais biria papudruoju
šiaip tai visai patenkinta, kai ieškojausi maskuoklio tai pardavėja sakė kad čia naujiena, tik du atspalviai bet testeriu nebuvo dar, prekes atvežė o testeriu ne, o tie užklijuoti tai neleido pralupt doh.gif vistiek nusipirkau 1 nr. ir tiko atspalvis thumbup.gif

nu žodžiu nžn,
PUDRA/MASKUOKLIS/KOREKTORIUS - FACE STICK lotuliukas.gif
Atsakyti
Kurią iš "Mil mil" kaukių rekomenduotumėt? bigsmile.gif Reikia žvilgesio ir glotnumo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 06 08, 15:54)
Kurią iš "Mil mil" kaukių rekomenduotumėt?  bigsmile.gif Reikia žvilgesio ir glotnumo  rolleyes.gif

Turiu su zolelem, glotnina bet nezvilgina 4u.gif
Galvoju apie GAIA dar, ka ji daro plaukams? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 08 birželio 2009 - 17:32
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 08, 19:32)
Turiu su zolelem, glotnina bet nezvilgina 4u.gif
Galvoju apie GAIA dar, ka ji daro plaukams? g.gif  biggrin.gif

Kiek žinau, ji irgi glotnina ax.gif
Atsakyti
Plaukų aliejukams Parisienne dabar akcija clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 06 08, 16:54)
Kurią iš "Mil mil" kaukių rekomenduotumėt?  bigsmile.gif Reikia žvilgesio ir glotnumo  rolleyes.gif

raudonam indelyje:)
Atsakyti
Merginos patarkit kokį gerą kūno kremą/sviestą/losjoną. Svarbu kad tikrai drėkintų biggrin.gif
Atsakyti