Įkraunama...
Įkraunama...

Eurokos kosmetika

QUOTE(Mertise @ 2009 03 04, 15:40)
maciau,bet pasirinkimas mazokas buvo ir kainos ~ 14lt uz 1
Aišku. Dėkui 4u.gif

Aš gal prieš metus iš Eurokos pirkau Maybelline tušą, tačiau jis buvo pasenęs doh.gif Gal tik netyčia papuoliau ant tokio? g.gif Kažkaip dabar bijau pirkti tušus iš ten, kad nebūtų kokie sudžiūvę.
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2009 03 04, 15:44)
O Eurokose yra šepetėlių šešėliams?

As nusipirkau komplekteli ten sepeteliu tai kazkur apie 15lt ta kaina, tai ieina teptukas su kempinele, teptukas tas toks su sereliais, sukutes blakstienom, teptukas skaistalams ir teptukas lupdaziui
Atsakyti
QUOTE(Karpūnsko Java @ 2009 03 04, 11:18)
daug kas gyrėt algabo kaukes, tai pačiupau vakar vieną pabandymui
šitą

nugi visai patiko bigsmile.gif nepaliko vatiniai plaukai kaip paprastai nuo pigių kaukių būna thumbup.gif o aš dbr pagalvojau, kaži blondėm ji nepatamsina plaukų, ji tokia ruda, ir mano plaukai jau senokai dažyti, tai spalvytė pablukus truputį, tai po šios kaukės lyg patamsėjo g.gif
Atsakyti
eurokoje pardavinėjama Kron kosmetika, gal kas ką bandę? domintų kompaktinės pudros, pati turiu tik šepetėlį pudrai, visai nieko toks
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karpūnsko Java @ 2009 03 06, 13:30)
eurokoje pardavinėjama Kron kosmetika, gal kas ką bandę? domintų kompaktinės pudros, pati turiu tik šepetėlį pudrai, visai nieko toks
Mane dar domintų jų gaminių kaina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šypt: 06 kovo 2009 - 17:39
QUOTE(Karpūnsko Java @ 2009 03 06, 15:30)
user posted image

o kiek uz ta sepeteli mokejai? as galvoju apie essence sepeteli, bet lyg mazokas jis man, ir parasyta, kad geriausia su juo tept mineraline biria pudra, o ne kompaktine
Atsakyti
QUOTE(shakezzz @ 2009 03 06, 19:47)
o kiek uz ta sepeteli mokejai? as galvoju apie essence sepeteli, bet lyg mazokas jis man, ir parasyta, kad geriausia su juo tept mineraline biria pudra, o ne kompaktine

Tas mineralinei kur skirtas iš Essence labai kietas kažkoks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Karpūnsko Java @ 2009 03 06, 14:30)

Turiu KRON sepeteliu rinkini, tai tikrai visai nieko, bet akiu piestukai tai nekokie, po tokio nevykusio pirkinio nebebandziau daugiau ju kosmetikos...o ir kaina kokybes neatitinka, mieliau renkuosi CATRICE is tos pacios eurokos rolleyes.gif
Atsakyti
Essence kabukis skirtas tik biriai pudrai, bandziau kompakta bet netiko,labai daug pasiima, bandziau Kron seseliu labai grazios matines palvos wub.gif
Atsakyti
vakar nusipirkau lupu blizgesi is essence, vadinasi XXL SHINE (nr. 02) nu ir laikau labai patenkita bigsmile.gif labiausiai patiko sepetelis, jis toks kaip teptukas, tai labai tolygiai padengia, ir gan ilgai islieka sakyciau, na dar tik pora kartu tepiaus, tai negaliu lb daug papasakoti apie tai...bet kaina tai tikrai nedidele (atrodo 8.90), o produktu likau suzaveta mirksiukas.gif kaip kasdienai tai tikrai fainas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shakezzz @ 2009 03 06, 18:47)

nelabai pamenu, lyg tais 25 lt g.gif man pardavėjos gyrė kron pudras, įdomu kaip iš tikro yra
essence turiu aš šepetėlį, juo naudojausi kartu su essence mineraline pudra, nemanau kad jis tiktų kompaktinei, kietas jis gan
Atsakyti
siandien eurokos'e nusipirkau babuskos Agafijos rankru krema - zele. kol kas negaliu pasakyt nieko nei labai gero, nei labai blogo. gal kiek skystokas g.gif bet neblogai isigeria smile.gif
Atsakyti